Home + Christmas Countdown 2021 | De herinneringen kerstbal van Alzheimer Nederland

Christmas Countdown 2021 | De herinneringen kerstbal van Alzheimer Nederland

De harde lockdown is een feit en hoewel ik daar van alles van vind, heb ik geen zin om bij de pakken neer te gaan zitten. Het is wat het is en ik hoop dat we er het beste van kunnen maken. We doen in ieder geval ons best, zeker tijdens de feestdagen. Ook denken we de laatste dagen veel terug aan alle leuke dingen van het afgelopen jaar. We hebben het geluk gehad dat heel veel wel kon en daar hebben we dan ook optimaal van genoten. En juist die herinneringen zijn zo belangrijk. Niet alleen nu, maar later ook. Daarom kocht ik twee herinneringen kerstvallen voor Alzheimer Nederland.

Voor ik verder ga wil ik benadrukken dat ik niet gevraagd ben dit artikel te schrijven, dus ik word op geen enkele manier gesponsord. Ik werk voor een ouderenzorg organisatie. Eerst als activiteitenbegeleider en later op kantoor. Ik hoor en zie inmiddels al 16 jaar van alles rondom het onderwerp dementie en ieder verhaal en iedere situatie raakt mij nog steeds.

We roepen altijd dat herinneringen maken zo belangrijk is, maar wat nou als je je heel veel dingen niet meer kunt herinneren? Dat lijkt mij verschrikkelijk en ik hoop dat het mij en mijn naasten bespaard blijft, maar dat heb je niet voor het zeggen. Daarom is onderzoek naar Alzheimer zo belangrijk en jij kunt daar een steentje aan bijdragen.

Herinneringen kerstbal

Bij deze kerstbal zitten briefjes waar je ieder jaar je mooiste herinneringen op kunt schrijven. Vergeet het jaartal er niet op te schrijven! Vervolgens stop je het briefje in de kerstbal. Ieder jaar kun je er een nieuw briefje in stoppen en met elkaar herinneringen ophalen.

Wij hebben een vergelijkbare kerstbal voor Floris waar we vanaf zijn geboortejaar ieder jaar een briefje in stoppen. Voor Milan hadden we deze niet dus je snapt dat we deze voor hem gaan vullen met mooie herinneringen.

Je kunt deze kerstballen kopen bij GAMMA en Karwei, maar ik weet niet of je deze nu bij die winkels kunt bestellen. Je kunt ze wel, per twee, bestellen bij Alzheimer Nederland. De kerstballen kosten €7,95 per stuk. Van iedere kerstbal gaat €3,50 naar Alzheimer Nederland. Per twee betaal je bij Alzheimer Nederland €15,90.

Je bent nog zeker niet te laat om deze kerstballen te bestellen. Ik weet zeker dat je mensen (bijvoorbeeld vrienden of familie die net een kindje hebben gekregen) er heel blij mee kunt maken. Je bestelt de kerstballen hier.

liefs

 

 

 

Kerst 2021Kerst 2021

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. sandra
    20 december 2021 / 09:44

    in de winkel(karwei) was bij mij uit verkocht.. ze zijn per twee wel via de site http://www.karwei.nl te bestellen. Vorige week was het met gratis thuis bezorgen. Misschien dat sommige karwei’s nog met click en collect hebben