Home + Diary | Gewoon een gezellige week

Diary | Gewoon een gezellige week

Afgelopen week vloog weer voorbij zonder al te gekke dingen. Vooral werk en verder rommelden we in en rond het huis. Het was gewoon een gezellige week met een extra vrije dag op maandag omdat het Tweede Paasdag was. We zijn begonnen met Floris te leren fietsen, kochten zonwering en ik ging weer lekker aan de wandel. Kijk je gezellig mee?

Maandag

We grijpen deze Tweede Paasdag aan om weer wat op te ruimen. Dit keer de schoenen en de jassen in de gang. Volgens mij is het wel duidelijk dat we Nike fans zijn, haha.

Het is nog mooi weer dus we gaan weer oefenen met leren fietsen. Iemand nog goede tips?

Richting de Hubo om een offerte op te vragen voor zonwering. Milan blijft thuis met een vriend en Floris vermaakt zich prima in dit karretje. Hij past er nog maar net in. In ieder geval hebben we een offerte gekregen en komen ze morgen langs om de zonwering in te meten.

Dinsdag

Alles weer klaar voor een nieuwe dag!

Op locatie voor een afspraak en daarna weer door naar kantoor voor een overleg. Mijn collega Sabrina is jarig geweest en heeft echt een superlekkere taart gemaakt met witte chocolademousse. Zalig!

Floris neemt een vriendje mee naar huis en er wordt heerlijk gespeeld. Ik kan ondertussen lekker doorwerken aan de tafel. Ook heeft Floris binnenkort weer een feestje. Hij heeft bijna nog meer afspraken en feestjes dan wij, haha. Zo fijn voor hem.

Milan moet deze week verkeersexamen doen en zijn fiets wordt gecheckt. Hadden wij afgelopen weekend ook al even gedaan, maar het is fijn om te weten dat het echt goed zit, dan hoef ik daar niets meer voor te regelen.

Woensdag

Na een ochtend achter de computer voor werk en Mamablogger, trek ik mijn schoenen aan voor een korte wandeling. Het is even droog dus dat is fijn.

Tijdens de lunch kijk ik ‘Niet klein te krijgen’ terug van de makers van ‘Over mijn Lijk’. In dit programma worden kinderen gevolgd die kanker hebben. Wat ontzettend heftig en wat zijn deze kinderen stuk voor stuk doorzetters. Hier ben ik even stil van…

Donderdag

Ik stapte toen het nog droog was op de fiets richting school en kantoor. Dat duurde helaas niet lang. Ik word zo chagrijnig van dit weer…

Gelukkig is het in de middag droog. Floris gaat naar een vriendje dus ik ga alleen met een tas naar huis. Milan is ook buiten dus ik heb even het huis voor mij alleen terwijl ik thuis werk. Ook weleens lekker.

Vrijdag

Je moet goed kijken, maar bij mijn werk spotte ik deze moedereend met een heleboel kleintjes. Hier word ik zo blij van!

Afspraak op locatie voor fotografie. Ik integreer heel goed in de fysioruimte, haha.

Wij kunnen op het werk broodjes bestellen en als ik de mijne ga halen, zit er een lief briefje op geplakt. De emoji zegt wat anders, maar het was echt heel lief bedoeld 🙂

Zaterdag

In alle vroegte weer lekker aan de wandel. Podcast aan en gaan. En zeg nu zelf, we wonen toch fantastisch zo?!

Milan gaat met twee vrienden naar de stad, Pat brengt Floris naar de gym en ik ga even in mijn eentje op pad. Ik rij eerst naar Waddinxveen om nog het één en ander te shoppen en daarna stop ik nog even bij de kaas- en groenteboer in de wijk.

Weer oefenen met Floris terwijl Pat in de tuin bezig is.

De rest van de dag zijn we gewoon thuis. De ijscoman stopt voor de deur, ik lees een boek in de tuin, de jongens vermaken zich en ik voel de rust. Dat was echt even nodig en wat kan ik hiervan genieten.

Zondag

Het weer valt tegen vandaag dus we blijven thuis. We rijden alleen even naar de Action voor strijkkralen. Floris knutselt het liefst de hele dag en is hier helemaal druk mee. Ik werk weer flink vooruit voor Mamablogger, Milan is buiten en Pat kijkt een serie. Een echte zondag!

Dit was onze gezellige week. Wij maken ons op voor de laatste week voor de meivakantie en dat betekent natuurlijk ook weer dat de Koningsspelen worden gehouden. Wat de week ons verder brengt zien we wel. Ik wens jullie in ieder geval een mooie week toe!

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Janneke
    18 april 2023 / 07:14

    Mijn tip en ervaring is dat ze los fietsen als ze er zelf aan toe zijn. En dan is het zomaar klaar. Hier waren ze vijf, bijna zes dat ze leerden fietsen zonder zijwieltjes. Een paar keer er naast gelopen en vast houden maar dat vonden ze snel irritant dus losgelaten en weg waren ze. Echt in 1 weekend had ik ze te fietsen zonder zijwieltjes. Altijd een loopfiets gehad, maar fietsen is toch een vak apart. Maar als je het 1 maal kunt verleer je het ook nooit.