Home + Deze dieren zie je allemaal als je op reis gaat naar Afrika

Deze dieren zie je allemaal als je op reis gaat naar Afrika

Mensen zijn gek op dieren. Dat gaat beduidende verder dan alleen de liefde voor de hond of de kat. Niet voor niets bezoeken we graag de dierentuinen in de buurt en als het kan boeken mensen een reis naar Afrika om daar wilde dieren in de natuur te ontdekken, uiteraard wel met begeleiding van een gids. Alleen op zoek gaan naar wilde dieren zou wel heel onverstandig zijn.

Een bezoek aan een natuurpark in Afrika is zeer de moeite waard

Een bezoek aan een van de natuurparken in Afrika is zeer de moeite waard. Je komt er echt van alles tegen; van leeuwen en tijgers tot de lachende hyena’s, zebra’s, olifanten en allerlei hindes, slangen en enorme vogels. Je komt ogen en oren tekort en de gids zal je langs de mooiste plaatsen leiden waarbij de kans groot is dat je de wilde dieren tegenkomt. Eigenlijk zou iedereen eens een safari moeten maken. Wilde dieren in het echt zijn is en blijft toch anders dan ze zien op televisiebeelden. Vergeet vooral niet een goede camera mee te nemen op reis.

Ontdek de hobby die diamond painting heet

Ben jij een liefhebber van dieren en zou je die ook graag een plaatsje in de huiskamer geven? Dan is diamond painting kopen een goed idee. Je kunt zo jouw eigen schilderij maken van elk dier dat je wilt. Bovendien levert het je niet alleen de mooiste kunstwerkjes op, het is ook nog eens een hobby die je rust in jouw hoofd geeft. Over een win-win situatie gesproken. Kies je bijvoorbeeld voor diamond painting olifanten, dan krijg je een voorbedrukt canvas geleverd met daarop een patroon van een olifant. Het canvas is zelfklevend en staat boordevol cijfers en letters. Elke van de cijfers of letters correspondeert met een bepaalde kleur, een kleur van zeer kleine kraaltjes.

Je kunt ook zelf een foto uploaden van bijvoorbeeld jouw familie

Vervolgen pak je met een speciale pincet de kraaltjes en plaatst de goede kleur op het goede cijfer of op de juiste letter. Zo ontstaat een schitterend kunstwerk dat de gelijkenis met een schilderij zeker aan kan. De kraaltjes blijven aan het pincet plakken omdat je het pincet eerst in een stukje hars prikt. Steeds meer mensen ontdekken de hobby die diamond painting heet. Behalve dieren kun je ook zelf een foto uploaden om zo bijvoorbeeld een familieportret te painten met de zeer kleine steentjes.

liefs

 

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *