Home + Diary | Drukke werkweek, nagels, uit eten en Pretfabriek

Diary | Drukke werkweek, nagels, uit eten en Pretfabriek

De week vloog weer voorbij. Het was een drukke werkweek, op woensdag liet ik mijn nagels en wenkbrauwen weer doen, Patrick moest naar het ziekenhuis (niets ernstigs hoor), we gingen uit eten en zondag gingen we voor Mamablogger naar de Pretfabriek in Woerden. Geen wonder dat die dagen voorbij vlogen, haha. Kijk je weer gezellig mee?

Maandag

De eerste foto die ik vandaag maak wanneer ik naar huis fiets. Wat heerlijk om na 17.00 uur weer in het licht én met rustig weer, naar huis te kunnen fietsen.

Even bij Milan zitten en kijken naar wat ‘ie allemaal heeft gebouwd in Minecraft.

En we kijken met zijn drieën naar ‘De Verhulstjes’ als Floris op bed ligt. Heerlijke tv!

Nichtje Maud vertrekt ieder moment in haar uppie naar Australië. Zo onwijs stoer! We appen en ondertussen houden we haar vertrek in de gaten via de Schiphol app. De vlucht zelf volgen we via Flightradar24. Wil je haar reis ook volgen? Volg Maud dan hier via Instagram.

Dinsdag

Nadat ik Floris naar school heb gebracht fiets ik meteen door naar mijn eerste afspraak die ochtend. Niet op kantoor, maar op één van onze locaties. Dit is trouwens afspraak één van vier deze ochtend…

De rest van de dag maak ik geen foto’s meer. Ik werk nog even wat langer door, Floris is niet zo heel fit en ondertussen wacht de was nog. Als alles klaar is en Floris slaapt, ga ik met Milan zitten voor zijn Topo. Eind deze week heeft hij een toets, maar hij heeft het al goed onder de knie.

Woensdag

Floris is weer opgeknapt en houdt zich bezig met echt belangrijke zaken: vriendenboekjes invullen. Dit blijft toch zo leuk.

Ik heb een afspraak op kantoor waardoor ik de dag daar begin. Daarna fiets ik door naar de stad voor mijn nagels en wenkbrauwen.

Eenmaal thuis luister ik wat podcasts (onder andere die hierboven) terwijl ik lunch. Dat was een tijd geleden! Verder dweil ik nog even en werk ik aan Mamablogger. Productieve, maar toch ook een ontspannen ochtend.

Ik krijg een sticker van Floris: “Je bent lekker bezig mam, lekker gewerkt”. Daarna brengen we Milan naar de musical. ’s Avonds komen opa en oma eten. Gezellig dagje zo!

Donderdag

Patrick is de komende 1,5 week vrij vanwege een ingreep aan zijn teen. Omdat hij Floris nog naar school kan brengen, ga ik vandaag vroeg naar mijn werk.

Milan gaat onverwacht met een vriend mee ergens naartoe en Floris neemt een vriendje mee. Ik kan gelukkig lekker door en dat is ook wel nodig, want het is druk. Ondertussen komt Patrick thuis met mijn ouders die met hem mee zijn gegaan naar het ziekenhuis in Nieuwerkerk. Alles is goed gegaan.

Voet omhoog en zaterdag mag het verband eraf.

Milan komt laat thuis, Floris gaat naar bed en Pat zit geïnstalleerd met zijn voet omhoog. Ik kan met een gerust hart even weg haha. Via mijn werk ben ik uitgenodigd voor een koopavond van relatiegeschenken. Ik ga er met mijn moeder heen en we scoren nog een aantal leuke koopjes.

Als ik thuis kom is Milan ook thuis. Hij heeft een leuke middag gehad. Als hij ook naar boven gaat, huren Pat en ik ‘Ticket to Paradise’ op Pathé Thuis.

Vrijdag

Hele drukke ochtend, want Pat kan nog niets. Normaal is hij ’s morgens al weg dus dat ben ik wel gewend, maar nu blijkt dat we bijna geen brood meer hebben. Nog voor ik Floris naar school breng, fiets ik snel naar de Albert Heijn voor een brood. Daarna breng ik Floris weg en fiets ik vervolgens naar mijn werk.

Op het werk word ik niet lekker en heel erg duizelig. Ik schrik er dit keer zelf van. Mijn handen tintelen en ik heb wat pijn op mijn borst. Dat gaat allemaal snel over gelukkig, maar het gevoel van een strakke band om mijn hoofd, blijft. Het weekend maar wat rustiger aan doen voor zover dat kan.

’s Avonds breng en haal ik Milan naar en van de Krav Maga.

Zaterdag

De Appie is vroeg en een paar minuten later staat onze kapster Manon voor de deur. Omdat Pat zijn voet nog niet kan en mag bewegen, ben ik druk in de weer, maar ik voel me alweer beter.

Nadat alles schoon is, is opgeruimd en de was is gedaan, rijden Milan en ik naar de kaas- en groenteboer in de wijk. Daarna nog even snel de Appie in omdat ik maandag jarig ben ik dan trakteer op mijn werk. Als ik er dan toch ben, kan ik dat net zo goed meteen halen. Daarna hebben we écht alles in huis.

Snel naar huis, Floris ophalen en weer naar de gym brengen. Hij heeft er weer zin in!

Einde van de middag stappen we in de auto en rijden we naar La Baraque in Zevenhuizen en gaan we lekker uit eten. Ik neem een geitenkaassalade en deel mijn toetje met Floris. Heerlijk!

Vaste prik op zaterdag als Floris op bed ligt, met Milan ‘De Drop’ kijken. Daarna kijken we met zijn drieën Top Gun Maverick op Pathé Thuis.

Zondag

We hebben een rustige ochtend en zijn lekker thuis. Begin van de middag kijken we voetbal (Feyenoord natuurlijk), maar rond 14.15 uur stappen we in de auto naar Woerden. We worden namelijk om 15.00 uur verwacht bij de Pretfabriek in Woerden voor de Mamablogger Indoor Speeltuinen Test. Wat een leuke plek! Hier vermaken we ons heel goed tot ongeveer 17.00 uur. Een heerlijke zondagmiddag met zijn viertjes!

In de avond maak ik een start met het opfrissen van Mamablogger. Nieuwe, frisse voorjaarskleuren, maar er gaat nog meer gebeuren. Hier ga ik de komende week mee aan de slag. Een leuke klus en dit doe ik meestal aan het begin van een nieuw jaar.

Dit was een fijne zondag en een fijne week. Op naar weer een nieuwe! Mooie week gewenst!

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *