Home + Sale & Budget shoplog | Kleding voor de jongens in High School thema

Sale & Budget shoplog | Kleding voor de jongens in High School thema

Afgelopen zaterdag waren we al bezig de school- en gymtassen klaar te zetten voor de jongens. Ik liep ook nog even de kledingkasten na en zag dat ze nog wel wat broeken nodig hadden. Omdat we toch naar de stad moesten besloten we meteen even wat kleding te shoppen en omdat er nog wat dure dingen aankomen wilden we er ook niet teveel geld aan uitgeven. Gelukkig was er nog een hoop sale en konden we voor het eerst sinds lange tijd weer eens slagen bij de H&M. Wat we hebben gekocht en wat het kostte lees je in de sale & budget shoplog!

Sale & Budget shoplog | Geshopt voor Milan

Voor Milan heb ik nog wat toffe dingen via Vinted besteld waar hij denk ik heel erg blij mee is. Daarom kochten we voor hem nu wat minder. Voor Floris was het eerder andersom: ik kon voor hem weer minder vinden op Vinted waardoor we nu wat meer kochten voor hem. Broeken koop ik liever wel nieuw en het liefst van de WE, want die pasvorm is zo mooi. Zo ook voor Milan:

We kochten twee skinny jeans bij de WE in de sale. Voor de ene betaalden we een tientje en voor de ander €15,-. €25,- voor twee broeken die voorheen samen €80,- kostten. Dat scheelt toch flink!

Ook kochten we nog een supertoffe rode ‘High School’ trui voor hem bij H&M. Deze kleur staat hem heel erg tof. Een van de jeans eronder, zijn Jordans (waar ook rood in zit) en zijn stoere outfit is helemaal af! Deze trui kochten we bij H&M voor €19,99. Dit is overigens wel nieuwe collectie.

Sale & Budget shoplog | Geshopt voor Floris

Even met het minst leuke beginnen: twee nieuwe gymbroeken voor de kleutergym. Deze twee kosten samen €19,99.

Floris had vooral nieuwe spijkerbroeken nodig en dus kochten we er drie. Op de foto’s lijken ze erg op elkaar, in het echt zijn het wel drie verschillende kleuren en wassingen. Ik ga van links naar rechts:

  • De linker is een superzachte jog jeans van H&M, die zitten als gegoten en kost €22,99
  • De middelste is van WE en kostte €15,-. De oorspronkelijke prijs was €35,- dus dit scheelt ook aardig
  • De rechter broek is ook van H&M en een echt budget koopje voor maar €9,99

Voor Floris kocht ik er ook nog twee toffe sweaters bij: beiden voor €9,99. Ze zijn toch supertof?! Verder kochten we nog een aantal paar superhelden sokken voor Floris. Spuuglelijk, maar hij is er blij mee.

Totaalbedrag voor beide jongens

In totaal waren we €136,63 kwijt voor beide jongens. In totaal hadden we hier 11 items voor (inclusief de sokken). Dat is toch een mooi bedrag voor zoveel items!

Tot zover deze sale & budget shoplog. Hebben jullie ook nog geshopt zo vlak voor het nieuwe schooljaar? Wat was er bij jullie vooral nodig? Klets mee in de comments hieronder!

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Albertine
    24 augustus 2022 / 23:13

    Ik heb aan het begin van het jaar al wat shirts met lange mouwen in ‘de volgende maat’ gekocht voor mijn zoon, dus hij heeft al e.e.a. Broeken zijn wel nodig, heb gisteren online 2 jogdenim broeken besteld bij TerStal. Was aanbieding (2 voor €40) en ik had een kortingscode dus uiteindelijk betaalde ik €36. Bij Billy en Lilly sta ik in het bestand dus kreeg ik een mail met de sale en toen ben ik wel ‘gezwicht’ voor nog een paar items (ook voor mijn dochter). Ken je dat merk? Ik vind het een erg leuk merk. Voor mijn dochter heb ik net nog in haar kast gekeken, ze is 8 jaar dus ik zal even per kledingstuk moeten bekijken of de 122/128 nog goed is, of dat ze inmiddels naar 134/140 moet. Nieuwe artikelen (zoals bij Billy en Lilly) heb ik wel al in 134/140 besteld.