Home + Diary | Alweer een barbecue én Milan trad twee keer op in de schouwburg!

Diary | Alweer een barbecue én Milan trad twee keer op in de schouwburg!

Wat een week hebben we weer achter de rug! Na lange dagen werken zat ik ’s avonds vaak achter de computer voor Mamablogger. De mailbox moest nodig worden bijgewerkt, opdrachten moesten worden afgerond en ik wilde in het weekend zo min mogelijk hoeven doen. Verder hadden we weer een gezellige barbecue én trad Milan gewoon twee keer op in de schouwburg! Kijk je mee?

Maandag

Er ligt weer een nieuwe week voor ons en wat voor één! We kijken heel erg uit naar Milans allereerste voorstelling in de schouwburg. Hij speelt er twee op dezelfde dag, maar voor het zo ver is, moeten we gewoon nog werken en naar school. We ontbijten, zoals altijd, met zijn drietjes want Patrick is al weg. Daarna brengen we Floris eerst naar opa en oma.

Ik werk tot 17.00 uur en Patrick heeft de jongens al opgehaald bij opa en oma. Als we hebben gegeten en de jongens op bed liggen snakken we naar iets lekkers. Mega slecht natuurlijk, maar zo ontzettend lekker!

Dinsdag

We zijn weer vroeg wakker en ik twijfel over wat ik Floris aantrek. Uiteindelijk wordt het dit en geef ik een korte broek mee voor als het warmer wordt. We zijn zo vroeg dat ik nog even achter de laptop kruip. Iedere zin en alinea is er één!

Ik werk weer de hele dag en heb tussendoor nog een afspraak buiten Gouda samen met een collega. Aangezien ik op de fiets ben kan ik gelukkig meerijden met mijn collega, gezellig!

Als de jongens op bed liggen, werk ik tot ongeveer 23.00 uur door aan de blog. Ik heb lekker veel inspiratie en er is genoeg te doen. Ik plaats steeds vaker twee artikelen op een dag dus eigenlijk werk ik nog steeds niet zo heel ver vooruit haha.

Woensdag

Goedemorgen! Wie brengt hier nu wie naar school? 😉

Als we thuis zijn gaat Floris naar bed en ik maak deze kan met met limoen en munt uit de tuin. Ik moet thuis ook wat meer gaan drinken. Met mijn planning ga ik weer aan de slag voor Mamablogger.

Rond 10.30 uur wordt Floris wakker en krijgt hij zijn fles. We kroelen daarna lekker veel en gaan daarna Milan weer ophalen van school.

Spot de kleine eendjes, zo lief! Tijdens de lunch blader ik door dit boek dat ik opgestuurd heb gekregen. Het is een superleuk en interessant boek!

Milan hoeft ’s middags niet meer naar musicalles dus we hebben de hele middag te tijd. Floris slaapt weer lekker, Milan speelt en ik blog nog even door. Daarna lopen we even langs opa en oma en zie ik hen ook weer eens wat langer dan ’s morgens even snel. Aan het einde van de middag gaan Milan, Floris en ik nog even de stad in.

Dan blijkt dat de pakketjesman wat heeft afgeleverd bij de buren. Wij hebben gewoon deze prachtige Maclaren buggy gekregen! Ik zeg het wel vaker, maar dit soort pakketten wennen nooit.

Donderdag

Ik werk vandaag de hele dag van 8.00 tot 17.00 uur en fiets lekker in het zonnetje naar huis. Als ik thuiskom spelen er vier kinderen in de tuin (Milan en drie buurkinderen) en het is gezellig druk. Heerlijk als ze zo lekker buiten kunnen spelen!

Patrick heeft het eten al klaar dus ik kan lekker buiten aanschuiven. Daarna speelt Milan nog even verder en zo komt ‘ie weer binnen haha. Even snel onder de douche!

’s Avonds krijg ik dit berichtje van de Barbecue Boer. Voor de tweede keer in 2 weken komen ze een heerlijke barbecue bezorgen! De eerste keer hebben we deze met alle buren zelf betaald en nu krijgen we deze voor Mamablogger. Mijn ouders en de buren schuiven aan. We hebben er zin in!

Vrijdag

Nog één dag werken en dan is het weekend! ’s Morgens vroeg werk ik nog wat aan de blog en om 8.00 uur ben ik weer op kantoor. Floris slaapt wat langer dan normaal en is, zodra hij zijn ogen open doet, alweer vrolijk. Wat een heerlijk blij kereltje is het toch!

Het is snackdag op het werk! In de pauze lopen we even naar de snackbar en halen een…

diary_mamablogger_schouwburg_barbecue_persoonlijk_dagboek_plog_

Patatje! We vinden het heerlijk om even buiten te zijn.

Na het werk fietste ik meteen door naar huis, want we gingen barbecuen met mijn ouders en de buren. Deze barbecue voor tien personen kregen we aangeboden van de Barbecue Boer. We hebben er al vaker gebruik van mogen maken en wat is dat toch fijn! Binnenkort lees je er meer over.

Zaterdag

Pat en Milan gingen al vroeg naar de Intratuin voor de moestuin en ik ging met Floris naar de stad om cadeautjes te kopen. We hebben de komende tijd veel verjaardagen etc. en niet zoveel tijd dus ik besloot alvast het één en ander in huis te halen. Eenmaal thuis kwam daar eindelijk mijn MacBook binnen! Lang voor gespaard en wat ben ik er blij mee!

Als iedereen klaar is met zijn ding rijden we even naar Bodegraven. Hier ligt mijn vader begraven en het is hoog tijd om wat aan het graf te doen. Eenmaal klaar rijden we snel weer naar huis, want we hebben nog een hoop te doen.

Wat is ‘ie mooi hè? Lekker werkplekje zo! Ik ben er zo ontzettend blij mee!

Verder hebben we nog vlees over van de barbecue van gisteren en barbecuen we gewoon nog een keer met de buren en mijn ouders. Patrick maakt weer een lekker toetje (zie de weekendvlog morgen) en het feest is compleet. Het was een spontane actie die vrijdagavond werd geopperd en dat zijn denk ik ook de leukste acties. Het was weer gezellig!

Zondag

D-day! Milan moest om 9.30 uur in de schouwburg zijn om zicht klaar te maken voor de musical Peter Pan. Hij speelde een voorstelling om 12.00 uur en om 15.00 uur. Beide tijdstippen kwam er familie kijken en wij zelf waren er natuurlijk ook bij tijdens beide voorstellingen.

Het was in één woord fantastisch! Wat zijn we toch trots op hem! Je ziet morgen wat beelden in de weekendvlog en later deze week ook nog foto’s.

Dit was onze volle week en we beginnen vandaag vol goede moed weer aan de volgende. Deze week is mijn nichtje jarig en hoort mijn andere nichtje of ze haar eindexamen heeft gehaald. Spannend!

Ik wens jullie weer een fijne week!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. Marloes
    13 juni 2018 / 11:00

    Ga je nog een (korte) review schrijven over het boek? Ben wel benieuwd naar jouw mening erover. Vooral qua voeding met Floris

    • 13 juni 2018 / 21:55

      Ik heb me nog maar een beetje verdiept in het boek, maar ik was het zeker van plan!