Home + Dagje weg | Review Duinrell 2023

Dagje weg | Review Duinrell 2023

De laatste keer dat wij in Duinrell waren, was Floris nog een baby. We logeerden toen een weekend op het vakantiepark en wat hebben we genoten destijds. Prachtig weer en veel gezelligheid met zijn viertjes. Dat is wat ik mij herinner van dat weekend. Inmiddels zijn we een aantal jaar verder en heeft ook de tijd in Duinrell niet stilgestaan. Er is namelijk een nieuw themagebied. Daarom mochten we weer gezellig langskomen. Niet alleen met zijn vieren, maar we mochten ook vrienden meenemen. Hoe we Duinrell dit keer ervaarden, lees je in de review hieronder.

Duinrell 2023, dat was lang geleden!

De laatste keer dat wij in Duinrell waren was in mei 2018. Het was onze eerste vakantie met zijn vieren. Floris was toen een maand of negen en nu staat hij naast mij met een plaktattoo op zijn arm, haha. Ons leven zag er toen heel anders uit, wat kan er toch een hoop veranderen in die tijd. En dat geldt natuurlijk voor alles. De wereld staat immers niet stil. Ook in Duinrell zijn dingen veranderd: zo is er een nieuw Amsterdams themagebied! Tijd om weer eens richting Wassenaar te rijden en een kijkje te nemen.

Attracties kinderen verschillende leeftijden

Om de twee á drie maanden gaan we met vrienden een dagje weg. We hebben inmiddels al heel wat plekken bezocht, maar het is soms best een uitdaging om plekken te zoeken die voor alle vier de kinderen leuk zijn. Er zit namelijk best een flink leeftijdsverschil tussen de kinderen. Met een attractiepark zit je dan al snel goed, want daar is voor iedere leeftijdscategorie wel iets leuks te beleven.

Dat was ook het geval in Duinrell. Van achtbanen tot de Splash en voor de kleintjes weer een treintje en autootjes om in te rijden. Milan en Pat gingen samen rodelen, maar hebben ook met zijn allen in de autootjes en kikkerachtbaan gezeten. We hebben echt van alles gedaan wat voor alle leeftijden leuk was. Dat maakt Duinrell ook leuk voor het hele gezin of als je, zoals wij, met twee gezinnen gaat met kinderen in verschillende leeftijden.

Nieuw: gamehal en Amsterdams themagebied

Nieuw in Duinrell is het Amsterdams themagebied met als centraal middelpunt de gamehal. Hier wilde Milan heel graag een kijkje nemen. De gamehal ziet er supertof uit en heeft met dan 80 games voor de hele familie. Ideaal wanneer het weer wat slechter is en je even binnen wat wil doen. En wil je niet gamen, dan kijk je er sowieso je ogen uit. Er is van alles te zien waaronder supertoffe oude auto’s. Zelfs een oude Porsche van de politie!

Ook buiten ziet het Amsterdams themagebied er tof uit. Kijk maar naar de foto’s hierboven. Super sfeervol!

Conclusie: dit vonden we leuk aan Duinrell

We hebben er een fijne dag gehad. Dit waren de highlights:

  • Duinrell is een overzichtelijk park, heel fijn met kinderen die nog weleens alle kanten op gaan;
  • Leuk voor alle leeftijden door de variatie in attracties;
  • Heel leuk gebied met sprookjes;
  • Geen lange wachtrijen voor de attracties;
  • Vriendelijk personeel bij de horeca;
  • Mooi, nieuw themagebied;
  • Duinrell is een groen park in een mooie omgeving (het pannenkoekenrestaurant op de hoek is ook leuk);
  • Je kan op het nabijgelegen park logeren (ook heel leuk!), dan kun je het park in wanneer je wil;

Kortom, wij hebben een superleuke dag gehad! Mocht je nog wat inspiratie kunnen gebruiken voor een gezellig dagje weg, dan is dit wellicht een goede tip!

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *