Home + Diary | Laatste schoolweek van dit jaar, bioscoop en het Spoorwegmuseum!

Diary | Laatste schoolweek van dit jaar, bioscoop en het Spoorwegmuseum!

Alle ouders zullen dit herkennen; de week voor de kerst is drukker dan kerst zelf! Dat was hier afgelopen week ook zo. Dit stond er onder andere op het programma: het kerstdiner, schaatsen met school, een kerstborrel, een kerstviering in de kerk, naar de bioscoop met vriendinnetje Chantal en nog veel meer. Natuurlijk heb ik zoveel mogelijk foto’s gemaakt 😉

Maandag

Het mooiste begin van de week; mijn twee lieve jongetjes! Voordat de drukke week begint, genieten wij nog even van de rust. Zo gezellig!

Dagelijkse routine; tijdens en na het ontbijt deel ik mijn blogs van die dag op mijn social media kanalen. Vandaag heb ik twee blogjes; de diary (standaard op de maandag) en onze review van ‘Kerst met de Kuijpers’ op Videoland. Deze werden allebei weer goed ontvangen! Milan kleedt zich ondertussen aan en Floris kijkt naar Bumba.

Er zit weer een ochtend op op mijn werk! In de pauze hebben we dit keer een mosterdsoepje, lekker!

Ik fiets naar huis en heb het geluk zo dicht bij de binnenstad te wonen. Zeg nu zelf, dit is toch een plaatje?! Ik fiets naar huis met een leuke verrassing, maar daar kan ik op de blog helaas niets over zeggen, sorry!

Ik heb een verrassing en Pat kreeg een extra kerstpakket van een opdrachtgever. Deze was erg leuk!

Dinsdag

Tijd om Floris weer naar opa en oma te brengen! Daarna breng ik Milan naar school en fiets ik naar mijn werk. Ik maak gedurende de dag geen foto’s, maar pas aan het einde van de dag als ik naar huis fiets. Ik ga weg in het donker en kom thuis als het donker is.

’s Avonds komt Albert weer de boodschappen brengen en werk ik nog even door voor Mamablogger. Verder doen we niet veel meer.

Woensdag

‘Mam, wil je een foto maken van hoe lief wij zijn?’. Tuurlijk jongen! Zeg nu zelf, dit is toch ook onwijs schattig?!

Ik ben die ochtend vrij en Milan gaat schaatsen met school. Ik ga even kijken met Floris en ook mijn moeder besluit om even te gaan kijken. Ik vraag haar of ze mee gaat voor een kop koffie bij De Koffiefabriek. Lekker hoor! Daarna loop ik nog even de stad in om voor Floris een kerstcadeau uit te zoeken. Floris’ favorieten? Alles van VTech! Het wordt uiteindelijk het piratenschip.

Ik ben die dag zo moe en even helemaal klaar met alles en iedereen. Ik besluit het mij gemakkelijk te maken en broodjes te halen voor tussen de middag.

In de middag heb ik nog een lange belafspraak voor Mamablogger, maar verder doe ik niet veel meer. Als Pat en Milan ’s avonds naar het zwemmen zijn en Floris op bed ligt, ga ik aan de slag met de kerstboomlolly’s van chocolade.

Vorig jaar waren ze mooier, maar het ziet er wel gezellig uit!

Donderdag

Ik ben rond 7.45 uur al op kantoor. Het is een drukke dag met als afsluiter de kerstborrel! Daar worden niet alleen de kerstpakketten uitgereikt, maar we hebben ook een verloting. Ik win deze heerlijke Tony’s repen!

Daarna lopen we met zijn vieren naar school voor het kerstdiner. Voor de ouders is er op het schoolplein een borrel met soep, stolbrood en glühwein.

Vrijdag

Het weer is zo slecht dat ik besluit met de auto naar het werk te gaan. Ik ben die dag alleen op de afdeling en besluit mijn oordopjes mee te nemen. Ik wil namelijk zoveel mogelijk naar de laatste uitzending van Edwin Evers luisteren. Ik luister al 21 jaar naar hem en zal het zo gaan missen!

Maar het is en blijft vrijdag dus snackdag! Gezellig met collega’s !

Ik ga wat eerder naar huis en kijk daar naar de laatste uurtjes van Edwin Evers op de radio. om 18.00 uur zit het er echt op en ik moet serieus een traantje wegpinken. Het is het einde van een tijdperk. Ik luisterde al jong en wat er ook gebeurde in mijn leven, ik moest altijd lachen om als ik naar ‘Evers staat Op’ luisterde.

Niet lang daarna zit ik weer in de auto, want ik ga met vriendinnetje Chantal naar de film! We gaan naar ‘All you need is love’. Onwijs leuke film!

Zaterdag

Om 10.30 uur moeten we hier zijn. Waarom? Dat vertel ik je snel!

We zijn ruim 1,5 uur daar bezig geweest en omdat we al in de stad waren besluiten we er ook maar even te eten. Anders zouden we heen en weer blijven lopen omdat we nog naar de stad moesten. Wat een straf 😉

We halen nog het één en ander in de stad en om 15.30 uur laat ik mijn nagels doen. Heerlijk!

Daarna ga ik door naar mijn ouders. Pat is er ook net en we eten daar. Ook vieren we alvast een beetje Kerst met deze cadeautjes. Zo krijg ik dit deze Chanel no. 5 en deze prachtige ring van Buddha to Buddha. Heel erg blij mee!

Zondag

We zijn door Buro Dertig uitgenodigd in het Spoorwegmuseum dat deze vakantie is omgedoopt tot Winter Station. Onwijs gezellig! Deze week lees je er meer over.

Floris heeft een kerstmuts op gezet en speelt met zijn nieuwe houten speelgoed van Hape. Hij heeft houten boodschappen gekregen voor zijn keukentje en is er heel blij mee. De houten boodschappen zijn van Hape, net als zijn keukentje. Het keukentje hebben we gekregen, de boodschappen zijn niet gesponsord door Hape, maar we zijn echt heel enthousiast over dit merk! Verder doen we niet veel meer en genieten we van de zondag.

Dit was onze drukke, maar gezellig week. Op naar de kerst!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *