Home + De mooiste foto’s van onze kraamweek!

De mooiste foto’s van onze kraamweek!

Twee weken na de geboorte van Floris en zelfs de kraamhulp is alweer een week weg. Het gewone leven is weer begonnen en daarom vond ik het hoog tijd worden om terug te blikken op de kraamweek met de mooiste foto’s. Kijk je mee?

Het begon allemaal op maandagavond met de weeën. Ik ging in bad en vond later op mijn telefoon deze foto die ik maakte tussen de weeën door. Wat me bezielde? Geen idee ?

Vlak na de bevalling en ik lig er weer enigszins fatsoenlijk bij 😉 Even bijkomen met een kopje thee een beschuit met muisjes voordat ik mocht douchen. Daarna mochten we al vrij snel naar huis, maar eerst nog even wachten op Milan en mijn ouders.

Floris_mamablogger_baby_geboorte_nieuws_

De allereerste ontmoeting tussen de broertjes ? Floris is net aangekleed en Milan kwam met opa en oma naar het ziekenhuis. Wat is hij een enorm trotse, lieve, grote broer!

We zijn net thuis en ook Milan is weer lekker thuis. Hier heeft hij Floris voor het eerst op schoot. Zoals je ziet heeft Milan het ook laat gemaakt haha.

De dag na de geboorte van Floris is Milan jarig (over deze twee bijzondere data schrijf ik later nog een stukje). We hadden al een cadeautje klaar liggen voor hem (de V-tech Kiddyzoom action cam) en de avond ervoor hebben we deze slinger nog opgehangen en wat ballonnen opgeblazen. Zelfs de kraamhulp nam een cadeautje mee, hoe attent is dat?!

Patrick regelt op dag 2 met de eigenaar van Gewoon Gouds deze lunch. Ik heb deze carpaccio zó gemist! Patrick heeft hem zelfs niet hoeven betalen, superlief!

Milan en nichtje Maud mochten Floris samen in bad doen. Daarna kreeg hij nog een flesje en ging hij moe, maar voldaan slapen. Hier ligt hij in zijn babynestje en in de fijne wikkeldoek van Noddles. Hierover binnenkort meer.

Floris heet voluit Floris Stijn en is vernoemd naar zijn grote neef Stijn. Hier heeft Floris de vinger vast van Stijn, hoe mooi is dat?

Moet ik hier nog wat aan toevoegen? Dit is absolute broederliefde… ♥♥♥

De verloskundige komt langs voor de hielprik en Milan houdt alles nauwlettend in de gaten. Floris geeft amper een kik en dus is het zo gebeurd.

We sluiten de week af met een eerste wandeling naar de school van Milan. Het was een fijne kraamweek!

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

 1. 31 oktober 2017 / 08:35

  Nog gefeliciteerd met de geboorte van jullie kleine mannetje! Leuk om te lezen. Ik heb je de afgelopen periode gevolgd toen ik voorbij zag komen dat we qua uitgerekende datum maar 1 dag scheelden. En hoe toevallig: we zijn beiden op dezelfde dag bevallen!

  • 1 november 2017 / 07:14

   Hoi Manon,

   Wat leuk en wat toevallig! Jij ook gefeliciteerd! En wat een mooie datum hebben we gekozen he? ?