Home + Diary | De eerste werkweek en schoolweek zit er weer op!

Diary | De eerste werkweek en schoolweek zit er weer op!

Mijn eerste werkweek en de eerste schoolweek van de jongens zit er weer op. De kop is er af en wat voor één! We zaten meteen weer in het ritme en begonnen al met de voorbereidingen voor de verjaardagen van de jongens. Kortom: het was weer als vanouds! Kijken jullie mee naar onze week?

Maandag

Ik maak ieder jaar een back to school foto, maar dit is de eerste waar Floris ook op staat omdat hij ook naar de school (de peuterspeelzaal) gaat. We zijn vanochtend vroeg klaar met alles dus hebben de tijd een mooie foto te maken. Deze maken we in de tuin onder de overkapping.

Traditiegetrouw staat het orgel er ook weer. Blijft stiekem toch heel erg leuk.

Daarna fiets ik met Floris naar school en komen we deze kabouters tegen.

En vervolgens breng ik Floris naar school. Hij heeft er gelukkig superveel zin in en gaat lachend naar binnen.

’s Avonds komt de kapster het haar van de jongens knippen. Voor het eerst vindt Floris het niet leuk. Ik snap het ook wel: hij is moe en moet dan ook nog stil blijven zitten. Gelukkig is het snel gebeurd.

Dinsdag

Vandaag werk ik ’s morgens op kantoor omdat we een overleg hebben en ’s middags werk ik thuis.

Tussendoor halen we Milan van school.

En ’s avonds werk ik aan Milans uitnodiging voor zijn feestje. Deze hebben we vroeg gepland dit jaar.

Woensdag

’s Morgens vind ik de jongens zo in de woonkamer. Hier moet ik natuurlijk even een foto van maken ?.

We gaan even de stad in en ik zwicht voor de blikken van de jongens als ze deze boekjes zien. Ze zijn er in ieder geval wel heel erg blij mee!

Deze kijken we nog even terug. Fijn dat Frank en Rogier weer op tv zijn. Vind ik echt heerlijke tv.

Donderdag

Heb het net het haar van Floris gedaan, gaat hij er weer doorheen. Zo blijven we lekker bezig… ?.

Milan is alweer op school en daarna breng ik Floris. Hij wil steevast zijn rugzak op zijn rug, want zo hoort het volgens hem haha.

Vrijdag

Op weg naar kantoor!

Milan en ik rijden ’s avonds naar de Action om de spullen te halen voor zijn traktatie. Behoorlijk klusje dus we beginnen op tijd. Daarnaast wordt de komende periode best druk waardoor het fijn is als dit soort dingen dan al klaar liggen.

Zaterdag

Goedemorgen!

Vandaag had mijn lieve omaatje 93 geworden. Samen met Milan bezoek ik haar graf.

Thuis maak ik alvast twee proefjes van Milans traktatie. Deze week lees je er meer over en vertel ik wat deze traktatie kost.

Ik ben uitgenodigd om te komen shoppen bij Bristol en Milan maakt deze foto van mij. Kijk mij eens blij kijken omdat ik kleding en schoenen uit mag zoeken ?.

’s Avonds ga ik verder met de traktaties. Ik maak alles klaar voor de kinderen in Milans klas en voor de peuterspeelzaal van Floris. Nu alleen nog voor de juffen aan de slag.

Zondag

Ik maak de planning voor komende week en plak iedere week een mooie foto van de week ervoor in mijn planner. Ik kies voor deze lieve foto.

Milan is voor zijn leeftijd een goede fotograaf en maakt deze foto van mij en Floris.

En met deze foto sluit ik de week af. Komende week wordt een drukke week en beginnen ook de musicallessen van Milan weer. Fijne week!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

 1. Christine
  7 september 2020 / 05:15

  Dat snap ik wel van Floris.. deze tas is ook zo gaaf, die wil je natuurlijk alleen maar op je rug showen!! Leuk dat hij er ook zo’n zin in had en op de ‘back-2-school-foto’ zit met Milan..

  Uit de laatste foto op te maken heb je die leuke laarsjes gekozen waarmee je in je handen staat bij de Kristel (autocorrect denk ik voor Bristol)?
  Op mijn gezicht zou denk ik ook een glimlach van oor tot oor staan hoor, héél leuk geslaagd met deze laarsjes!!

  • 7 september 2020 / 07:06

   Ja, leuk hè? Hij gaat zo graag naar school gelukkig.

   Haha, klopt, moet Bristol zijn. Heb het gewijzigd. Wel gek trouwens, want heb nog een hele blog geschreven over de Bristol en dat ging wel goed. De laarsjes zijn inderdaad heel leuk. Morgen zie je wat ik allemaal heb gekozen en welke kleur van de laarsjes.

   • Christine
    7 september 2020 / 09:53

    Hihi, een cliffhanger vast voor morgen, leuk ??