Home + De mooiste badpakken die je slanker laten lijken!

De mooiste badpakken die je slanker laten lijken!

Voor mij blijft het een dingetje; in badkleding naar het zwembad. Ik ben het type dat op het laatste moment naar de winkel gaat om te kijken naar een badpak. Bikini wordt het namelijk echt niet. Er is dan meestal niet zoveel keuze meer en dus koop ik er vaak één die misschien niet mijn eerste keuze was geweest. Dit jaar wil ik het anders aanpakken, want ik wil graag met beide kinderen zwemmen. En dus ben ik op zoek naar een badpak waar ik een beetje slanker in lijk en waar ik mijn buikje wat kan verhullen.

LASCANA

Heb je weleens gehoord van LASCANA? Bij deze webshop heb je mega veel keuze uit badmode, standkleding, lingerie en nachtkleding. Voor mij heel fijn, want dat betekent dat ik op mijn gemakje wat uit kan zoeken en eventueel thuis kan passen. Geen lelijk TL-licht in pashokjes, geen hangertjes die door elkaar hangen waar jij vervolgens met een verhit hoofd de goede maat probeert te vinden etc. Heerlijk!

Corrigerende badpakken

Mijn voorkeur gaat naar corrigerende badpakken. Die zitten stevig, zorgen voor meer taille en rondom je buik verhullen ze dus mogelijke rolletjes.

Wat ik verder heel fijn vind is dat je kunt zoeken op cupmaat. Vaak zit het badpak wel goed, maar dan is de cup bijvoorbeeld te klein waardoor hij nooit écht lekker zit. Nu kies je dus de juiste maat met de bijbehorende juiste cupmaat.

Ik geloof er echt in dat wanneer je badpak goed zit jij je ook veel zelfverzekerder voelt en dat straal je uiteindelijk ook uit. Klinkt als een enorm cliché, maar zo werkt het wel. Zelfs bij mij 😉

Badpak jurkjes!

Als ik dan eenmaal een goede badpak aan heb vind ik het nog steeds heel erg lastig om bijvoorbeeld in badpak een ijsje te gaan halen met Milan. Dan knoop ik toch een snel een handdoek of een leuke doek om zodat het nog wat lijkt haha. Bij LASCANA hebben ze de oplossing daarop, want ze hebben badpak jurkjes! Voor mij ging er een wereld open, maar dit zijn dus jurkjes die je ook gewoon in het water aan kan. Ik vind ze geweldig en dit zijn mijn favorieten;

Deze zijn toch supergaaf?! Ik denk dat vooral de laatste het beste bij mij zou passen. Niet te strak en door middel van de koordjes kun je er nog een beetje mee spelen en bepaalde delen van je lichaam wat meer accentueren of juist niet.

Eerlijk? Het stelt mij heel erg gerust dat dit te koop is voor een schappelijke prijs. Ik kon namelijk heel erg opzien tegen zwemmen, alleen maar vanwege het feit dat ik dan in badpak moet.

Ik hoop dat ik jou hier ook mee heb geholpen. Wat vind je ervan? Klets gezellig hieronder mee in de comments!

 

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Christine
    18 juni 2018 / 14:56

    Mooie badpakken! Ik voel me daar ook het meest zelfverzekerd in..
    De badpakjurkjes zijn nieuw voor mij, ik vind die blauwe echt heel gaaf! Volgend jaar, zonder zwangere buik, maar eens kijken voor een leuk exemplaar.