Home + Diary | Drukte en chaos

Diary | Drukte en chaos

Pfff, wat een week was dit weer. Ik was voornamelijk aan het werk en daardoor vloog de tijd. Verder een hoop opdrachten voor Mamablogger én we gaan lekker weg met Kerst! Goed vooruitzicht! Kijk je mee naar onze week?

Maandag

Goedemorgen! Nieuwe ronde, nieuwe kansen en tijd voor het ontbijt. Iedere ochtend stipt om 6.30 uur anders klopt mijn schema niet meer 😉

Als we helemaal klaar zijn, brengen Milan en ik Floris bij opa en oma. Hij is meteen weer lekker aan het spelen op zijn kleed. Het is altijd feest bij opa en oma!

Pat heeft een spoedklus dus voor het eerst in lange tijd haal ik de jongens weer op bij opa en oma. Daarna snel naar huis! Eenmaal thuis liggen er twee pakketten op ons te wachten. In deze doos van Jack & Jones zat een… zonnebril… En dat in zo’n enorme doos! Gaat helemaal nergens over…

Verder kwam mijn Silhouette Cameo 3 plotter binnen! Ik wilde deze al zo onwijs lang, maar ze zijn niet goedkoop. Pat vond dat ik hem maar moest bestellen. We zijn er de halve avond mee bezig geweest, maar het wilde nog niet zo lukken. Uit frustratie zijn we maar gaan slapen haha.

Dinsdag

Het is nog geen 6.00 uur ’s morgens en ik heb een hele blije baby in bed 🙂 Oké, we gaan maar eens beginnen.

Rond 7.00 uur is Milan klaar met eten, heeft Floris zijn fles op en maak ik een artikel af. Deze webshop is zó leuk!

Na een lange dag waarin veel is gebeurd plof ik ’s avonds moe maar voldaan op de bank. Even twee tellen helemaal niets.

Woensdag

De dag begint met bakken vol regen. Met deze hoeveelheden hebben we nog weleens lekkage, maar dit keer gelukkig niet.

Nadat Floris en ik Milan naar school hebben gebracht, gaan we nog heel even naar huis. Even later rijden we naar mijn afspraak. Ik ben bij ‘Van Stoer Hout’ in Gouda voor een leuke samenwerking. Deze afspraak duurt wel wat langer dan verwacht dus daarna racen Floris en ik naar huis voor zijn fles.

Ik eet nog even snel wat en daarna gaan we weer naar school om Milan op te halen. Hoezo een vrije dag? Thuis lunchen we en leg ik Floris op bed. Zodra hij wakker is stappen we weer de auto in (het regent nog steeds) voor de eerste musicalles van dit schooljaar!

De ingang is aan het begin van het jaar versierd met ballonnen, zo leuk! Milan komt er weer helemaal blij vandaan!

Dit boek heb ik in de vakantie besteld, maar was nog niet uit. Vandaag krijg ik hem eindelijk binnen, maar helemaal beschadigd. Ik neem contact op met PostNL en krijg te horen dat ze er niets mee kunnen aangezien hij niet verzekerd is verzonden. Nee, natuurlijk doe je dat niet voor een boek! Dat neemt niet weg dat dit mijn boek is dat is gekocht van mijn geld en daar hoort een postbezorger netjes mee om te gaan. Je gaat toch altijd netjes om met de spullen van een ander. Ja, het wordt steeds slechter bij PostNL net als de service…

Na het eten gaan Pat en Milan naar het zwemmen en ik ben met Floris (tussendoor al lekker gedoucht) aan het spelen. Hij is zo wijs. Hij doet al heel veel na en zet bij 1, 2, 3, 4 hoedje van papier het bakje op zijn hoofd. Zijn ontwikkeling gaat gewoon heel erg hard opeens, heerlijk!

Dan wordt er ’s avonds aangebeld en wordt dit pakketje bezorgd. Ik heb een vervelende baan, maar offer mij wel op hoor. Iemand moet dat tenslotte doen 😉

Donderdag

Sorry, maar vandaag heb ik heel weinig foto’s gemaakt. Ik ben al rond 7.30 – 7.45 uur op mijn werk en werk tot ongeveer 8.30 uur. Daarna stap ik in de auto voor een afspraak. Deze duurt tot ongeveer 12.00 uur en daarna rijd ik weer snel naar kantoor. Ik lunch met collega’s en heb daarna een volgend overleg. Tegen 17.00 uur loop ik de deur uit. Ik ben gelukkig met de auto, want het regent flink. Op naar mijn mannen!

Pat heeft het eten al klaar. Bruine bonen past wel heel erg bij dit weer 😉 Als we hebben gegeten gaan Pat en Milan boodschappen doen en kleed ik Floris om en doe zijn pyjamaatje aan. Als de mannen terug zijn en Floris na zijn laatste fles op bed ligt, komt de kapster om Milan en mij te knippen.

Tegen 20.00 uur ploffen Pat en ik op de bank. Deze drukke dag zit erop!

Vrijdag

Vrijdag = snackdag! Dat begint al op het werk, want op vrijdag lopen we naar de snackbar. Deze kaasstengels zijn zo onwijs lekker!

Na een lange dag kom ik thuis en Pat heeft rode kool met gehaktballen gemaakt, lekker! Hij heeft mijn ouders gevraagd om te komen eten dus die eten gezellig mee. Als verrassing heeft Pat nog een lekker toetje gemaakt met verse slagroom. Hij vindt het helemaal leuk en ik ben heel blij met mijn man!

’s Avonds ploffen we moe maar voldaan op de bank. We kijken wat programma’s terug, ik lees wat en Pat Netflixt wat. Prima avondje zo!

Zaterdag

Vandaag is het Open Monumenten Dag. Ik heb gelezen dat er bij de Oude Begraafplaats in onze woonplaats een huis staat dat voor het eerst sinds jaren (de jaren ’70) weer open mag voor publiek. Het huis staat bij de begraafplaats en hier werden mensen opgebaard. Ook kon de koets met de kist door de gang zo richting het graf. Dit wilden we graag zien en wat was het bijzonder. Hier heeft de tijd letterlijk stilgestaan!

Bizar hè? Ondertussen zoeken we naar familie van mij dat hier ook begraven ligt. We hebben de nummers van de graven doorgekregen van een vrijwilliger. Uiteindelijk lukt het ons om ze te vinden.

Daarna rijden we naar huis om de auto neer te zetten en lopen we naar de stad. We besluiten even lekker te gaan lunchen. Dit ziet er toch goddelijk uit?!

De rest van de dag ben ik bezig voor de blog en Pat doet wat klusjes. Prima dagje zo!

Zondag

We beginnen met ons zondagse ontbijtje! De enige dag in de week dat ik ’s morgens brood eet.

Opeens waren we er eentje kwijt! Dit vond Floris wel een goede plek. Hij had behoorlijk wat lol erom!

In de middag besluiten we foto’s te gaan maken voor de nieuwe campagne met River Island. Ik vind het belangrijk om werk in de outfitfoto’s te steken. Veel bloggers maken deze bijvoorbeeld thuis of in de tuin. Dat deed ik voorheen ook, maar ik merkte dat de foto’s er daardoor niet uit sprongen. We zoeken daarom nu echt unieke locaties op om de mooiste foto’s te maken. Dit keer doen we dat weer op GOUDasfalt. Hier komen we tegenwoordig steeds vaker en wat is het daar leuk! Ook vind je daar ‘Wie van zoet hout’. Wat een te gekke winkel is dat! Ze hebben daar een enorm toffe collectie oude typemachines die ze helemaal opknappen. Milan gaat er met zijn typemachine heen voor nieuw lint. Ook krijgt hij wat extra uitleg over zijn typemachine. Leuk!

Daarna drinken we nog wat aan het water en gaan we lekker naar huis. Ik schrijf voor Mamablogger de hele week vooruit zodat ik deze week hopelijk wat meer tijd heb voor de opdrachten die er nog liggen. Ik werk mij drie slagen in de rondte en het is nooit af!

Ondertussen vervangt Pat een oude plank aan de achtergevel bij het keukenraam voor deze nieuwe. Dat knapt op! Voor de winter wordt het blauwe hout nog geverfd in hoogglans antraciet.

Zo dit was weer een behoorlijk drukke week die echt weer voorbij vloog. Ik hoop dat deze week iets rustiger zal zijn met iets minder drukte en chaos ;-). In ieder geval gaat Milan komende week 2 kilometer hardlopen, ik ben heel benieuwd!

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *