Home + Diary | Beurs, Sinterklaasinkopen en nog veel meer!

Diary | Beurs, Sinterklaasinkopen en nog veel meer!

Afgelopen week vlogen de dagen weer voorbij. Zo stond ik met mijn werk op de Zorg & Welzijn Carrièredagen, deden we Sinterklaasinkopen terwijl Milan een kinderfeestje had en er gebeurde nog veel meer! Kijk je mee?

Maandag

Een redelijk lege wasmand en een mand met mijn kleding voor die dag ernaast. Dit wordt het vandaag haha.

Terwijl we naar opa en oma lopen zien we deze hartverwarmende berichten hangen aan de bomen en lantaarnpalen. Er hangen jassen en sjaals met briefjes aan de bomen. Deze zijn voor mensen die dak- of thuisloos zijn en wel wat warmte kunnen gebruiken (letterlijk) tijdens deze koude dagen. Wat een mooi gebaar!

Zodra Milan weer op school zit fiets ik naar mijn werk. Yep, op de bakfiets… En ja, ik bak er ook dit keer weer helemaal niks van 😉

Na een lange dag ben ik onderweg naar huis. Het is al bijna donker en opeens zie ik de maan. Ik stop even en maak een foto. Ik ben bijna thuis!

Eenmaal thuis zie ik deze twee grote dozen staan van Cybex! Het is een autostoeltje met een base. Deze heb ik gekregen om te reviewen. We zijn benieuwd!

Dinsdag

De bakfiets staat bij opa en oma en wij lopen er naartoe om Floris weg te brengen. Daarna breng ik Milan naar school en daar hangt zijn tekening  van de Pakjesboot! Zo leuk!

Na een lange drukke dag, ben ik weer lekker thuis bij mijn mannen en natuurlijk zitten we vanavond ook weer klaar voor het Sinterklaasjournaal!

Woensdag

Story of my life… Iedere ochtend weer…

Als Milan op school zit en Floris lekker slaapt ben ik druk aan het werk. Ik typ drie artikelen en werk lekker vooruit. Aan het einde van de ochtend halen we samen Milan op en besluiten we voor tussen de middag vis te halen bij de visboer. Ik bestel terwijl de jongens even in de bakfiets wachten. Wel zo makkelijk!

’s Middags is het tijd voor de musicals van Milan! Dit is de laatste reguliere les van dit jaar. Volgende week kijken ze de film van de musical die ze volgend jaar gaan doen en dan hebben ze in de maand december geen les.

Na het eten doe ik Floris in bad en Pat en Milan gaan naar het zwemmen. Floris is daarna in de ban van de tv en probeert dingen te pakken die hij ziet.

De pakketjesman is ondertussen ook geweest, maar pas als Floris slaapt heb ik tijd om het open te maken. Ik krijg twee pakken Woezel en Pip luiers van Etos om te testen en ik krijg weer een Goodiebox binnen, dat is echt iedere keer een feestje om open te maken!

De rest van de avond doe ik niets meer. Ik heb heel veel getypt en gewerkt en ben even helemaal stuk.

Donderdag

Het is 7.45 uur en ik fiets weer naar mijn werk. Hoog tijd om weer aan de slag te gaan!

’s Middags moest ik met mijn collega naar de Werkspoorkathedraal in Utrecht om onze stand op te bouwen. Vrijdag en zaterdag stonden we namelijk op de Zorg en Welzijn Carrièredagen!

Het bleek dat we de stand toch nog niet op konden bouwen en dus reden we weer terug naar het het werk. Ik was daardoor op tijd thuis en eenmaal thuis kregen we de nieuwe schoolfoto’s te zien! Milan had een klassenfoto en een portretfoto en We hadden nog een broertjesfoto laten maken. Deze zijn gemaakt op de dag dat Floris 1 werd, zo leuk! Er waren heel veel verschillende en we hebben er dan ook flink wat besteld 😉

Na het eten bleek Patrick een verrassing te hebben. Hij had namelijk gebak gehaald, want we hadden nog wat te vieren!

We moesten opschieten, want om 18.30 uur stond de kapster alweer voor de deur. Floris werd voor het eerst geknipt! We hebben wat haartjes bewaard.

Vrijdag

In alle vroegte werd ik opgehaald door mijn collega’s en samen reden we naar de Werkspoorkathedraal, wat een toffe locatie! We bouwden onze stand op en hebben heel veel leuke gesprekken gevoerd. Wat was het druk en leuk!

Jody Bernal sloot de dag af en ook dat was oprecht leuk. Daarna werd ik thuisgebracht en kon mijn weekend beginnen. Mijn collega’s zouden de dag erna nog op de beurs staan.

’s Avonds was ik helemaal op en keken Pat en ik een nieuwe kerstfilm op Netflix; The Christmas Chronicles. Ook weer een leuke kerstfilm!

Zaterdag

In alle vroegte reden we naar Bergambacht. Mijn broer en schoonzus wonen daar en hebben daar hun winkel. Hier was vandaag de intocht. Deze Piet zien we eerder jaar en lijkt wel heel erg veel op ons nichtje… Milan had echter niets door. Magisch toch hoe de fantasie van kinderen werkt?

Na een uurtje reden we weer terug naar huis. Even Floris wat te eten geven en vervolgens liepen we de stad in. We hadden nog wat boodschappen nodig en ik kocht nog wat kleertjes voor Floris waaronder een supertof Levi’s vest! Milan had die middag een feestje en afgelopen woensdag hadden we al een cadeautje gekocht, maar daar moest nog iets bij. Toen hadden we geen tijd meer dus deden we het nu. Ook aten we nog even een broodje en gingen we naar de winkel om mij te laten informeren over de Apple Watch.

Ik pakte thuis het cadeautje leuk in en deed verder niet zoveel meer, behalve Milan wegbrengen naar het feestje.

Toen Milan weg was zijn wij weer snel de stad in gelopen om de cadeautjes voor 5 december te kopen. Dit was de stapel!

Toen Milan thuis kwam hebben we hem lekker gedoucht en we hadden het Sinterklaasjournaal opgenomen. Op de bank met natte haartjes en in pyjama bij papa het Sinterklaasjournaal kijken. Dat is toch heerlijk? Daarna mochten de jongens hun schoentjes zetten en was het tijd om naar bed te gaan!

Zondag

In alle vroegte de schoencadeautjes uitpakken! Ik denk dat alle ouders dit wel herkennen 😉

Vandaag is een lekker rommeldagje. Pat gaat de auto helemaal schoonmaken en ik maak outfitfoto’s van Floris. Ook gaat het nieuwe Cybex autostoeltje in de auto en zetten we onze Joie autostoel te koop. Jammer, maar twee is echt teveel 😉

Als de auto helemaal schoon is, plakt Pat reclame aan de achterkant. De schade erboven moeten we nog laten maken… Dit hebben wij overigens niet veroorzaakt.

Daarna maken we andere foto’s voor iets heel anders. Ik hoop jullie binnenkort het eindresultaat te kunnen laten zien.

In de middag rijden we naar ons kleine vriendje James, want die viert zijn verjaardag! Kunnen we meteen foto’s maken van Floris in zijn nieuwe autostoel 🙂

Verder moet ik nog wat werken, heb ik alle bedden lekker verschoond en heel wat was weggewerkt. Een typische zondag haha.

Het was weer een lekker weekje! Op naar volgende week! Dan gaan we de enige echte Pakjesboot 12 bezoeken!

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *