Home + Diary | Kindertandarts en verjaardagen vieren

Diary | Kindertandarts en verjaardagen vieren

Wederom een drukke week zo vlak voor de herfstvakantie. Floris moest naar de kindertandarts om een kies te laten trekken, dag erna mocht hij trakteren op school en we vierden de verjaardagen van de jongens. Kijken jullie weer gezellig mee?

Maandag

Sorry, maar dit is de enige foto die ik vandaag maak. Ik zat zo’n beetje de hele dag in overleg en op de fiets laat ik alles even bezinken. Eenmaal thuis, staat eten klaar dankzij mijn moeder. Wat zouden we zijn zonder mijn ouders? Na het eten doe ik nog wat administratie, brengt Pat Floris naar bed en overhoor ik Milan. Daarna ploffen we op de bank en kijk ik mijn nieuwe verslaving ‘Oogappels’. Ik ben een beetje late to the party, maar wat een heerlijke serie is dit!

Dinsdag

Vroeg wakker dus alle tijd om de toilette schoon te maken en boven en beneden nog even te dweilen.

Mega drukke ochtend op het werk en ik zit van 9.00 tot 13.00 uur in overleg. Tijd voor koffie haha!

’s Middags werk ik weer thuis en kan ik heel wat mailtjes oppakken. Ondertussen komt Pat thuis en hij kookt het eten. Superfijn, dan kan ik nog heel even door.

Woensdag

Extra vroeg op met Floris, want hij moet naar de kindertandarts om een kies te laten trekken. Dit gebeurt met een roesje en dat betekent dat hij drie uur van tevoren niets meer mag eten. Ik wil hem wel iets geven en dus zitten we rond 5.30 uur aan een boterham en een glaasje water.

Om 8.50 uur worden we bij de kindertandarts verwacht. Floris krijgt eerst een drankje dat hij weg mag spoelen met limonade. Dat drankje is het roesje. Daarna moeten we een half uurtje wachten. In dat half uur wordt hij slap en lijkt hij dronken. Het roesje werkt. Eenmaal in de behandelkamer krijgt hij nog een verdoving en wordt de kies getrokken. Al die tijd is hij ontzettend rustig. Wat fijn dat het zo kan! Eenmaal thuis leg ik hem lekker op de bank en kan ik hem lekker vertroetelen. Gelukkig knapt hij snel op en is hij in de middag weer de oude.

Pat is op tijd thuis om bij Floris te blijven, want nu moeten Milan en ik weer naar de tandarts voor de preventie. Zo blijven we lekker bezig!

Wauw, wat een te gek pakket is dit! Voor een samenwerking met Budgetthing krijg ik een megapakket met spaarchallenges, budgetbinders etc. Hier komt binnenkort een uitgebreid artikel over online, maar ik word hier oprecht heel gelukkig van. Hiermee maak je sparen en budgetteren echt heel leuk en vooral ook laagdrempelig.

Donderdag

Floris mag vandaag trakteren en hij heeft er zoveel zin in!

Ondertussen lijkt het alsof ik ook een feestje vier met al dit lekkers. Ik heb een OC training en we worden flink verwend. Zo slecht, maar zo ontzettend lekker. In de middag werk ik weer thuis en moet ik even op rantsoen. Niet zo moeilijk, want ik zit echt vol.

Vrijdag

Mijn zus heeft Milan gevraagd of hij wil flyeren voor haar werk bij ons in de wijk. In ruil daarvoor krijgt hij een cadeaubon. Dat wil hij wel! Na schooltijd heeft hij de flyers gehaald en met opa gaat hij alvast op pad om een deel in de brievenbussen te doen. Morgen wil hij de rest doen.

Ik kom iets eerder thuis vanuit mijn werk, want ik voel me zo ontzettend beroerd. Na het eten plof ik op de bank en ik ga lekker vroeg naar bed. Ik hoop dat ik dit weekend iets opknap, want we hebben drukke dagen voor de boeg.

Zaterdag

Best goed geslapen en ik voel me inderdaad iets beter. Niet heel fit, maar het is te doen. We beginnen de dag met onze kapster Manon. Pat haalt ondertussen Floris’ bed en kledingkast uit elkaar, want hij krijgt maandag nieuwe meubels.  Het bed en de kast worden opgehaald en ook het stoeltje en het lockerkastje worden verkocht en opgehaald. We halen nog wat verjaardagsboodschappen en ik versier alvast de tafelklem. Daarna weer lekker rustig aan.

Zondag: verjaardagen vieren!

Vroeg dag, want vandaag vieren we de verjaardagen van de jongens en vooral Floris is door het dolle heen, haha. We halen een vriend van Milan op en gaan de taarten halen. Wat zijn ze weer tof!

Dit is de enige foto die ik nog maak vanmiddag, want wat is het gezellig! Er komen twee vrienden van Milan, familie en vrienden en het is gezellig druk. De kinderen maken een hoop lol en spelen verstoppertje door het huis. Bijna iedereen blijft gezellig eten. Een geslaagde dag en wat hebben de jongens een lol gehad.

En met deze gezellige verjaardag sluiten we de week weer af. Komende week zijn de jongens echt jarig en maken we nog gezellig met elkaar. Pat en ik zijn tot en met woensdag vrij dus dat komt helemaal goed. Fijne week!

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *