Home + De barbecue waar jij helemaal niets aan hoeft te doen!

De barbecue waar jij helemaal niets aan hoeft te doen!

Komend weekend wordt het gewoon weer heerlijk zonnig en warm en wat is er nu lekkerder dan buiten eten en barbecuen? Nou, ik weet nog wel wat; de barbecue waar jij helemaal niets aan hoeft te doen! Iedere vrouw herkent dit denk ik wel. Je geeft een feestje, een verjaardag, een etentje of wat dan ook, en jij staat vervolgens de hele dag en avond in de keuken. Daarvoor sjouw je je een breuk aan boodschappen en tijdens je feestje wil je dat iedereen het naar zijn/haar zin heeft. En jij dan? Jij wilt toch ook genieten? Ik heb dé oplossing!

De Barbecue Boer!

Twee jaar geleden maakten we voor het eerst kennis met De Barbecue Boer. We mochten voor de blog een compleet verzorgde barbecue voor 10 personen uitproberen en wat was het heerlijk! En we hoefden er helemaal niets voor te doen! In de periode erna vertelden we het aan iedereen en zelfs de buren bestelden er op een gegeven moment.

Op Tweede Pinksterdag hebben we met een aantal buren ook weer besteld bij De Barbecue Boer en toen ik laatst door hen werd benaderd voor een nieuwe samenwerking zeiden we uiteraard meteen ja. We nodigden mijn ouders uit, de buren waren ook weer van de partij en het was heerlijk! Sterker nog, we kregen zoveel dat we er gewoon twee dagen van hebben kunnen eten! Wat een straf 😉

Hoe werkt De Barbecue Boer?

Het is heel simpel; je gaat naar de website van De Barbecue Boer en kiest welke soorten vlees je wilt en voor hoeveel personen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit een basis en luxe pakket, vlees of vis, maar ook glutenvrij, vegetarisch, halal en een kinderpakket.

Wij kregen een aantal luxe pakketten, een glutenvrije en een kinderpakket. Dan heb je alleen nog maar het vlees. Per persoon krijg je er ruim 400 gram vlees, stokbrood met kruidenboter, huisgemaakte sauzen en heerlijke salades (300 gram per persoon) bij. Dit zit dus bij het pakket inbegrepen en hier hoef je niet extra voor bij te betalen. Je ziet een prijs bij het barbecuepakket staan en daar zit dus dit alles bij in!

Thuisbezorgd en de vuile vaat weer meenemen

Je krijgt alles gratis thuisbezorgd; 7 dagen per week en zelfs op zon- en feestdagen! Je krijgt alles geleverd in een koelbox waarin alles tot 12 uur koel blijft. Je krijgt er een gasbarbecue op poten bij met een gevulde gasfles en instructie. Je hoeft dus niet zelf aan de slag met briketten etc. Verder krijg je er borden, bestek en servetten bij en mag je de vuile vaat zo in de boxen inleveren. Uiteraard wordt alles ook weer gratis opgehaald.

Een dag voor de levering krijg je een smsje waarin staat hoe laat ze ongeveer bij je zullen zijn, ideaal!

Jij hoeft er dus helemaal niets voor te doen, behalve lekker achterover te leunen en te genieten van het eten, want serieus, het eten is echt heel erg lekker!

En, wat zijn je plannen voor dit weekend?

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties

 1. Erika van koert
  6 juli 2018 / 09:37

  Klinkt ideaal !
  Morgen vieren we mijn dochter haar partijtje en zondag haar verjaardag. Met zelfgemaakte hamburgers van de bbq. Helaas wel met vuil vaat 😉

  • 6 juli 2018 / 20:55

   Leuk, heel veel plezier en alvast gefeliciteerd! En dan onthoud je deze tip voor het volgende feestje 😉

 2. Nanda
  6 juli 2018 / 11:20

  Bedankt voor de tip!!! Ga zo eens even kijken op de site… Superhandig Bibi wordt binnenkort drie hoe fijn is dit om met opa’s en oma’s te doen…

  • 6 juli 2018 / 20:54

   Drie alweer?! De tijd vliegt echt! Dit is een heel leuk idee, goedkoper dan een etentje en misschien nog wel veel leuker! En je hebt geen vaat 😉