Home + Diary | Ortho, afscheid, Halloween en ABBA!

Diary | Ortho, afscheid, Halloween en ABBA!

Afgelopen week stond ook weer in het teken van feestjes: een klein feestje na de ortho omdat we goed nieuws hadden gekregen. Maar we hadden ook een afscheidsfeestje op het werk. We vierden Halloween en ik ging met mijn zus en nichtje naar ABBA in de Ahoy. Kijken jullie mee naar onze week?

Maandag

Goedemorgen! We zijn weer lekker vroeg en voor we weggaan, stofzuig en dweil ik nog even beneden. Dat is dan lekker thuiskomen vanmiddag.

Een witte wereld op weg naar kantoor. Normaal zou je water en huizen moeten zien. Ik moet toch nog even wennen aan dit weer.

Rond 17.00 uur fiets ik naar huis. Eenmaal thuis heeft Floris mij getekend. Altijd met een bolletje op mijn hoofd, haha.

Dinsdag

Als ik op kantoor kom, neem ik meteen een koffie mee naar boven. Deze is zo lekker!

Vanmiddag werk ik thuis. Gezellig aan de tafel beneden. Floris speelt en Milan maakt tegenover mij zijn huiswerk.

Woensdag

Heel blij met deze jas van Human Nature die ik eerder kocht bij de ANWB! Ideaal voor op de fiets nu.

Ik werk een paar uurtjes op kantoor en fiets meteen daarna door naar de stad om wat laatste spullen voor Halloween te kopen. Daarna fiets ik naar huis. Even eten en vervolgens haal ik Floris weer op van school. Wel met de auto dit keer, want het regent nu wel heel hard.

Welk cijfer denk je dat Floris heeft geleerd op school? 🙂

Met Milan naar de ortho. Hij mag eindelijk door voor slotjes! Eind november is het zo ver. Hij heeft het goed gedaan met de blokbeugel het afgelopen jaar.

Donderdag

Voor Floris naar school gaat, halen we nog even snel een brood. Die gaat zelfs mee naar kantoor, want moet hem toch bij mij houden, haha.

Een kaartje voor mijn lieve collega Lotte die morgen afscheid neemt…

Vrijdag

Vandaag staat in het teken van het afscheid van Lotte. Twee jaar geleden kwam ze bij ons binnen als stagiair en in no time was ze onderdeel van ons team en kwam ze bij ons werken. Zo gaat dat wel vaker met onze stagiairs haha. Helaas kan ze niet blijven omdat een fulltime afstudeerstage moet lopen, maar wat gaan we haar missen! Lotte wilde lunchen bij de Mac, dus dan doen we dat toch?

Ondertussen bij ons thuis… Milan heeft een studiedag en heeft zelf crompoucen gemaakt. Ze zijn superlekker!

In de regen onderweg naar huis. De brug staat uiteraard weer open, maar dit is wel heel tof, want er moet een superjacht doorheen. Ondertussen blijven de regendruppels op mijn nieuwe jas liggen, dat is in ieder geval heel fijn!

Van een PR-bureau krijg ik onverwacht deze leuke tasjes met inhoud voor Halloween. Milan heeft ze met twee vrienden ingepakt en klaargezet voor morgenavond.

Zaterdag

Floris is naar een nieuwe zwemschool gegaan en start om 7.00 uur… Even wennen ook al zijn we normaal gesproken vroeg wakker.

Zaterdag is ook challenge dag en Milan mag een lootje uit de pot trekken voor de 100 enveloppen challenge. Hij trekt nummer 40. Wij kiezen zelf nog een tweede bedrag. We kiezen voor 28 omdat het vandaag de 28e is, haha.

’s Middags versierden we de rest van het huis voor Halloween vanavond. Mijn ouders bleven bij ons thuis om de deur op te doen voor de kinderen. Nichtje Maud liep met ons mee en was verkleed als Elvis en ook vrienden van ons liepen mee. Het was een gezellige avond en wat had iedereen die meedeed zijn best gedaan. Niet alleen de huizen, maar ook de kostuums waren echt heel tof. Volgend jaar weer!

Zondag

Tijd om alle Halloweenversiering op te ruimen, wasjes te draaien en nog wat te werken voor Mamablogger. ’s Middags komen Maud en mijn zus Cathy mij ophalen, want we gaan naar ABBA in de Ahoy.

Ik sluit af met het verdrietige nieuws waar ik vanmorgen mee wakker ben geworden: het overlijden van Matthew Perry. Ik ben echt een beetje van slag erdoor als enorme Friends fan. Ze zijn niet meer compleet. Hoe bizar is dat? De hele dag check ik het nieuws rondom zijn overlijden en als ik thuiskom vanuit Rotterdam ga ik meteen zitten voor RTL Boulevard. Ik hoop in ieder geval dat hij nu zijn rust heeft gevonden…

Dit was onze week alweer. Volgende week is het hopelijk iets rustiger. Het weekend in ieder geval. Ik hoop dat jullie ook een fijne week hebben gehad en wens jullie weer een mooie, nieuwe week toe!

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

 1. Jollie
  5 november 2023 / 13:59

  Superleuke jas! Mag ik vragen welke naam deze heeft?

  • Marisca
   Auteur
   5 november 2023 / 17:59

   Dankjewel, deze is heel fijn! Het is de Felina donsparka van Human Nature. Hij is er in drie kleuren.