Home + Diary | Een rare week…

Diary | Een rare week…

Raar, is het woord dat afgelopen week het best omschrijft denk ik. Het Coronavirus bleef maar om zich heen grijpen en dat was merkbaar. Ik werk op de communicatieafdeling van een zorgorganisatie en ook wij waren er de hele week druk mee, maar wie niet? Iedereen in de zorg doet zijn uiterste best om het virus buiten de deur te houden. Het is een rare gewaarwording en iedere dag kwamen er nieuwe feiten en maatregelen naar buiten. Tegelijkertijd ging het gewone leven ook door. Kortom, een heel rare en dubbele week, maar wel eentje waarin ik weer veel foto’s heb gemaakt. Kijk je mee?

Maandag

Goedemorgen! We beginnen de dag met flink wat fruit voor de extra vitamines. Dat hebben we wel nodig.

Ik maak voor we weggaan nog snel even deze flesjes met Milan. Ik had dit bedacht voor de blog, maar die blog is nog steeds niet geschreven. Maar het staat wel gezellig ?

Als we Milan naar school hebben gebracht, breng ik Floris naar de peuterspeelzaal. Daarna fiets ik door naar het werk.

Daar lag deze op mijn bureau. Een collega had mijn Pink Lady’s jasje geleend voor carnaval en ik kreeg deze als bedankje. Ik heb hem gedeeld met mijn collega’s en hij is natuurlijk al lang op haha.

Ik heb de nieuwe Structuurjunkie Planner gekocht en als je deze nu koopt krijg je er een gratis cursus bij! Bij Action hebben ze te gekke plannerstickers (binnenkort meer daarover) en ik ga vast aan de slag.

Dinsdag

Ik maak pas in de middag foto’s. Op dinsdagmiddag werk ik thuis en Milan werkt naast mij aan zijn eerste werkstuk. Als Floris thuis is duikt hij meteen weer bovenop Bobby, niet zo handig…

Als Floris op bed ligt moet ik weer bovenaan de trap zitten. Gelukkig valt hij heel snel in slaap. De rest van de dag maak ik geen foto’s meer.

Woensdag

Ik ben ik de ochtend druk bezig voor een opdracht. De afgelopen maand had ik er ongeveer 16. Dat heb je misschien wel gezien aan het feit dat er meer online kwam. Deze staat overigens nog niet online dus is een sneak peek.

Met mijn nieuwe, fijne broek en sneakers!

Als we Milan naar school hebben gebracht, fietsen Floris en ik snel naar de bakker. Daarna moeten we naar huis, want ik werk twee uurtjes thuis.

Floris pakt regelmatig mijn telefoon en maakt dan heel veel foto’s. Ik zie later dat hij deze heeft gemaakt toen ik aan het werk was. Lekker dichtbij haha.

Daarna ligt er heel veel was op mij te wachten. Ik begin met de witte. Daarna halen we Milan en een vriendje uit school. Dat vriendje komt eten en blijft even spelen. Daarna moeten we er weer vandoor, want het is tijd voor de…

Musicalles! Ik breng Milan weg en als ik even snel naar huis wil rijden, staat de brug open. Irritant is dat altijd.

Wachten op Milan met zijn stoere schoenen!

Ik neem mij voor om dit weekend de tuin onkruidvrij te maken. Kan daar altijd zo slecht tegen. Ook maak ik alvast deze foto omdat over iets meer dan een maand de nieuwe schuur wordt gezet. Kijk er nu al naar uit!

’s Avonds kruip ik op de bank met mijn kleine Florisje en niet lang daarna valt hij in slaap. Heerlijk is dit.

Donderdag

Floris en ik brengen Milan naar school. Hij wordt veel te groot ?

Daarna breng ik Floris naar de peuterspeelzaal en werk ik de hele dag. Het is onwijs druk en ik maak natuurlijk geen foto’s. ’s Avonds werk ik nog even door, ook voor Mamablogger. Ik werk de laatste opdracht af, stuur een factuur en blog nog wat. Daarna kruip ik naast Pat op de bank.

Vrijdag

Mijn eerste foto van de dag haha. We gaan met een aantal collega’s tussen de middag naar de snackbar. Het is ook wel even lekker om een wandelingetje te maken. Het is slecht, we weten het, maar oh zo lekker.

In de middag horen we naar nieuws; de beste vriendin van mijn zus is overleden. Veel te jong. Ze kenden elkaar ruim 20 jaar. ’s Avonds ga ik naar mijn zus toe. Het spreekt voor zich dat ik geen foto’s meer heb gemaakt die dag…

Zaterdag

De ontwikkelingen rondom het Coronavirus volgen zich in rap tempo op. Ik ga daarom vroeg naar de markt om alvast broodjes, beleg en fruit te halen voor het weekend. Normaal doen we dat wat later en met zijn viertjes, maar omdat mensen blijkbaar aan het hamsteren zijn, ga ik maar vroeg. Het is erg stil op de markt. Het is bijna eng.

We moeten nog even naar de Action, dat doen we wel met zijn viertjes. Ook gaan we met de auto door de wasstraat. Dat was wel nodig.

Ondanks alles komt het mooie weer eraan en zullen we weer meer in de tuin te vinden zijn. Ik bestel daarom voor beide jongens deze kaplaarzen. In maat 28 en 38 ?

Het is lekker weer en dus ga ik buiten aan de slag. Voor ons huis hebben we parkeerplaatsen en tussen deze plekken staan bomen. Hier zetten we met de buren vaak plantjes omheen, maar daaromheen zit nu veel onkruid tussen de stenen. Ik probeer het weg te krijgen met anti-onkruidspul dat ik kocht bij Action.

En tijd voor de Appie. Nee, we hebben niet gehamsterd, dit waren de gewone weekboodschappen.

Pat en ik kruipen op de bank met wat lekkers en kijken een serie.

Zondag

Het is 6.00 uur en ik zit met Floris beneden. Hij is dus verkouden en ik besluit maar met hem naar beneden te gaan. Ik schrijf onder andere een extra blog met werkbladen voor alle groepen van de basisschool.

We doen verder niet veel. We rijden nog naar de supermarkt voor wat extra fruit en voeding voor Floris omdat we dat gisteren waren vergeten. Ook gaan we nog even naar de begraafplaats om te kijken of het graf van mijn vader nog netjes is, wat gelukkig zo is. Verder houden we het nieuws in de gaten, maken we schoon, doen we de was en werk ik wat aan de blog.

Dit was onze week. Ik ben heel benieuwd wat komende week ons gaat brengen. Let maar een beetje op elkaar…

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *