Home + Diary | Gezellige herfstvakantie!

Diary | Gezellige herfstvakantie!

Wat hebben we een gezellige herfstvakantie gehad afgelopen week. Pat en ik waren beiden vanaf woensdag vrij en namen ons voor om heel veel leuke dingen te gaan doen met de jongens. Dat is zeker gelukt! Van een fotoshoot voor de ANWB tot een Kerst high tea en Halloween. Kijk je mee naar deze gezellige en overvolle diary?

Maandag

Aanstaande woensdag hebben we een fotoshoot voor de ANWB (De Kampioen) en het thema is Kerst. We moeten zelf spullen meenemen dus ik ben al druk aan het verzamelen aangezien we er woensdag vroeg moeten zijn en we de komende twee dagen nog moeten werken.

Kantoordag vandaag!

Terwijl de jongens zich vermaken met opa en oma. Hoe leuk is deze foto?!

Na een lekker productief dagje op kantoor, haal ik de jongens op bij mijn ouders. We blijven er eten en lopen daarna terug naar de auto. We woonden hierachter en ik mis de Chocoladefabriek nog steeds. Hier werkte ik namelijk best vaak.

Patrick heeft op zijn werk deze leuke stickers gemaakt voor Sinterklaas. Floris mag deze tegen die tijd op zijn raam plakken.

Via mijn werk kunnen we Bol.com bestellen met een belastingvoordeel. Dat heb ik gedaan voor de feestdagen en ik bestel de laatste cadeaus voor de jongens. De schoencadeaus hadden we al binnen.

Dinsdag

Goedemorgen! In alle vroegte oceaanplaatjes kijken.

Ik werk ’s ochtends op kantoor en haal daarna de jongens op bij opa en oma. Ik werk thuis nog even en ga daarna met Milan naar een andere ortho waar we naar door zijn verwezen door de tandarts. Hier hebben we een beter gevoel bij en besluiten hier het traject voort te zetten. In feite gaan we weer helemaal opnieuw beginnen. Daar baal ik van, want het heeft een hoop tijd en geld gekost, maar we gaan ervoor.

Voor een samenwerking komt er voor Milan een pakket binnen van Brixelart. Een flinke klus, maar ik ben zo benieuwd naar het eindresultaat! Die deel ik uiteraard, want het is een te gek cadeau voor de feestdagen.

Grappig screenshot. Boven Milan staat een 18 en hij is de 18e jarig. Boven Floris staat een 17 en hij is de 17e jarig.

Woensdag

We zitten al vroeg in de auto op weg naar Utrecht, want om 9.15 uur worden we verwacht voor een fotoshoot voor de ANWB. Tussen eind november en half december staan wij op de achterkant van het blad ‘De Kampioen’ met een kerstfoto. Wat was het leuk dit te doen.

De rest van de dag blijven we thuis. Milan bouwt verder aan zijn Brixelart en ik ga aan de slag voor Mamablogger. Het is deze maand ontzettend druk met samenwerkingen en ik wil de balans tussen die en de persoonlijke blogs goed houden.

Na het eten ga ik met Floris naar buiten om alvast een beetje te versieren voor Halloween. Aanstaande zaterdag wordt dit groots gevierd en de wijk en voor ons wordt het de eerste keer dat we dit gaan vieren. We hebben er zin in!

Donderdag

We zijn bij mijn broer en schoonzus om verkleedkleding op te halen voor Milan. Terwijl we staan te kletsen duikt Floris op de trampoline van zijn grote neef.

Daar rijden we weer door naar Gouda, want we gaan naar de nieuwe Sinterklaasfilm ‘Gespuis in de speelgoedkluis’. Ik vind deze tijd van het jaar toch zo leuk. Oh, en de popcorn lag niet veel later over de grond ?.

’s Avonds gaan we naar de stad en met zijn vieren uit eten bij La Cubanita. Niet veel later zat alles vol en wij ook haha. We hebben heerlijk gegeten! Daarna rijden Milan en ik naar mijn neefje Stijn die met zijn fiets is gevallen (nadat zijn ketting eraf viel) en zijn kaak heeft gebroken. Gelukkig hoeft hij niet te worden geopereerd. Zo zie je maar dat een ongeluk in een klein hoekje zit.

Vrijdag

Vandaag staat er weer wat leuks op de planning, want we zijn uitgenodigd door Intratuin Halsteren voor een Santa’s High Tea. We gaan eerst de winkel door en gaan dan door naar de high tea in een ruim 100 jaar oude spiegeltent. Wat was dit gaaf! We hebben heerlijk gegeten en genoten van de sfeer. Dit is echt een ontzettende aanrader!

Aan het einde van de middag zijn we weer in Waddinxveen, want mijn ouders kunnen hun nieuwe auto ophalen en de jongens mogen op de knop drukken. Mijn ouders rijden inmiddels ook al een tijdje Mazda en hebben nu de nieuwe Mazda 2 gekocht. Hij is mooi!

Zaterdag

Al dat eten is heerlijk en ik plan het vooruit, maar het is goed om erbij te blijven bewegen. Ik ga daarom al lekker vroeg lopen.

De rest van de ochtend rommelen we lekker in huis. Vanavond vieren we Halloween en al het snoep gaat alvast in een krat. Ook vul ik onze nieuwe moneyplanner van Porterenee in.

Even eruit en lunchen bij Sugaraddict in Zoetermeer waar het ook Halloween is.

Om vervolgens door te rijden van Van der Spek in Zevenhuizen om pompoenen te halen. Het is er feestweekend en de kinderen kunnen in een ambulance kijken. Floris vindt het wel wat.

Eenmaal thuis begint het versieren voor vanavond. Het is voor ons de eerste keer en we hebben geen idee wat we kunnen verwachten in de rest van de wijk. We weten dat er minimaal 200 kinderen meedoen en er heel veel huizen zijn die hebben versierd. We doen ons best en ik vind het leuk geworden.

Na het eten is het tijd om te schminken. Mijn ouders zijn er ook en mijn nichtje Maud gaat ook mee. Maud en ik gaan met de jongens lopen (en opa en oma gaan ook nog even mee) en Pat blijft thuis om de kinderen te voorzien van snoep.

Wat was het gaaf! We hebben zoveel te gekke huizen gezien, het was heel druk, ouders en kinderen waren verkleed (ik moet er volgend jaar ook aan geloven ?) en er waren zelfs spookhuizen gemaakt waar je doorheen moest lopen. Het was echt feest en wat hebben we gelachen. Onze eerste Halloween was top en volgend jaar wil ik ook los haha.

Zondag

Vandaag ruimen we alle Halloween spullen op, ik werk weer vooruit voor Mamablogger, Pat ruimt de voorraadkast op en zo zijn we lekker bezig. We blijven vandaag thuis, want morgen moeten we weer naar school en aan het werk.

En toen zat onze gezellige herfstvakantie er weer op. Wat hebben we het fijn gehad met zijn vieren. Hier keek ik heel erg naar uit; alleen maar leuke dingen doen en samen zijn. Vandaag begint het gewone leven weer, ook fijn. Hebben jullie ook een gezellige herfstvakantie gehad? Ik hoop het en wens je in ieder geval een fijne (werk)week!

liefs

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *