Home + De zomer door met Mamablogger!

De zomer door met Mamablogger!

De zomerperiode is voor veel bloggers een rustige periode. Het is nog even wachten op nieuwe collecties, de bezoekersaantallen gaan wat naar beneden vanwege alle vakanties en zelf ben je ook wel toe aan vakantie om straks weer vol energie aan het werk te gaan. Veel bloggers kiezen daarom voor een soort zomerrooster. Ze bloggen dan minder of een paar weken helemaal niet. Ik heb ook over de zomerperiode nagedacht en vertel jullie vandaag wat jullie kunnen verwachten op Mamablogger.

Mamablogger in de zomervakantie

Vorig jaar heb ik de hele zomer door geschreven. Ik dacht heel commercieel. Als een andere blogger niet zou bloggen zou ik in dat gat kunnen springen door wel een artikel te plaatsen. Dat is natuurlijk wel een beetje kort door de bocht, want je volgt een blogger ook om de persoon zelf. Het is dus helemaal niet zeker dat die bezoeker uiteindelijk bij jou terecht komt. En dan moet je natuurlijk ook nog met voldoende leuke onderwerpen komen. Maar eerlijk is eerlijk, ik heb die zomer geen dip gehad in de bezoekersaantallen. Daarnaast vond ik het fijn om gewoon mijn ritme aan te houden. Ik schreef regelmatig vooruit, maar er kwam wel iedere dag een artikel online. Ik had tenslotte voldoende inspiratie, want ik was de hele zomer nog zwanger van Floris.

Dit jaar is de eerste zomer met zijn viertjes en hebben we vakantieplannen. Het wordt een gezellige, drukke zomer (hopen we!) en dat zette mij wel aan het denken. Zou ik dit weer gaan doen? Het antwoord is… JA! Je kunt tijdens de zomervakantie iedere dag een artikel op Mamablogger verwachten net als normaal.

Waar ga ik dan over bloggen?

We hebben in de zomervakantie geen school, geen feestdagen en geen nieuwe collecties waar we over kunnen bloggen, maar er is genoeg waar we wel over kunnen schrijven. Ik ga natuurlijk nog niets verklappen, maar ik heb wel wat leuke ideetjes voor de vakantie.

Komen er nog weekendvlogs online in de zomer?

Ja, er komen ook weekendvlogs online in de zomervakantie. Ik heb nu een MacBook dus ik wil de vakantie ook gebruiken om te oefenen met iMovie zodat de blogs nog veel leuker worden.

Vooruit bloggen

Ik ben al heel druk bezig met leuke en diverse onderwerpen (althans, dat vind ik haha) en ik zal ook zoveel mogelijk vooruit bloggen. Ook wij hebben straks vakantie en die willen we het liefst zoveel mogelijk vrij zijn. Het wordt een klus, maar het gaat lukken!

Waar je ook bent deze zomer, Mamablogger gaat met je mee en zorgt voor een fijn momentje me-time op de camping/in de hangmat/de strandstoel etc. Dus zeg het maar, waar gaan we naartoe?

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 Reacties

 1. Christine
  16 juni 2018 / 13:29

  Vind ik extra leuk met mijn op handen zijnde zwangerschapsverlof!! Goeie beslissing ?
  Maar geniet vooral ook van de zomervakantie met z’n viertjes, ben benieuwd naar al je zomerblogs straks ?

 2. Rebecca
  16 juni 2018 / 23:01

  Leuk! Wat extra vermaak tijdens de vakantie. 🙂

 3. 17 juni 2018 / 00:30

  Leuk om te lezen! En fijn dat jij eruit bent wat betreft het rooster in de zomer. Ik merk dat ik het lastig vind. Blog normaal drie keer per week. Veel bloggers gaan over op een zomerrooster maar mijn blog groeit op het moment juist hard. Wil dit ook niet stagneren… nou ik ga nog even denken wat ik doe haha.

  • 17 juni 2018 / 21:57

   Het is ook lastig. Ik blog iedere dag en vaak ook meer en wil gewoon in het ritme blijven. Met wat vooruit werken moet het zeker lukken. Nu even knallen en straks vakantie 🙂 Succes!