Home + De leuke dino traktaties van HEMA

De leuke dino traktaties van HEMA

Het nieuwe schooljaar staat op het punt te beginnen of is, zoals bij ons, net begonnen. Dat betekent weer een een heel nieuw schooljaar vol leuke dingen, maar ook weer kinderverjaardagen en feestjes. Er gaat in ieder geval weer volop getrakteerd worden dit nieuwe schooljaar. En daar heeft HEMA iets heel leuks heel leuks op bedacht: voor de echte dino fans zijn er nu heel leuke dino traktaties! Ik laat ze je zien.

Dino traktaties bij HEMA

Grote kans dat je naar de HEMA gaat wanneer je kind gaat trakteren. Ze hebben daar super vrolijke, kleine doosjes met bijvoorbeeld rozijnen en andere snoepjes en leuke, kleine spulletjes om cadeau te doen bij een traktatie. Dit hebben ze nog steeds, maar het assortiment voor traktaties lijkt wat te zijn uitgebreid met leuke dino- en regenboog thema’s. In ons filiaal was het regenboog thema nog niet helemaal aangevuld waardoor ik daar geen foto’s van kon maken. Van het dino thema wel en het is dat we alles al in huis hebben voor de traktaties van de jongens, anders hadden we het zeker wel geweten!

Hier zie je al een deel van het assortiment van de dino traktaties. Wat opvalt zijn de grote dozen in het midden van het schap. Deze dozen kosten €3,50 per stuk en kun je knutselen tot een heuse dino. Dat is nog eens leuk de klas binnen lopen!

Ieder doosje is gevuld met 8 zakjes koekjes. Dat maakt het ook praktisch om te geven wanneer je kind in een kleinere klas zit of bijvoorbeeld op de peuterspeelzaal zit. Dan kun je met deze doosjes iets beter doseren.

Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen je eigen dino traktaties te maken. Ook dan zijn er nog genoeg leuke mogelijkheden:

Zo zijn er jelly snoepjes in een zakje, er zijn kant-en-klare dino zakjes met een zakje Tum Tums en er zijn dino eieren van chocolade. In deze eieren zit choco confetti. Om het geheel feestelijk af te maken, verkoopt HEMA dino versiering in dezelfde kleur en kun je zelfs een dino verjaardagstaart bestellen!

Praktisch | Alle linkjes van de dino traktaties

Om te voorkomen dat je zelf moet gaan zoeken, vind je hieronder de linkjes naar de dino traktaties:

Volgens mij kun je met deze dino traktaties heel wat kanten op!

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *