Home + Diary | Laatste week kerstvakantie, logeren, in de krant en eerste tand gewisseld

Diary | Laatste week kerstvakantie, logeren, in de krant en eerste tand gewisseld

Goedemorgen! De kerstvakantie zit er weer op en we gaan vandaag weer lekker terug in ons oude vertrouwde ritme. Ook wel weer fijn! Het laatste half jaar van Milan op de basisschool is ingegaan en half februari krijgen we zijn definitieve schooladvies. Dat gaat nu allemaal opschieten. Voor het zover was hadden ze natuurlijk nog een week vrij, maar Pat en ik helaas niet. Wat zijn wij dan blij met opa en oma die op willen passen en waar de jongens het zo ontzettend naar hun zin hebben. De jongens mochten er logeren, Floris wisselde zijn eerste tand én we stonden heel groot in het AD. Kijken jullie weer gezellig mee?

Maandag

Goedemorgen! Al vroeg aan het inpakken, want de jongens mogen bij opa en oma logeren. Dat is natuurlijk feest voor ze! Ik ga daarna naar kantoor en werk de hele dag.

Pat en ik eten samen bami, want dat lusten de jongens niet. Voordeel van samen eten haha, maar verder vind ik het maar stil zo zonder de jongens.

Dinsdag

Wakker worden in zo’n stil huis is best even gek, maar ik kan wel in alle vroegte twee opdrachten schrijven en inleveren. De onderwerpen had ik al bedacht dus de basis was er al. Wel fijn dat ik dit even kon doen. Daarna pak ik mijn tas in en ga ik richting mijn werk. Ik werk een halve dag op kantoor en de middag thuis.

Ben ik er een keer niet, verliest Floris zijn eerste tandje! Ik vind het wat vroeg, maar hij is er maar wat trots op ?.

Thuiswerken! Wat fijn dat dat kan en de jongens er zo aan gewend zijn. Milan is aan het gamen met een vriendje en Floris speelt met zijn LEGO. Kan ik mooi even door.

Nog even de administratie aan het bijwerken en ik vraag Milan meteen of hij er een foto van wil maken voor bij een artikel.

Woensdag

Vrije dag vandaag en aan het einde van de ochtend even naar de stad voor wat boodschappen en om mijn nagels te laten doen.

En ik kon deze tulpen niet laten staan. Lekker het voorjaar in huis!

Nog geen foto gemaakt van mijn nagels dus ik maak deze terwijl ik de diary bijwerk. Ik werk nog even vooruit voor Mamablogger en dan is het klaar voor vandaag.

Donderdag

De jongens gaan weer naar opa en oma (waar zouden we zijn zonder hen?) en het is nog donker. Floris vraagt zich in de auto af hoe oud oma is als Milan dezelfde leeftijd heeft bereikt. Ik zeg hem dat oma en ik er dan niet meer zullen zijn en moet hem uitleggen hoe dat zit. “Maar dan ben ik helemaal alleen mam.” Ik vertel hem dat hij dan zelf misschien ook kinderen heeft en misschien ook opa wordt en dat hij dan niet alleen is. Daar denkt hij even over na. “Oké, ik wil wel kinderen en ik wil ook wel opa worden, maar ik wil niet trouwen.” Dat kan natuurlijk ook. Hij denkt weer even na. “Nou, ik wil dan wel trouwen, maar dan wel één keertje hoor mam, want ik ga daar natuurlijk niet al mijn geld aan uitgeven.” Heel verstandig kind ?.

Ik sta vandaag op AD.nl met een heel artikel over mijn 10-jarig blog jubileum. Hoe gaaf is dat?! Het artikel is hier te lezen.

Vrijdag

Ik werk vandaag de hele dag op kantoor en ’s avonds is dit de enige foto die ik maak als ik even lekker liedjes aan het luisteren ben. Dit optreden van Eminem is zo onwijs goed!

Zaterdag

Vrolijk wakker worden met deze piraat op onze slaapkamer ?.

En we staan vandaag pagina groot in het weekendnummer van AD Groene Hart! Die gaan we straks maar even halen in de winkel.

diary_persoonlijk_mamablogger_logeren_AD_MonkeyTown_

En de Appie komt de boodschappen weer brengen. Ik ben vooral blij met de dubbele koopzegels haha.

We gaan de komende weekenden op missie: we gaan diverse indoor speeltuinen testen voor Mamablogger. We gaan vandaag naar twee Monkey Towns. Dit is de eerste in Bleiswijk.

En ook ik moest natuurlijk mee in het klimrek haha.

Zondag

Heerlijke zondagochtend! We blijven vandaag lekker thuis en de kinderen houden een pyjamadag. Ik verschoon de bedden, Pat maakt ons zondagse ontbijtje en verder rommelen we gewoon lekker in huis. Alles weer strak en schoon voor een nieuwe werkweek. En tussendoor lekker op de bank met een boek en Netflix. Prima zondag om de week mee af te sluiten!

Hebben jullie ook een fijne week gehad? Ik hoop het! In ieder geval een fijne nieuwe week gewenst!

liefs

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *