Home + Diary | Ik kan weer fietsen, uit eten, splinters en een weekend Assen!

Diary | Ik kan weer fietsen, uit eten, splinters en een weekend Assen!

We hebben weer een enerverende week achter de rug. Het goede nieuws is dat ik in ieder geval weer kan fietsen met de bakfiets.  Ook ging ik uit eten met een collega en haar beste vriendin. Floris viel tegen een houten prullenbak op het schoolplein en daardoor zaten zijn handjes onder de splinters, zo zielig! En we sloten de week af met een weekendje Assen. Kijken jullie mee naar onze week?

Maandag

Met de auto naar het werk, want de bakfiets is nog niet gemaakt. Gelukkig is er nog een plekje in een straat waar ik gratis kan parkeren!

De fietsenmaker heeft de nieuwe motor van de bakfiets binnen, eindelijk! Hij komt het wiel eraf halen en neemt deze mee. Patrick is thuis op dat moment. Fijn, want ik ben nog op kantoor en dan kan dit mooi even doorgaan.

Als de jongens op bed liggen stofzuig en dweil ik nog een rondje. Dit was weer een drukke dag!

Dinsdag

Een nieuwe schooldag!

En een nieuwe werkdag!

Woensdag

Vandaag werk ik nog een paar uurtjes thuis en ik ben helemaal alleen. Ik breng de jongens naar school. Ga in huis aan de slag en ga nog even aan de gang voor mijn werk. Daarna plof ik op de bank met mijn nieuwe e-reader. Ik ben er zo blij mee!

Milan moet naar de musical en ik wacht in de auto. Met e-reader natuurlijk ?. Daarna haal ik patat voor de mannen, want ik ga straks lekker uit eten.

Ik ga gezellig uit eten met een lieve collega en haar beste vriendin. Die vriendin en ik volgen elkaar op de socials en zo ontstond uiteindelijk het idee om een keer met z’n drietjes te gaan eten. Was een superleuke avond!

D0nderdag

Terwijl ik gisteren uit eten was, kwam de fietsenmaker het wiel weer aan de bakfiets monteren. Ik kan gelukkig weer fietsen! In het zonnetje fiets ik naar mijn werk. De ochtend werd ik op kantoor en in de middag weer thuis.

Als ik de jongens ophaal van school, vertelt de juf van Floris dat hij is gevallen tegen een houten prullenbak op het schoolplein. Ze heeft het over een onderhuidse splinter, maar eenmaal thuis zie ik meer dan 15 splinters in zijn handjes. Een aantal daarvan kan ik er gemakkelijk uit halen, maar een flink aantal zit onderhuids waaronder die grote op de foto links. Ik probeer ze eruit te krijgen, maar het lukt me niet. Mijn ouders komen helpen omdat ik het niet in mijn eentje red en ook nog aan het werk ben. Wat een chaos, want ondertussen gaat mijn telefoon voortdurend. Het lukt ons echter niet om de splinters eruit te halen. Uiteindelijk kwam de huisarts die met een klein mesje sneetjes moest maken om de splinters eruit te krijgen. Zo zielig en wat een middag…

Vrijdag

Beide juffen van de jongens ziek. Voor Milan z’n klas is gelukkig een oplossing gevonden, voor die van Floris niet. Ik heb afspraken op mijn werk dus moet er echt heen. Daarom vraag ik mijn ouders of Floris daarheen kan. Dat kan gelukkig.

Dit zijn daarna de enige foto’s die ik nog maak. De eerste maakte ik nadat ik weer terugkwam van een afspraak buiten de deur en de ander terwijl ik wacht voor het stoplicht na het werk.

In de avond krijgt Floris koorts (waarschijnlijk van alle spanning de dag ervoor) en vrezen we even voor komend weekend.

Zaterdag

Gelukkig heeft hij een goede nacht en zakt de koorts. We besluiten naar Assen te rijden en zien het wel. In de auto slaapt hij ook nog.

Eenmaal in Assen gaat het steeds wat beter hoewel hij nog niet zoveel eet. We zitten op het terras. Eten ’s avonds in het hotel en de jongens bakken koekjes met een meisje dat in het hotel werkt. Ze mogen met haar mee de keuken in en maken nog een praatje met meneer Van der Valk zelf. Ook staat er een springkussen in het souterrain.

Zondag

Na het ontbijt maken we nog wat foto’s en dan is het tijd om in te pakken en uit te checken.

We zijn namelijk niet voor niets in Assen. Vandaag staat het ‘Day1 World of Cars’ event gepland en Milan keek daar enorm naar uit. Hij kan de hele dag carspotten én op de foto met Jay Jay Boske en DJ La Fuente. We hebben heerlijk weer en een onwijs leuke dag.

Wat een fijn weekend zo! Dit was een roerige week. Komende week mag best wat rustiger haha. Fijne week allemaal!

liefs

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Nancy
    28 maart 2022 / 11:09

    Wat een heerlijke week! Hopelijk gaat het beter met Floris! Genoten in het Van der Valk hotel ook?