Home + De uitnodigingen voor Milans kinderfeestje en wat te doen voor een jongen die 10 wordt?

De uitnodigingen voor Milans kinderfeestje en wat te doen voor een jongen die 10 wordt?

Nog iets minder dan een maand te gaan en dan hebben we een echte tiener in huis! Omdat we zijn feestje het liefst in september vieren (er zijn een aantal kinderen uit zijn klas jarig in oktober én ik vind het stiekem best lekker om het feestje al achter de rug te hebben) vroegen we ons in de zomervakantie al af wat we zouden kunnen doen. Milan hoefde er niet lang over na te denken, die wilde trampoline springen in Jumpsquare. We reserveerden en het aftellen kon beginnen. Hoe we het feestje hebben ervaren en hoe de uitnodiging er uit zag zie en lees je in deze post.

De uitnodiging

Ik vind het steeds lastiger om een kinderfeestje te verzinnen. Dat vonden we vorig jaar al. Gelukkig had Milan dit jaar een idee, want de keuze wordt wat beperkt als een jongen ouder wordt. In ieder geval hoefden we ons daar dit jaar geen zorgen over te maken. Jumpsquare it was! Toen Milan vertelde dat hij daarheen wilde, hebben we meteen gereserveerd. Dat was begin juli. Na de zomervakantie hebben we de uitnodigingen gemaakt via Kaartje2Go. We zochten een stoere kaart en uiteindelijk vonden Milan en ik een ontwerp wat hij leuk vond en waarmee ik aan de slag ben gegaan.

Uiteindelijk is dit het kaartje geworden, lekker stoer! Op de achterkant stonden wat praktische dingen en er stond op dat we ons bij de ingang van Jumpsquare zouden verzamelen. Milan mocht zeven kinderen uitnodigen en die konden we niet allemaal ophalen. Gelukkig vonden de ouders dat geen probleem.

Goed, het feestje was gereserveerd, de uitnodigingen uitgedeeld, op naar Jumpsquare!

Kinderfeestje in Jumpsquare

Afgelopen woensdag was het dus zo ver: om 13:45 uur verzamelden we allemaal bij Jumpsquare en kregen de kinderen de instructies, polsbandjes en speciale sokken (die ze na afloop mochten houden). Ook mochten de kinderen aangeven welke snack en saus ze na het jumpen bij hun patat wilden. Wij kregen muntjes mee voor de kinderen waarmee ze drinken konden halen en we kregen een bon waarmee we acht waterijsjes konden halen. Dit alles, inclusief twee uur jumpen, zat bij de prijs inbegrepen. We betaalden per kind €26,99.

Na al deze regelzaken mochten we naar onze tafel die vooraf was gereserveerd. De deden hun schoenen uit en begonnen meteen fanatiek te jumpen. We besloten de cadeautjes dan maar in de pauze uit te pakken haha.

De kinderen hadden het super naar hun zin. Een leuke groep, niet te druk in Jumpsquare en Milan straalde de hele middag. Een drankje per kind is niet voldoende dus hebben we er nog twee keer een kan ranja bij besteld. Ook hebben we voor de kinderen nog een zakje chips besteld.

Na twee uur jumpen werd de bestelling van patat en snacks gebracht en toen dat op was haalden de kinderen nog een waterijsje.

Het was een super geslaagd feestje en wij hebben zelden zo’n relaxt feestje gehad. We hoefden nauwelijks wat te doen en de sfeer was supergoed.

Er was één ding wat ik persoonlijk wel jammer vond al had Milan nergens last van. Er werd totaal geen aandacht besteed aan het feit dat het een kinderfeestje was. Nu hoeft dat niet perse, maar Milan werd niet eens gefeliciteerd. Ook stond zijn naam niet op het reserveringsbordje op de tafel. Het papier zat er wel in, maar zijn naam stond er niet op. Nogmaals, het is niet heel spannend, maar ik miste het persoonlijke gevoel wat we bij alle andere kinderfeestjes wel hebben gehad.

Wat vinden jullie van dit kinderfeestje? Wij vonden het in ieder geval wel heel erg relaxt en de kinderen vonden het top!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties

 1. Carolien
  30 september 2020 / 08:21

  Hoeveel kinderen waren er uitgenodigd even nieuwsgierig.

  • 30 september 2020 / 08:25

   Eer waren zeven kinderen uitgenodigd, met Milan erbij dus acht in totaal.

 2. 2 oktober 2020 / 06:20

  Een leuk idee! En iets wat je niet vaak doet. Maar persoonlijk vind ik het te duur.

  Bij ons worden veel thuis feestjes gevierd met ontzettend leuke dingen of “eenvoudig” speeltuin, bowlen, minigolf.

  Fijn dat Milan genoten heeft!

  • 2 oktober 2020 / 06:36

   Het is zeker prijzig, maar het regende die middag zo erg dat ik blij ben dat we een feestje binnen hadden ☺️ Een buitenfeestje is toch lastig plannen met een verjaardag in oktober. Zo vierden we vorig jaar een graffiti feestje thuis en ook toen ging het regenen. We hadden gelukkig een partytent, maar ideaal was het niet. Als we dan kijken naar wat er in de buurt te doen is, blijft er helaas niet zoveel over om binnen te doen.