Home + Diary | Lekker schaatsen!

Diary | Lekker schaatsen!

Dit was mijn laatste week met mijn oude rooster. Vanaf donderdag gaat mijn nieuwe rooster in en ga ik 32 uur per week werken. Daarom heb ik heel erg genoten van afgelopen week en ben ik heel erg aan het zoeken naar een goed blogritme. Ik wil de weekenden straks zoveel mogelijk vrij houden voor ons gezin, maar ook niet iedere avond achter de laptop zitten. Ik vertel jullie binnenkort hoe dat gaat en bevalt, maar eerst blikken we nog even terug op afgelopen week.

Maandag

Ik heb vandaag weinig foto’s gemaakt, maarrrrr… wel heel veel gevlogd, want ik nam een dagvlog op! Nog niet gezien? Bekijk hem dan zo hieronder. Ik neem jullie de hele dag mee en dan pas zie je hoeveel ik eigenlijk doe op een dag en heen en weer rijd van school naar werk, van opa en oma weer naar huis, weer terug naar school etc. Ik eindigde de dag met een workshop handletteren, superleuk!

Dinsdag

Dit schatje wordt steeds relaxter wakker. Hij kan gerust een half uur met zijn lakentje spelen en er verwonderd naar kijken.

Ik breng de jongens weg en ga daarna weer naar huis. Ik werk namelijk de eerste 1,5 uur thuis omdat ik daarna een afspraak heb die praktisch bij mij om de hoek is. Zonde van het heen en weer rijden en veel efficiënter. Tijdens die afspraak krijg ik dit truitje voor Floris. Hoe lief en leuk is dat?! Dit was de eerste keer dat ik daar weer was na mijn verlof. Onwijs attent ook!

Na een lange werkdag gaan Pat en ik vroeg naar bed. We zijn er klaar mee 😉

Woensdag

Voor de derde keer deze week rijden we weer vroeg naar opa en oma en naar school. Daarna fiets ik snel door naar mijn werk. Onderweg kom ik deze eendjes tegen op een hoge muur. Moeder staat met drie kleintjes beneden, maar deze 11(!) moeten nog springen. Heel hoog voor ze en ik probeer ze te helpen, maar het lukt niet. Ik vraag mij nog steeds af hoe het af is gelopen…

’s Middags komt een vriendinnetje van Milan eten en spelen en daarna gaan ze door naar de musicalles. Ik plof met Floris op de bank en met mijn nieuwe beste vrienden:

Ik ben namelijk mega verkouden!

Donderdag

Goedemorgen! Iedereen bekijkt het maar even, wij kroelen nog lekker!

Milan mag de dag op school beginnen met zijn iPad en hij laat zien hoe het rekenen werkt. Gaaf om te zien hoe goed ze hier al mee om kunnen gaan.

Daarna werk ik weer de hele dag en ’s avonds ploffen we op de bank neer met was programma’s die we nog terug wilden kijken.

Vrijdag

Mijn laatste vrijdag vrij en ik loop met Milan naar school. Daarna doe ik niet zoveel. Ik ben in huis bezig en als Floris het zat wordt besluit ik dat hij gelijk heeft. We gaan naar buiten! We wandelen gewoon twee uur!

’s Middags komt er een vriendje spelen en samen spelen ze heel veel spelletjes, superleuk!

En de pakketjesman weet ons ook weer te vinden… We krijgen weer veel leuks binnen. We beseffen ons iedere dag dat dit heel bijzonder is en we heel blij mogen zijn hiermee. Zijn we ook!

Zaterdag

Je kunt alles binnenkort zien in de weekendvlog, maar ik heb ook wat foto’s gemaakt.

We gaan naar de negenmaandenbeurs en wat ik daarvan vond vertel ik in de vlog. We waren wel enthousiast over alle prachtige items die we hebben gezien!

Zondag

De ijsbaan is open en we gaan schaatsen! Wat een heerlijk weer! Laat die -10 maar komen!

Verder rommelen we nog wat in huis, zeemt Pat met gevaar voor eigen leven de ramen en rijden we nog even langs de Action. Dit zie je allemaal deze week in onze weekendvlog.

Fijne week!

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *