Home + Diary | Een buggy shoppen en op zoek naar een autostoel

Diary | Een buggy shoppen en op zoek naar een autostoel

Er gebeurde deze week eigenlijk niet zoveel. Ik werkte veel, de kapster kwam, ik moest naar het tienminutengesprek over Milan, we deden ons gebruikelijke ding en in het weekend gingen we op zoek naar een buggy voor Floris en een nieuwe, goede autostoel. Die zoektocht viel nog niet mee. Kijk je mee naar onze afgelopen week?

Maandag

Ik werk die dag en aan het einde van de dag loop ik weer naar de bakfiets, op weg naar mijn mannetjes!

Milan speelt nog even in de tuin en schrijft op de valreep nog een super lief briefje. Zo nu en dan vind ik dit soort briefjes ergens. Over een jaar of tien mag ik blij zijn als hij laat weten waar hij is haha.

’s Avonds komt de kapster om Milan en mij te knippen. Onze haartjes zitten weer goed!

Dinsdag

Milan en ik hebben Floris bij opa en oma gebracht, daarna breng ik Milan naar school en vlieg ik weer door naar het werk. Vandaag werk ik ook weer tot 17.00 uur.

Patrick heeft de jongens al opgehaald als ik thuis kom en er staat ook al bami met een eitje klaar. Floris heeft zijn pyjamaatje al aan en Milan en hij hebben samen de grootste lol. Heerlijk om zo thuis te komen!

Woensdag

Ik ben lekker een dagje vrij en ga met Milan naar de musicalles. Hij kent zijn rol al goed en heeft heel veel zin in de voorstellingen in de schouwburg.

Terwijl ik met Milan daar ben, mag Floris even een uurtje bij opa en oma spelen. Ik neem Floris ook vaak mee, maar het valt precies in de tijd van zijn fles en dat is niet altijd even handig. Gelukkig wonen opa en oma vlakbij. Na dat uurtje pikken we Floris weer op en gaan we lekker naar huis.

Daar wacht dit toffe pakketje van River Island voor een campagne. Ik ben zoooo verliefd op deze kleertjes!

Donderdag

Patrick is vrij en ik moet om 8.00 uur beginnen (tot 17.00 uur).

Een collega trakteert op deze gezonde koeken, lekker! Ik app naar Pat of hij ze kan maken aangezien hij helemaal aan het bakken is geslagen, maar hij voelt er niet zoveel voor haha.

’s Avonds race ik naar school voor het tienminutengesprek. Gelukkig gaat alles goed! Je gaat dan toch altijd weer blij die school uit.

Daarna ploffen we samen weer op de bank en doen we toch nog een beetje gezond 😉

Vrijdag

Ik ben weer aan het werk en heb me voorgenomen eens bij te houden hoeveel ik op een dag drink. Ik moet namelijk meer drinken. Een collega heeft deze kan over als ze naar huis gaat en geeft hem aan mij. Dat brengt me op een idee. Ik ga ook limoenen en munt kopen voor in het water, lekker!

Dit zat bij de post. Geen idee waarom, maar er staan boeiende onderwerpen in. Zowel voor de blog als voor mijn werk. Even bewaren dus!

Zaterdag

We gaan op zoek naar een goede autostoel voor Floris, maar dat blijkt nog niet zo makkelijk. We gaan daarom voor advies naar het Babypark, maar krijgen daar een heel slecht advies. Er wordt ons bijvoorbeeld gezegd dat we geen Isofix in de auto kunnen plaatsen terwijl dit wel kan. Het advies is niet duidelijk en besluiten er dan ook niets te kopen. ’s Middags gaan we naar de Baby Dump en daar krijgen we een super advies. We mogen zelfs de auto naar achteren rijden en door het magazijn om de stoel even in de auto te zetten en uit te proberen. De stoel hierboven wordt het niet, maar wel een andere van Joie. De schade is €360,- maar dan hebben we wel een goede, met Isofix en hij is vooral heel erg veilig. Binnenkort vertel ik er meer over.

Verder kopen we bij de Kinderwagengarage in Moordrecht (aanrader, ze hebben ook een webshop!) een buggy. Soms is dat toch handig. We gaan voor deze Easywalker Union Jack Vintage wagen en wat is hij gaaf. En, €100,- goedkoper dan in de winkel… Niet gesponsord, maar gewoon een goede tip. Deze kan helemaal plat dus Floris mag er al in.

Zondag

Kijk eens hoe leuk deze trui en shirt zijn van Bulbby? Ik maak foto’s met de jongens en ga snel aan de slag voor de blog!

Bloggen, bloggen, bloggen en heel veel foto’s maken! Alles moet weer klaar voor een nieuwe week!

Wil je de rest van het weekend zien? Morgenochtend om 6.00 uur staat er een nieuwe weekendvlog voor je klaar op YouTube!

Op naar weer een nieuwe week, maak er een fijne van!

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Ciska
    16 april 2018 / 07:16

    Weer mooi geschreven