Home + Diary | Iets meer rust thuis en een première!

Diary | Iets meer rust thuis en een première!

De weken vliegen voorbij. En hoewel het erg druk is op mijn werk, viel het thuis gelukkig mee in tegenstelling tot vorige week. Wel hadden we afgelopen weekend een superleuke première. Kijk je weer mee?

Maandag

De enige twee foto’s die ik maak vandaag. Ik werk de hele dag op kantoor en het is druk, maar ook de enige dag waarop ik nauwelijks afspraken heb deze week. Fijn, dan kan ik mijn mailbox weer opruimen en heel veel mail beantwoorden. Van mijn lieve collega’s krijg ik een sleutelhanger met een kat. Dan is Bobby er altijd bij. Aaaawww….

Dinsdag

Mijn eerste afspraak van vandaag is op één van deze locaties. Deze is spannend, maar alles gaat gelukkig goed. Een uurtje later fiets ik weer naar kantoor. Op naar de volgende afspraken!

Na de lunch fiets ik richting huis om Floris uit school te halen en thuis verder te werken. Floris neemt een vriendje mee. Ik zet iets lekkers voor ze neer en begin dan weer aan de mail.

Floris loopt met zijn vriendje naar boven en ziet opeens een verrassing. Het linker krukje had hij al, maar opa en oma hebben er nog eentje bij gekocht en deze op zijn kamer gezet. Wist ook niet, superleuk!

Gelukkig is Pat op tijd thuis. Vind ik toch fijner als ik moet werken en Floris iemand meeneemt.

Woensdag

Ik ben vroeg wakker en heb al een hoop gedaan voor de jongens naar school gaan. De soep is al gekookt, de mail voor Mamablogger beantwoordt, de tweede was zit in de machine, ik heb gedoucht, het huis is netjes etc. Huisvrouwenpunten voor mij, haha! Zodra ik Floris naar school heb gebracht, rijd ik door naar de Action voor een artikel. Ik hou mij in en koop alleen wat ik echt nodig heb. Is heel wat hoor ☺️.

Eenmaal thuis ga ik nog even aan het werk, maar op woensdagochtend is dat even. En aangezien de jongens pas om 14.00 uur uit zijn, heb ik nog lekker even de tijd voor mijzelf. Ik bereid onder andere de administratie vast voor en zoek alvast het één en ander uit voor de belastingaangifte komende week.

Ik stap weer in de auto, naar het graf van mijn vader en breng een pakketje weg bij de Karwei. Ik zie daar altijd zoveel leuks. Snel de winkel uit haha. De rest van de middag verloopt rustig.

Donderdag

Na weer een drukke ochtend op kantoor fiets ik naar huis. Ik hoor de vogels fluiten en een waterige zon weerkaatst op het water, heerlijk! Ik moet altijd best een stukje fietsen, maar vind het zo’n fijne route. In de middag werk ik thuis en ook Floris gaat aan de slag. Hij maakt lijstjes zegt ‘ie.

Vinted gelukjes voor Floris! Zoals ik eerder al zei in dit artikel over de zomervakantie, zijn we die al een beetje aan het voorbereiden door zo her en der al wat inkopen te doen en de kosten te spreiden. Wat zijn ze leuk en ook weer geshopt voor een prikkie!

Vrijdag

Nog even snel een was ophangen voor ik weer naar kantoor ga.

Met de auto naar het werk, want we hebben een afspraak buiten Gouda.

We gaan dit keer namelijk een podcast opnemen! Dit doen weinig Waddinxveen waar een tijdelijke dagbesteding zit. We interviewen een collega en twee cliënten, heel erg leuk!

Als we ’s avonds thuiskomen zijn deze kleertjes van Tumble ‘N Dry bezorgd voor Floris. Blij mee!

Zaterdag

Tijd voor kleutergym! Verder gaan Milan en ik nog even op pad voor wat boodschappen en brengen we pakketjes weg. Ik heb namelijk kleding die voor mij te groot is geworden, verkocht. Zo ontstaat er wat ruimte in mijn kast.

Na de gym lunchen we thuis en stappen we vervolgens in de auto richting Roosendaal voor de eerste theatervoorstelling van Samson & Marie in Nederland!

Wat hebben we een onwijs leuke middag gehad! Later volgt nog een uitgebreid verslag. Ook op mijn Instagram lees je mee over deze middag.

Het is al bijna 18.30 uur als we wegrijden uit Roosendaal. Onderweg stoppen we bij de Mac om eten te halen. Maken we de jongens heel blij mee!

Zondag

Pat moet vandaag werken waardoor we ook vandaag vroeg wakker zijn. Ik besluit eruit te gaan en alle bedden te verschonen. Heerlijk dat beddengoed uit het raam, vogels die fluiten, de zon die door de ramen schijnt en het huis lekker schoonmaken. Word ik blij van!

De rest van de dag ben ik vooral bezig in huis en breng met de jongens nog even een pakketje weg. Aan het einde van de middag rijden we naar mijn ouders waar we eten en de jongens mogen logeren. Dat is altijd feest voor ze!

Hoe was jullie week? Hebben de kinderen bij jullie nu ook vakantie? Fijne week gewenst!

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Christine
    27 februari 2023 / 13:07

    Geweldig, Floris en z’n lijstjes, van wie zou die dat nou hebben?!! ????
    Hier inderdaad nu ook vakantie, wat boffen we dat de zon (in ieder geval vandaag, maandag!) zo lekker schijnt! Heel fijne week gewenst ????