Home + De leukste kersttruien voor de kinderen!

De leukste kersttruien voor de kinderen!

Ook dit jaar zijn er weer heel veel leuke kersttruien voor kinderen. Sterker nog, ze zijn niet meer weg te denken tijdens kerst! De tijd van alleen maar netjes gekleed tijdens kerst lijkt voorbij en het mag wat comfortabeler.

En dat vind ik leuk, want een driedelig pak bij die kleintjes vind ik helemaal niets. Kinderen moeten lekker kunnen bewegen en kunnen spelen met neefjes, nichtjes etc. tijdens kerst en dat gaat toch veel makkelijker in een lekkere kersttrui dan in een pak ?

Inmiddels is die kersttrui niet meer weg te denken en zien we ieder jaar weer de leukste exemplaren in de winkels. Ik ging voor jullie op zoek en vond een aantal leuke bij onder andere Hema en H&M.

Meteen shoppen vanaf Mamablogger

En nu heb ik iets nieuws op Mamablogger: de mogelijkheid om vanaf hier meteen dat ene leuke item te shoppen. Op zich is dat niets nieuws, want ik kan een foto plaatsen en daar een linkje bij zetten, maar het s natuurlijk gemakkelijker en overzichtelijker om dat te doen vanaf een carrousel of een webshopachtige pagina. Ik verdien daar verder niets aan (tenzij er een affiliate linkje in zit, maar dan meld ik dat), maar ik doe dit puur voor jullie gebruiksgemak en voor mijn lay-out. Het geeft net dat beetje extra. Hieronder zien jullie een voorbeeld van een carrousel met de kersttruien die ik het leukste vind. Klik op die trui en je kunt hem meteen shoppen bij de desbetreffende webshop.

Dit kun je vaker gaan zien met andere (kinder)kleding, musthave agenda’s, de tofste Legosets etc. Of shop alle benodigdheden voor die ene traktatie of het kerstdiner in één keer!

Hoe combineer je een kersttrui eigenlijk?

Een kersttrui is al behoorlijk ‘over de top’ dus houd de rest lekker rustig. Bijvoorbeeld een mooie donkere skinnyjeans, een leuk spijkerbloesje eronder en nette schoenen. Milan heeft bijvoorbeeld een hele mooie, donkere skinnyjeans en zwarte Dr. Martens schoenen. Mijn absolute favoriet is de sweater die je hierboven ziet en daar zou ik dan een leuke spijkerblouse onder doen. Stoer, het zit lekker, toch nog netjes en ze kunnen er fijn in spelen.

Wat vind je van deze kersttruien? De kersttruien die je hieronder ziet, zijn mijn favorieten!

[shopr_shopthepost collection=”kersttruien” title=”Dit zijn mijn favoriete kinder kersttruien!” size=large]

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *