Home + Diary | Enorme bezoekersaantallen, 1 april grap, paasbrunch etc.

Diary | Enorme bezoekersaantallen, 1 april grap, paasbrunch etc.

En weer is er een week voorbij en zitten we gewoon alweer in april. April! Het lijkt wel alsof de tijd nog sneller gaat met twee kinderen en meer werk en daarom zijn deze diary’s voor mij persoonlijk ook zo waardevol. Ik maak een dagboek die ik altijd nog eens terug kan lezen. Kijk je mee?

Maandag

Ik heb nog steeds behoorlijk veel last van mijn voet en moet die ochtend een overleg in die een paar uur duurt. Op een gegeven moment weet ik bijna niet meer hoe ik moet zitten. Zoveel pijn doet het. Uiteindelijk gaat het iets beter.

Milan is heel druk met allerlei briefjes en doet ons nog even een mededeling haha. Even later ligt hij er alsnog in en Pat en ik kijken wat series terug met dit lekkers erbij. Dit delen we overigens hoor.

Dinsdag

Dit goedlachse kereltje wordt vrolijk wakker en we werken gelijk ons ochtendritueel af. Daarna staan we weer bij opa en oma in de lift om Floris weg te brengen.

Eenmaal thuis na een lange dag kroel ik lekker met de jongens die selfies aan het maken zijn 😉 Ook Floris heeft de grootste lol met zijn broer. Zodra ze allebei op bed liggen ga ik nog even lekker in bad met mijn nieuwe Grammie magazine.

Woensdag

Mijn vrije dag, maar wat een baggerweer! We brengen Milan lopend naar school en ik doe nog wat boodschappen in de stad. Om 12.00 uur sta ik weer op een druilerig schoolplein… Tussendoor nemen we nog een vlog (de Action Shoplog, zie hieronder) op en ’s middags is het weer tijd voor de musicalles en zwemles. Druk dagje voor Milan!

Donderdag

Ik maak vandaag bijna geen foto’s behalve dan van de heerlijke paasbrunch op het werk. Iedereen neemt wat mee en we eten het gezamenlijk op. Dit was nog maar een gedeelte en wat was het lekker en gezellig!

Vrijdag

De dag van mijn vervroegde 1 april grap en wat krijg ik er een reacties op zeg. Ik vond het heel spannend, maar ik geloof dat iedereen de grap wel kon waarderen. Niet verwacht, maar de bezoekersaantallen schoten echt door het dak, net als eerder die week met mijn DIY van de ‘Klets mee pot’. Ik merk dat DIY’s enorm gewaardeerd worden en doe dan ook mijn best iedere keer wat nieuws te bedenken. Zeker wat betreft juffenbedankjes.

Met een aantal collega’s lunchen we op vrijdag buiten de deur en dat doen we nu ook. Zo slecht, maar wel heel lekker en gezellig. Patrick maakt thuis ondertussen dit toetje met Kinder Bueno! Milan is vrij omdat het Goede Vrijdag is dus samen gaan ze aan de slag.

Eenmaal thuis trek ik lekker mijn pyjama aan en kroel ik heerlijk met mijn mannetjes. Zo fijn!

Zaterdag

Ik heb gewoon 5 dagen vrij, daar gaan we van genieten! We maken alvast heel veel foto’s voor de blog en wat worden ze toch leuk!

Daarna gaan we de stad in en is het tijd voor…

… Een lekker lunch! Ik neem dit broodje met seranoham, geitenkaas, honing, sla en noten. Serieus, dit is echt heel erg lekker!

Zondag

Eerste Paasdag! We ontbijten met een echt Paasontbijt en pakken daarna de halve inboedel in (dat doe je met een baby haha) om weg te gaan. We hoorden vorige week over Avonturenboerderij Molenwaard vlakbij ons. Deze is vorige week geopend en besloten erheen te gaan. Wat een topdag hebben wij gehad!

Deze week verschijnt de review met prachtige foto’s.

Dit was onze week, wat hebben we weer veel gedaan. Het is maar even afwachten wat de nieuwe week ons brengt, we gaan het zien.

Fijne Tweede Paasdag!

Volg:
Marisca Kenter

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca Kenter. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Schrijven is mijn grote passie en niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, op Mamablogger vind je alles wat hippe moeders bezig houdt!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *