Home + Back to School #3 | De low budget alpaca collectie van Flying Tiger!

Back to School #3 | De low budget alpaca collectie van Flying Tiger!

Toen ik begon met de Back to School reeks wilde ik dat gevoel van de V&D schoolcampus terughalen. Ik weet nog dat ik daar met mijn vriendinnen urenlang rond kon lopen. Het was een bepaald sfeertje en hoewel ik verder niet perse fan was van V&D, heb ik deze sfeer verder nooit meer ergens ervaren als het ging om het kopen van schoolspullen. Die tijd wil ik dus met deze Back to School reeks een beetje terughalen en de alpaca collectie van Flying Tiger maakt al een hoop goed!

Niet alleen voor kinderen

Ik ken niemand die alpaca’s niet leuk vindt. Er is toch ook niets wat niet leuk is aan ze? Dat vinden wij vrouwen ook en daarom kon ik het niet laten zelf een alpaca notitieboekje (want: mintkleurig) met elastiek en een etui te kopen. Heb ik natuurlijk ook heel hard nodig 😉 En dat bedoel ik met dat gevoel van toen. Nu is dat namelijk niet anders, want stiekem was het net zo leuk om er rond te struinen en wat te shoppen. En ach, notitieboekjes hebben we nooit genoeg toch?

Overigens zitten hier ook handige spulletjes bij voor kinderen op de basisschool. Ik heb vorige week een artikel gepubliceerd met welke schoolspullen kinderen op de basisschool per groep nodig hebben. Erg handig om ernaast te houden.

What’s not to love? Ik heb overigens het rechter notitieboekje op de onderste foto. Deze kostte maar €3,- en is heel erg handig! Hier verzamel ik de komende tijd al mijn blogideeën in.

Verder ben ik compleet verliefd op de washitape en de kleine markeerstiften. Zelf heb ik laatst de pastelkleurige markeerstiften van Stabilo gekocht, waardoor ik deze heb laten liggen, maar wat zijn ze leuk!

Tot slot de etuis. Zelf kocht ik de roze in het midden. Misschien vind je het ontzettend kinderachtig, maar ik vind ze super!

Ik weet niet of meiden op de middelbare school dit nog heel erg leuk vinden (misschien nog wel in de lagere klassen), maar zoals ik eerder al zei, kun je ook voor je kinderen in de bovenbouw van de basisschool heel goed slagen. En ach, anders maakt zo’n notitieboekje onze vergaderingen opeens een stuk minder saai 😉

Wat vinden jullie van deze nieuwe alpaca collectie? Klets gezellig mee in de comments hieronder!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. loes
    30 juli 2018 / 09:15

    Ik kon het ook niet laten… zo leuk allemaal en gebruik de tape overal voor en ga zeker nog even terug voor een boekje en…..