Home + De leukste dierendagtips voor jouw huisdier!

De leukste dierendagtips voor jouw huisdier!

Zoals jullie misschien wel weten hebben wij twee katten: Bobby en Bompa (die laatste naam vonden we destijds hilarisch, nu vraag ik mij echt af waarom we deze hebben gegeven haha). Bobby is inmiddels 16 jaar en dat is te merken. Hij wordt oud, begint wat kuren te vertonen en zijn vacht wordt wat doffer en verandert van kleur. Bompa is 10 en rent en vliegt nog overal achteraan. We hopen natuurlijk dat ze beiden nog heel wat jaren meegaan en verwennen ze zo nu en dan behoorlijk. Zo ook tijdens dierendag.

In dit artikel benoem ik drie dierenwebshops waar je een te gek cadeautje kunt kopen voor je huisdier, want stiekem kunnen we helemaal niet zonder ze 😉

Petrebels

Onderstaande tekst is bedoeld voor de echte kattenmoeder ?

‘Je begroet me bij de deur na een lange dag. Je kijkt me aan met die liefdevolle ogen en kruipt langs mijn benen om me te verwelkomen – mijn dierbare kleine poezel. Met je heerlijke rebelse kattenstreken, verdien jij een echte PETREBELS!’ Kijk voor de leukste krabpalen, krabtonnen en meer op hun website!

Hondencadeautjes.nl

Hondencadeautjes.nl is het superleuke cadeauwinkeltje om de hoek maar dan online. Alles draait om het plezier van en met je hond. Interactief speelgoed, mooie kaarten en leuke cadeautjes. Hondencadeautjes.nl heeft een speciale dierendagaanbieding: Met code dierendag2020 krijg je van 30 september 2020 tot en met 4 oktober 2020 10% korting op al het vrolijke hondenspeelgoed van Coockoo, het koddige speelgoed met de gekke oogjes. Bekijk het hele aanbod hier!

Hondenpenningen

AnimalWebshop biedt al meer dan twintig jaar een uitgebreid assortiment benodigdheden voor huisdieren en is gespecialiseerd in hondenpenningen. In de webshop is het grootste assortiment hondenpenningen te vinden van heel goedkoop tot heel luxe. De hondenpenningen worden gratis gegraveerd en verzonden. Ze bieden niet alleen artikelen voor een lang dierenleven, maar ook artikelen voor het dierenafscheid vind je op hun website!

Koop jij wat voor je huisdier op dierendag? Zo ja, maak je er dan werk van of geef je bijvoorbeeld wat extra lekkers? Of besteed je er geen extra aandacht aan en is het iedere dag dierendag voor jouw huisdier? Laat het me weten in de comments hieronder.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *