Home + Diary | Voetbal, lekker uit eten en Sinterklaas!

Diary | Voetbal, lekker uit eten en Sinterklaas!

Na de enorm drukke en gekke week ervoor, keek ik uit naar een wat rustiger week. Floris was aan het begin van de week nog steeds niet fit, maar het ging gelukkig al snel weer wat beter. Verder keek ik voetbal op het werk, ging ik twee keer uit eten (wat een straf ?) en vierden we natuurlijk Sinterklaas met de familie. Kijken jullie weer gezellig mee naar onze week?

Maandag

Dit zijn de eerste en meteen ook de enige foto’s die ik vandaag maak als ik naar huis fiets vanuit mijn werk. De kop is er weer af!

Dinsdag

Vandaag zou mijn vader jarig zijn geweest. Als hij nog had geleefd zou hij 79 zijn geworden. Helaas is hij maar 59 geworden…

Floris is nog steeds niet zo fit en mag naar opa en oma terwijl ik een overleg heb op mijn oude werklocatie. Na dat overleg is het lunchtijd en belanden we bij de snackbar om de hoek. Ik neem dit en zit er de hele middag vol van. Mijn ogen waren veel groter dan mijn maag en ik had dit dan ook niet moeten nemen eigenlijk.

Om 16.00 uur is het tijd voor voetbal en hebben we met collega’s afgesproken om te kijken. Uiteindelijk wordt het gezellig druk, maar ik besluit wel na de eerste helft naar huis te gaan. Ik ben ook niet fit en hartstikke verkouden.

Woensdag

Deze kleine kerel gaat weer naar school! Hij is om 14.00 uur uit, maar ik spreek met de juf af hem om 12.00 uur al op te halen. Dan kan hij in de middag weer wat bijtanken.

Ik voel me weer stukken beter en pak ondertussen alle cadeautjes in voor Sinterklaas en stop ze in de zak. Ook fiets ik naar de stad voor wat spulletjes voor Floris en ik koop vast een kerstcadeautje.

Uit school en tijd om te knutselen!

We halen Milan ook eerder op uit school, want hij moet naar de ortho. We zijn overgestapt nadat we niet tevreden waren over de vorige ortho en dan met name het behandelplan. Via de tandarts (die het met ons eens was) zijn we gelukkig doorverwezen naar een andere ortho waar we een veel beter gevoel bij hebben. We hebben helaas wel een jaar weggegooid, maar vanaf 13 december gaan we er vol vertrouwen weer tegenaan.

Uit eten met deze twee leukerds: Patty en Nancy! Het was weer gezellig!

Donderdag

Floris kreeg gisteren de verteltas mee. Hierin moet hij vijf dingen stoppen die hij de volgende dag meeneemt naar school en daarover moet hij dan vertellen. Hij is er helemaal druk mee.

Wij staan deze maand op de achterkant van De Kampioen! Dus ben je lid van de ANWB, kijk dan vooral even aan de achterzijde van het blad. Wij hebben hem nog niet binnen, maar Patty wel en die stuurt de foto door.

Wat worden we toch weer verwend. Voor de jongens komen deze twee dozen LEGO binnen van een PR-bureau en we krijgen deze kleertjes van Tumble ’n Dry opgestuurd voor Floris. Blijft toch bijzonder en veel om dankbaar voor te zijn.

Milan heeft kersthangers gespot bij de Albert Heijn en vindt dat we de hamster moeten kopen. Ik laat me weer overhalen en we kopen de laatste haha.

Vrijdag

Opa en oma halen de jongens uit school en nemen led-verlichting mee. Je snapt dat Floris hier zielsgelukkig mee is haha. Bij Milan gaan we nog kijken hoe we deze op gaan hangen.

Zaterdag

Milan en ik gaan al vroeg op pad om winnaars van de LOL-winactie te verrassen.

Daarna heeft Floris Pietengym.

’s Middags gaan we met zijn vieren op pad. Ik wil kerstboompjes bij de voordeur en op de begraafplaats bij mijn vader, dus die gaan we halen. We rijden daarna meteen door naar mijn vader.

’s Avonds gaan we weer uit eten. Dit keer met mijn ouders en ik zie dat ik dezelfde trui aan heb als woensdag. Dit is mijn ‘uit eten trui’ haha.

Zo thuiskomen is toch supergezellig?

Zondag

Als feestdagen voorbij zijn, zijn we er ook meteen klaar mee. Daarom gaan we alvast aan de slag met de kerstversiering voor we überhaupt Sinterklaas vieren ?.

We vieren Sinterklaas met mijn ouders, zus, zwager, neefje en nichtje, supergezellig! De jongens worden weer goed verwend en Sinterklaas komt nog even langs. Na deze gezellige dag sluiten we Sinterklaas 2022 af. Tot volgend jaar!

Het was vooral een heel gezellige week. Hoe was die van jullie? Hebben jullie ook een fijne Sinterklaas gehad? Nu tellen we echt af naar het nieuwe jaar. Fijne week!

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *