Home + Diary | Hittegolf!

Diary | Hittegolf!

Wat een fantastische tweede vakantieweek hebben we gehad! Althans, Milan dan, want wij moesten nog gewoon werken. Patrick heeft vanaf vandaag vakantie en ik werk alleen deze week nog. Daarna heb ik ook drie weken vakantie. Wat een week hebben we weer achter de rug met die hitte! Kijk je mee naar onze week?

Maandag

Milan en Floris gaan nog twee dagen naar opa en oma deze week, maar voor het zo ver is maak ik nog even mijn eigen tas in orde voor op het werk. Pat heeft al brood gesmeerd, maar ik neem ook heel veel groente en fruit mee. Dit is het eerste bakje van vandaag.

Daarna lopen we naar opa en oma en maak ik nog deze foto van Milan voor de blog over zijn zomeroutfits.

Als ik op mijn werk ben krijg ik deze foto van mijn ouders. Ze hebben een badje opgezet voor de jongens. Hier hebben ze twee dagen heel veel plezier van gehad!

Nadat Floris in bad is geweest en nog heel even kan spelen voor zijn laatste fles, valt hij uitgeteld in slaap. Hij is overigens flink te grazen genomen door een mug.

Dinsdag

Nog één keer een hele dag naar opa en oma deze vakantie! We nemen weer zwemspullen mee en ik maak weer even wat outfitfoto’s. Kijk Floris eens blij zijn! Hij deed het erg goed ondanks de hitte. Hij bleef vrolijk, alleen het slapen was wat lastig. Maar als hij dan eenmaal sliep, dank sliep hij ook de hele nacht door, fijn!

Tussen het spelen door heeft Milan twee “boeken” geschreven bij opa en oma; Milan en de reuzenhaai deel 1 en 2. Ze waren erg spannend 😉

’s Avonds zet Pat het zwembad op voor Milan en de buurkinderen. Hij staat in onze tuin, maar de tuin ernaast is van de buurvrouw. Volgend jaar knappen we alles op én hogen we alles op.

Woensdag

Mijn benen zijn echt verschrikkelijk, maar vandaag wint de hitte het toch en dus trek ik dit jurkje aan. Ik vind het helemaal niets, maar ach, het is te warm om me ergens druk om te maken. En ja, dat is een panty, dus….

We moeten toch nog even naar de stad en ik besluit bij een nieuwe zaak in de stad te gaan kijken met de jongens; Miss Nice Banana. Hier is alles gluten-, soja- en suikervrij en we eten een chocoladeijsje. Althans, dat denkt Milan. In werkelijkheid is het bevroren banaan met cacao erdoorheen. Dit wordt koud gehouden een slush puppy machine. Vers fruit erop en dit vult behoorlijk. Heerlijk dit tussendoortje!

Dit is mijn late lunch; twee biologische mais rijstewafeld met humus en twee met filet american. Hier heb ik de hele middag op geleefd haha.

Het is mega warm, maar Pat is op tijd thuis (hij heeft vakantie!) en we moeten toch nog wat winkels af. We besluiten nog even langs de mega grote dierenwinkel te gaan voor een schepnet om viezigheid uit het zwembad te vissen. Er valt hier heel wat te beleven een het koel!

Donderdag

Wij hebben echt de allerbeste werkgever, want op de warmste dag van het jaar kwam onze favoriete ijscoman ijsjes brengen op het werk! Lekker en gezellig, we hebben ervan genoten!

En toen kwam er verkoeling! Het heeft even flink geregend, maar het duurde niet lang. Goed voor de plantjes zullen we maar zeggen. Wat betreft temperatuur maakte het helemaal niets uit…

Vrijdag

Het was de warmste nacht ooit gemeten dus ik wilde perse het beddengoed laten luchten uit het raam. De kussenslopen en het hoeslaken de was in en het dekbed laten luchten, want daar hebben we toch niet mee geslapen. Daarna heb ik gewerkt van 8.00 tot 17.00 uur. Op de onderste foto zie je wat je nodig hebt voor een goede brainstorm. Borrelnootjes uit de borrelkast en knallen met die handel 😉

Pat en ik hadden afgesproken dat we na mijn werk wat zouden gaan eten in de stad. Mijn collega’s opperden om nog in de stad wat te gaan drinken. We hebben het gecombineerd en hebben met zijn allen wat gegeten en gedronken. Was gezellig en Milan vond al die collega’s van mama wel erg leuk 😉

Daarna ben ik met mijn mannen een ijsje gaan halen, ik niet overigens en heb mij sterk gehouden.

Zaterdag

Ruin 10 graden koeler dan de dag ervoor en Milan wilde perse zijn nieuwe vest van Bulbby aan. Op zijn korte broek… tja… Het is dan ook wel een heel cool vest. We gaan even wat boodschappen halen in de stad en doen verder niet zoveel. Op de één of andere manier zijn we echt heel moe door de warmte.

Ik hoopte veel te kunnen doen voor de blog, maar ik heb nauwelijks energie en kom niet verder dan het verzamelen van foto’s. Heb ik eens veel ideetjes en inspiratie, komt er niets uit je handen… Verder pas ik mijn mediakit aan en doe ik nog meer ‘achter de schermen dingetjes’.

Zondag

We beginnen de ochtend met het maken van heel veel foto’s voor samenwerkingen. Dit keer ging Milan op de foto. Gelukkig vindt hij het leuk en komt hij zelf ook met allerlei ideetjes.

Daarna doen we een rondje Rotterdam. We wonen er vlakbij en zijn er al een tijdje niet meer geweest. We gaan even langs de Swan Market, doen een rondje Markthal (en halen daar heerlijk fruit), en gaan even langs Søstrene Grene. Ik had van deze winkel gehoord en het is fantastisch! Later deze week meer daarover.

We gaan nog even langs mijn ouders met de jongens en kon het niet laten deze foto te maken. Wat een heerlijke jongens hebben we toch!

’s Avonds maak ik deze diary af en begin ik met de planning voor de komende maand. Nog een weekje werken en dan heb ik ook vakantie. Zin in!

Hoe was jullie week? Klets gezellig mee in de comments hieronder.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *