Home + Deze opvouwbare kratjes van Wibra zijn supergoedkoop en perfect voor traktaties! + leuke ideetjes met Action spulletjes

Deze opvouwbare kratjes van Wibra zijn supergoedkoop en perfect voor traktaties! + leuke ideetjes met Action spulletjes

Volgens mij heb ik nog nooit zo’n lange titel gehad voor een blogpost, maar ik moest wel om duidelijk te maken waar deze blog over gaat ☺️ En ik ben enthousiast. Heel erg enthousiast haha. Gisteren liep ik met Floris in de stad en ik had de bekende wenskaartenzakjes van Wibra nodig. We liepen er naar binnen, ik pakte de zakjes, liep nog een rondje en toen zag ik opbouwbare kratjes in allerlei maten en te gekke kleuren. Nu is dat op zich niet zo bijzonder, want we zien ze tegenwoordig steeds vaker, maar ik viel voornamelijk voor de allerkleinste kratjes. 4 stuks voor €2,99 en die zijn perfect voor traktaties en juffenbedankjes! Ondertussen had ik al wat spulletjes gevonden bij Action en samen met de kratjes maakte ik daar leuke cadeautjes van.

Opvouwbare kratjes van Wibra

Bij Wibra vind je nu dus verschillende opvouwbare kratjes in verschillende maatjes. De kleinste kratjes zijn ontzettend leuk en zijn 15 x 10 x 5,5 centimeter. Perfect voor kleine cadeautjes. Voor vier kratjes betaal je dus €2,99. Dat is €0,75,- per stuk. Superleuk om op voorraad te hebben voor kleine cadeautjes.

Naast de kleine kratjes zijn er nog een aantal verschillende formaten waaronder kratjes van 25 x 16,5 x 10 centimeter. Ook die nam ik mee. Verder zag ik nog de volgende maten en kleuren in de winkel:

Wat zijn ze leuk hè? We hebben ze thuis uitgevouwen en in elkaar gezet. Wat opvalt is dat ze heel fijn in elkaar klikken. Beter dan de opvouwbare kratjes van de HEMA bijvoorbeeld. Ze voelen ook een stuk steviger aan dan het HEMA kratje dat wij hebben.

Ik noemde net al de leuke cadeautjes die je ermee kunt maken. Je zou een klein kratje kunnen vullen met lekkere chocolaatjes, even leuk inpakken en je bent klaar voor de juffen. Niet alleen tijdens juffendag, maar bijvoorbeeld ook wanneer je kind de klassen rond mag. Daarnaast zijn deze kleine kratjes een leuke manier om een cadeaubon mee in te pakken. Kaartje erbij, opleuken met wat lekkers of iets dat bij de cadeaubon past en je hebt een onwijs tof cadeau. Wat dat betreft zijn de mogelijkheden eindeloos.

De kratjes kosten hoe dan ook €2,99, maar hoe kleiner de maat, hoe meer kratjes je krijgt voor dat bedrag.

Leuke kleinigheidjes van Action

Nog voor ik de kratjes spotte, had ik bij Action al leuke kleine cadeautjes gevonden. En 1 + 1 = 2!

Ik vond er superleuke gezichtsmaskers van nog geen euro per zakje. De planner stickers kosten maar €0,79 en de leuke planner kost €2,34. Ook vond ik er gave kleine, glazen flesjes. Deze zijn leuk om toe te voegen aan een cadeautje. Bijvoorbeeld met een briefje, muisjes (na een geboorte), cacaopoeder etc. erin.

Geef je geld of een cadeaubon aan iemand? Dan kun je het geld ook bij de maskers doen en er zo een leuk pakketje van maken.

Altijd een cadeautje in huis

Eigenlijk is de boodschap heel simpel: met deze items heb je altijd een cadeautje of traktatie voor de juf (of iemand anders natuurlijk) in huis! Juffendag vergeten of had je het te druk? Je flanst zo een te gek cadeautje in elkaar!

Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt.

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 Reacties

  1. 16 januari 2020 / 07:07

    Erg leuk weer! Zeker weer een tip om te onthouden.

  2. 16 januari 2020 / 08:02

    Heel leuk! Wij hebben inderdaad zo een handige cadeautjesbak en dit is een leuke aanvulling, ziet er meteen leuk uit in zo een kratje

  3. 16 januari 2020 / 13:13

    Oh die zijn wel echt superleuk! Ik heb maandag pas tijd om naar Wibra te gaan, hopelijk hebben ze ze dan nog.