Home + Birthday Boys | Alles over het thema en de kleding van de jongens!

Birthday Boys | Alles over het thema en de kleding van de jongens!

Vorige week liet ik in deze rubriek al zien dat we zelf thuis een fotoshoot hebben gedaan voor de uitnodigingen. We hebben dit jaar gekozen voor het thema zwart/wit (monochrome) en dat was ook terug te zien in de kleding. Waarom we voor dit thema hebben gekozen en waar de kleding vandaag komt, vertel ik vandaag! Het valt namelijk niet mee om iets te kiezen voor twee jongens waar een behoorlijk leeftijdsverschil tussen zit.

Een thema kiezen

Ik vond het echt heel lastig om een thema te kiezen. Nu is een thema natuurlijk geen absolute must, maar we kiezen er wel altijd eentje voor de taart van Milan. Nu vieren we de verjaardagen van beide jongens in één keer (ze zijn tenslotte een dag na elkaar jarig), maar willen we wel voor allebei een aparte taart. Dat hadden ze ook gekregen als er maanden tussen de verjaardagen had gezeten dus dan vind ik het onzin om voor één taart te gaan. Tel daarbij op dat er 7 jaar leeftijdsverschil tussen zit. Milan wil dan toch een andere taart dan dat we zouden kiezen voor Floris.

Nu is het Floris’ eerste verjaardag en daar wilde ik wel iets bijzonder van maken. Zo wilde ik graag iets bijzonders doen met de uitnodigingen. Zo ontstond het idee om de hele verjaardag in een soort thema “aan te kleden”. Een thema dat prima kan voor beide leeftijden; zwart/wit!

Zwart/witte kleding!

Vorige week liet ik je de uitnodigingen al zien en de fotoshoot die we daarvoor hebben gedaan. Je hebt daarop kunnen zien dat de jongens allebei zwart/witte kleding droegen. Milan droeg een broek van Vingino en een gestreept shirt van Z8. Omdat het Floris’ eerste verjaardag is wilden we iets bijzonders doen; hij droeg zijn zebra broekje van Xavi met daarop een te gekke, gepersonaliseerde trui! De trui hebben we laten maken bij Little Rockstar en is supertof!

Sorry, ik kon niet kiezen uit de foto’s 😉 Op de voorkant staat in witte letters Bday Boy en aan de achterkant Floris 1. Aan de achterkant zie je bovenaan bij de hals, het logootje van Little Rockstar. De letters zijn gemaakt van mooi materiaal en de stof van het truitje voelt lekker aan. De levering was overigens heel snel.

Voor Milan hadden zij echter niets in zijn maat, maar wat dat betreft heeft hij die leeftijd ook wel een beetje gehad. Toch wilden we nog wel wat doen en daarom kozen we voor Milan voor een petje van Little Rockstar met zijn naam erop!

Als ik naar deze foto’s kijk vraag ik mij echt af waar mijn kleine jongetje is gebleven. Daar is toch niets meer van over?! Mijn heerlijke, lieve, grote jongen. Hij wordt veel te groot…

Wat vindt Milan ervan om zijn verjaardag samen met zijn broertje te vieren?

Daar kan ik kort over zijn, hij vindt het fantastisch. Hij heeft genoten van het maken van de foto’s, dacht mee over het thema en de taarten en vindt het alleen maar heel erg gezellig. Er is gelukkig geen sprake van jaloezie. Het zou ook onzin zijn om het apart te vieren.

Dit is de eerste keer samen en we hebben daarom alvast veel foto’s gemaakt om deze bijzondere dag te vieren.

1 en 8 naast elkaar maakt 18. Milans geboortedag en het is 2018. Het heeft zo moeten zijn…

Wat vinden jullie van het thema en de manier waarop we hun verjaardagen voor het eerst samen gaan vieren? Laat het me weten in de comments hieronder.

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Wendy
    9 september 2018 / 08:18

    Wat lief van Milan dat hij zijn verjaardag wil “delen”. Mijn jongste zoon en dochter zijn twee weken na elkaar jarig in de maand augustus (de vakantiemaand) en we hebben het nu pas een keer of 2 samen gevierd. De eerste keer omdat de één 4 werd en de ander 1. Twee mijlpalen… maar ze willen het nu absoluut niet meer. Ik vraag het ze elk jaar. Dus vieren we het inmiddels al jaren apart. Het thema van jullie gezamenlijke feestje ziet er fantastisch uit! Alvast veel plezier gewenst.