Home + Diary | Geveld door de griep en met de stoomtrein

Diary | Geveld door de griep en met de stoomtrein

Wat een week was dit! Maandagavond voelde ik mij al niet lekker, maar eigenwijs als ik was ben ik dinsdag toch gaan werken. Helaas ben ik toen ook ziek naar huis gegaan, balen! Verder beurde Pat mij op door de schoenen te kopen die ik zo graag wilde hebben en gingen we afgelopen weekend voor het eerst met de stoomtrein!

Maandag

Het is 1 oktober! De maand dat deze twee jongetjes 1 en 8 worden. Floris schrikt er zelf ook van 😉 Of van mij, dat kan ook haha.

’s Avonds word ik opeens echt beroerd en voel ik mij steeds slechter. Tijd om zelf ook vroeg naar bed te gaan, maar eerst krijgt Floris nog zijn flesje.

Dinsdag

Ik voel me nog steeds crap, maar in alle vroegte heb ik al wel weer lekker veel bezoekers op Mamablogger. Zo fijn!

De ochtend begint dus lekker. De jongens spelen verder nog even en Milan typt voor die tijd nog even een verhaaltje op zijn typemachine. Hij maakt een flyer, want mensen kunnen bij hem solliciteren haha.

Begin van de middag ga ik naar huis en breng ik de rest van de dag zo door op de bank. Ik zet Suits maar aan en probeer wat te slapen.

Vroeg naar bed in de hoop dat ik mij morgen weer beter voel.

Woensdag

De typemachine werkt niet altijd mee, maar Milan is toch wel erg trots op zijn flyer (flaaier haha). Dit soort dingen bewaren we!

Ik breng Milan wel zelf naar school in de hoop dat de buitenlucht even goed zal doen. Het is namelijk wel erg lekker en gezond weer. Ik besluit nog even Paracetamol te halen en spullen voor een verse soep en loop nog even snel de stad in.

Dat is toch allemaal iets teveel van het goede en de rest van de dag doe ik niets meer behalve Milan uit school halen. Gelukkig komt nichtje Maud om Milan naar de musicalles te brengen. Ik geniet ondertussen van een fijn kopje soep.

Pat komt aan het einde van de middag thuis en loopt meteen door naar het gemeentehuis. Ze gaan de straat herinrichten en het wordt prachtig op één dingetje na; ze willen de parkeerplaatsen voor onze deuren weghalen en er fietsenrekken neerzetten. Bij de buren zou dan een grote GFT bak komen. Ik denk dat jullie wel snappen hoe we hebben gereageerd… Dit gaat echt niet gebeuren en dat hebben de buren en Pat heel duidelijk gemaakt. Voor het uitzicht vinden we het niet erg om de plekken voor onze deuren in te leveren, maar niet voor fietsenrekken die niet gebruikt gaan worden (want iedereen zet een eventuele fiets bij zichzelf voor de deur en er is ruimte genoeg voor fietsen van visite) een een grote GFT bak bij buren voor de deur. Ik denk dat het wel duidelijk is en we krijgen over een tijdje een definitief ontwerp.

Donderdag

Pat heeft vrij en ik ben helaas nog steeds ziek, maar het is fijn dat hij er is. Ik slaap veel en de koorts lijkt te zakken. Pat haalt met Floris Milan uit school en loopt nog even naar de stad. Als ze thuiskomen hebben ze een verrassing; ik krijg deze Steve Madden schoenen die ik zo graag wilde hebben, zo lief! Ik wilde ze graag hebben, maar vond ze te duur om voor mijzelf te kopen. Pat zei dat ik ze gewoon moest kopen, maar toch deed ik dat niet. Daarom deed hij het voor mij. Ben echt heel blij met deze schoenen.

De rest van de dag heb ik echt niet meer gedacht aan het maken van foto’s 😉

Vrijdag

Goedemorgen! Ik voel mij iets beter dan de dagen ervoor en besluit toch te gaan werken. Ik ga anders ook niet lekker het weekend in als ik mij bedenk wat ik allemaal nog had moeten doen. Ik besluit mij gewoon een beetje rustig te houden en mijn ding te doen. Dan komen we de dag vast wel door en ga ik wat geruster het weekend in.

Ik maak dan ook nauwelijks foto’s.

De enige twee foto’s die ik maak die dag zijn van Floris in zijn slaapzakje. ’s Avonds valt hij na zijn flesje lekker tegen mij in slaap en ik besluit nog even lekker zo met hem te liggen. Dit gebeurt nauwelijks meer dus geniet ik van de momenten dat het nog wel gebeurd.

Ik ga overigens ook weer vroeg naar bed, want ben nog steeds niet fit.

Zaterdag

De stoomtrein reed vandaag de hele dag tussen Gouda en Rotterdam en in Rotterdam kon je naar Stoom Stichting Nederland om daar nog meer treinen te bekijken, te spelen, te snuffelen tussen kraampjes etc. We besloten dit te gaan doen en wat hebben we een topdag gehad! Het weer was fantastisch, de jongens vonden het geweldig en dan genieten wij natuurlijk ook. Dit zijn zomaar wat foto’s die ik heb gemaakt van die dag. Wat was het leuk!

De box is verkocht en we hebben dit fantastische tafelt en stoeltje binnen gekregen van Van Stoer Hout (hierover woensdag nog veel meer). Ik wilde echter nog meer in het hoekje en het echt betrekken bij onze zithoek. Ik wilde er graag een stoel in, maar had de perfecte stoel nog niet gevonden totdat ik ’s middags deze zag op de site van Kwantum. Hij was nu afgeprijsd naar maar €140,- en ik vind hem geweldig! Waarop Pat zei ‘dag ga je hem toch halen?’. Milan en ik reden erheen en gelukkig hadden ze hem nog! Woensdag vertel ik jullie alle over dit hoekje. Ik krijg er namelijk al veel reacties op. Deze foto is overigens ’s avonds gemaakt, maar inmiddels zijn er betere gemaakt.

Zondag

We beginnen de dag lekker rustig. De mannen werken in de tuin. Hier doen we niet veel meer aan omdat we hem volgend jaar op willen hogen, maar hij moet wel onkruidvrij worden gemaakt en het gras moet gemaaid worden. Verder maak ik mijn blogplanning voor de komende twee weken (komen leuke dingen aan!), maak ik foto’s voor Mamablogger.

’s Middags rijden we nog even naar de Action. Hier koop ik nog wat voor Mamablogger, maar verder konden we niet echt slagen.

Omdat ze bij de Action niet alles hadden wat we nodig hadden, lopen we nog even de stad in. Het is lekker weer en we besluiten nog even wat te gaan drinken. Ik hoest nog behoorlijk, een goed excuus voor een kopje muntthee al zeg ik het zelf 😉

Dit was onze week. Een ietwat rare week, maar we hebben hem alsnog lekker afgesloten. Op naar weer een nieuwe week waarin we heel wat leuke plannen hebben. Fijne week!

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *