Home + Budgettip | 5x fijne musthaves van de Action #2

Budgettip | 5x fijne musthaves van de Action #2

Toen ik laatst vijf fijne musthaves van de Action met jullie deelde, werd daar enorm goed op gereageerd. Vijf items die veel te leuk zijn om voorbij te lopen. Maar ja, Action heeft iedere week leuke, nieuwe dingen. Dat betekent dat er regelmatig fijne musthaves zijn om te delen. Afgelopen week was ik er voor wat huishoudelijke dingen. Kon ik meteen een rondje doen!

Houten haasjes en eitjes

Het duurt nog even, maar begin april is het Pasen en dat is al volop te merken in de winkels. Ik heb de paaseitjes nog kunnen weerstaan, maar deze zijn wel heel leuk. In ieder zakje zit een haasje met ieder vier eitjes. Superleuk om de kinderen te laten beschilderen of om zelf mee aan de slag te gaan.

Prijs: €0,79 per zakje.

Krijtjes, stiften en potloden (perfect om te trakteren!)

Deze liet ik al eerder zien in een diary, maar horen ook thuis in dit rijtje. Niet alleen leuk voor kleine knutselaars zoals Floris, maar omdat deze verpakkingen klein zijn, zijn ze ook heel tof om te trakteren. Deze zijn er in verschillende varianten voor zowel jongens als meiden. Musthaves!

Prijs: potloden met gummetjes €1,99 per set: 10 potloden en 16 gummetjes. Deze kun je loshalen en los verpakken. Pakje met acht stiften kost €0,99. Doosje met acht waskrijtjes kost €0,79.

Kleurrijke theelichtjes

Niets is gezelliger dan ’s avonds op de bank kruipen met je lief, hapje erbij en de kaarsen aan. Samen een film of serie kijken na een lange dag. Ik word daar heel erg blij van. In deze kleine glaasjes doe je een waxinelichtje. Zet er een aantal bij elkaar in de kleuren die passen bij jullie interieur.

Prijs: tussen €0,99 en €1,39 per stuk. Daarmee ook heel leuk om cadeau te geven!

Look-a-like bloempotten

Ik werd zo vrolijk van deze bloempotten! Ze deden mij denken aan de look-a-like HK Living kopjes van Action die ik eerder liet zien. Het is in ieder geval dezelfde stijl, maar deze bloempotten zijn lichter. Haal het voorjaar maar in huis!

Prijs: er stonden geen goede prijzen onder, maar op de website van Action zie ik dat er twee verschillende prijzen zijn: €2,99 en €3,99.

Rotan dienblaadjes

Tot slot in dit rijtje musthaves van Action, dit rotan dienblaadje. Niet heel groot, maar wel heel erg leuk. Ik vind deze kleine variant heel leuk voor op mijn bureau. Handig voor schriften, kladblokken, to do lijstjes etc. Super sfeervol!

Prijs: €2,99 voor deze kleine variant van 26 x 18 cm. De grote van 28 x 41 cm kost €5,79.

Welke van deze nieuwe Action musthaves vind jij het leukst? Of weet jij nog een andere zoals deze aloë vera gel die echt top is. Klets mee in de comments hieronder of op de socials van Mamablogger.

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *