Home + Diary | Laatste schoolweek, nog één uitstapje en alweer in lockdown…

Diary | Laatste schoolweek, nog één uitstapje en alweer in lockdown…

Wat een week hebben we met zijn allen achter de rug. Van één persconferentie naar twee persco’s in de week met een harde lockdown tot gevolg. Ondertussen organiseerde de school van de jongens nog van alles in deze week, moest Patrick een ingreep in het ziekenhuis ondergaan en hadden we nog één laatste uitstapje voor de lockdown. Kijken jullie mee naar onze week?

Maandag

De eerste en enige foto die ik maak vandaag. Ik ben klaar met werken en fiets naar huis. Zie je die verlichte boten achter het stoplicht? Zo mooi!

Dinsdag

Foute kersttruien dag op school! Een fatsoenlijke foto ging hem niet worden, maar deze truien hadden ze dus aan ?.

Patrick moet een ingreep ondergaan aan zijn teen. Nadat we de jongens hebben weggebracht, rijden we door naar het ziekenhuis. Ik wacht in het restaurant met een lekkere latte terwijl Patrick het een stuk minder fijn had.

Iemand heeft zijn motor achter onze auto gezet. Ik vind dit zo asociaal, want voor mij stond namelijk ook gewoon een auto. Ik kreeg hem eruit, maar dit doe je toch niet? Er was immers plek zat, ook op de stoep naast de motor ?.

Hobbelige weg naar huis…

De rest van de dag werk ik thuis.

Woensdag

Ik ga even wat boodschappen halen en neem alvast dit beetje kindervuurwerk mee bij HEMA. Hebben de jongens in ieder geval wat tijdens Oud & Nieuw.

Ik heb iets lekkers meegenomen voor de jongens die uit school komen. Ze komen om 14.00 uur dus het is tijd voor een lekker koekje. Ook voor Pat en mij.

En ik maak foto’s voor een campagne.

Donderdag

De enige foto die ik vandaag maak als we op de fiets naar school rijden. Wat een mooi plaatje zo!

Vrijdag

Kerstontbijt op school!

Na mijn werk halen we patat bij de patatkar in de wijk om de vakantie in de luiden.

Zaterdag

We zijn uitgenodigd bij Avontura in Delft en we horen dat dit ons laatste uitstapje is van dit jaar, want voor vanavond wordt weer een persconferentie aangekondigd. We besluiten er maar van te genieten.

De Missie 538 trui van Pat is binnen!

Zitten we weer…

Zondag

Gisteren hebben we nog snel kleding voor de jongens geshopt bij onze lokale ondernemers. Ik zoek vandaag de kasten van de jongens uit en zet onder andere dit te koop.

Ondertussen moet dit ook gebeuren…

Ondertussen op zolder…

Ik maak nog even wat klaar voor mijn werk. En de rest van de dag rommelen we lekker in huis en doen we verder niets.

Op naar een nieuwe week, de eerste van deze lockdown! Ik wens jullie veel succes!

liefs

 

 

 

Kerst 2021Kerst 2021

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Christine
    20 december 2021 / 06:31

    Die foute kersttruienfoto klopt gewoon helemaal, niets geposeerd maar zoals ze daarin hangen???
    Deze zomer had ik via marktplaats een Rituals adventskalender met huisjes op de kop getikt. Nu had ik deze dus gevuld met allemaal activiteiten en alsof ik het al aan voelde komen waren het afgelopen week allemaal dingen buiten de deur (zoals de kerstshow bij het prachtige Intratuin waar we donderdag gauw uit school nog even langs zijn geweest) terwijl het voor deze week allemaal thuisactiviteiten zijn zoals koekjes bakken en een boekjesvoorleesmiddag ?‍♀️ dus we gaan er hier maar het beste van maken rondom mijn werkdagen waarop de oudste naar de noodopvang zal gaan.. eerdere lockdowns wisten we de opvang nog af te wisselen maar we hebben nu een brief van onze werkgever voor de noodopvang gekregen en het is voor ons beiden ook drukker dan ooit op het werk, dus we hollen nog even door tot kerstavond ?
    Jij ook héél veel succes deze week gewenst ?