Home + Koningsdag oufits voor de jongens!

Koningsdag oufits voor de jongens!

Hebben jullie ook al zo’n zin in Koningsdag? Ik wel! Ik vind het altijd een gezellige dag. De sfeer is leuk en als het weer ook nog een beetje meewerkt kan de dag helemaal niet meer stuk. Dit jaar vieren we voor het eerst Koningsdag met Floris erbij. Ik koop altijd iets leuks voor Milan in het oranje, maar wilde ook iets speciaals doen voor Floris. Het werden deze trui en dit shirt met naam!

Happy Kingsday!

Ik kreeg een mail van Bulbby of ik voor de jongens iets uit wilde zoeken voor Koningsdag. Ik krijg dit soort verzoeken heel vaak en doe het lang niet altijd, maar dit vond ik wel heel erg leuk. Voor Milan bestelde ik een oranje sweater omdat je niet weet wat het weer gaat doen. Als het dan iets frisser is kunnen we er altijd nog een bodywarmer overheen doen.

Je kunt bij Bulbby vervolgens zelf kiezen welke print/opdruk je erop wilt en je kiest zelf de tekst.

Voor Floris hadden ze geen sweater, maar wel hele leuke shirtjes dus koos ik een wit shirtje met de zelfde opdruk als op de sweater van Milan. Ik paste daar alleen de tekst aan in ‘My first kingsday’. Hier kan ik altijd een vestje overheen doen.

Hier word je toch heel vrolijk van?! Ik heb alweer weer zin Koningsnacht en struinen over de vrijmarkt. Voor mij begint dan ook mijn vakantie dus laat maar komen! En als we dan toch bezig zijn, doe er dan ook maar een oranje zonnetje bij 😉

De maten en de levering

Voor Milan hebben we gekozen voor maat 9-11 jaar zodat hij nog iets ruimer valt en hij hem volgend jaar hopelijk nog aan kan. Voor Floris kozen we voor 6-9 maanden. We hebben ze op donderdagavond besteld en kregen het zaterdag al binnen. De stoffen en de opdruk zijn echt heel mooi dus ik ben er ontzettend blij mee!

Je kunt ze nog bestellen en er is nog veel meer leuks. Misschien ga je zelf wel op de vrijmarkt staan en kun je een leuke tekst op een petje of t-shirt laten zetten. ‘Alles voor €….’ of zoiets haha.

Alvast een hele fijne Koningsdag gewenst!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *