Home + Christmas Countdown 2023 | Onze kerstkaarten en kleine cadeautjes voor familie

Christmas Countdown 2023 | Onze kerstkaarten en kleine cadeautjes voor familie

Dit is hét seizoen om iemand blij te maken met een klein cadeautje of een gebaar om te laten weten dat je aan diegene denkt en hem/haar alle goeds voor het komende jaar wenst. Hoewel steeds minder mensen een kerstkaart versturen, doen wij ze dit weekend wel op de bus. Ik blijf dat toch gezellig vinden. En voor mijn ouders, broer en zus maakten we er nog iets leuks bij: een kerstkaars!

Kerstkaarten voor familie en vrienden

Ik begin met onze kerstkaarten van dit jaar. We kozen voor een vrolijke kerstkaart in een beetje Scandinavische stijl. We mochten deze maken bij Cotton Bird. Hier hebben we eerder dit jaar ook de uitnodigingen voor de verjaardagen van de jongens, en het kinderfeestje van Floris, gemaakt.

Het fijne aan deze kaarten is dat je deze eenvoudig kan personaliseren met een eigen foto en tekst. Voor deze kerstkaart gebruikten we een wat oudere foto van de jongens terwijl ze keken naar de kerstversiering. Zo gebroederlijk zitten ze er niet altijd meer bij hoor, haha. We vonden het in ieder geval een heel mooie foto.

Op de kaart zit een klein zakje met bloemzaadjes zodat je in het voorjaar prachtige, wilde bloemen in de tuin hebt staan. Een mooie herinnering aan de feestdagen. Wij vinden het in ieder geval super vrolijke kaarten geworden!

De kerstkaarten van Floris

Floris wilde ook een eigen kerstkaart om aan zijn juffen te geven. Hij zocht zelf de kaart uit en ook deze is voorzien van een zakje met bloemzaadjes. Dit is helemaal zijn kerstkaart geworden!

Ik liet deze gisteren al zien, maar we hebben de kerstkaart van Floris ingepakt met een notenkraker. Deze geeft Floris vlak voor de kerstvakantie aan zijn juffen als bedankje en om hen fijne feestdagen te wensen.

Kerstkaarsen voor de familie

Cotton Bird had nog meer leuks waaronder deze kerstkaarsen. Je kan deze helemaal personaliseren als klein cadeautje. Ik vond dat zo leuk! Wij kozen voor deze apothekerskaars met daarop een typische kerstprint. Wij kozen voor een sticker zonder naam op de kaarsen, maar het doosje hebben we lekker hysterisch gepersonaliseerd als grapje 😉 Op het doosje staan onze namen en we hebben de foto gebruikt die vorig jaar in de Kampioen van de ANWB stond. Heel erg over de top, maar dat is juist de grap en dat mag natuurlijk met Kerst, haha.

Deze kerstkaars is een een persoonlijk en budgetproof cadeautje. Hij ruikt heerlijk en als hij op is, is het glaasje volgend jaar gewoon weer te gebruiken met een klein kaarsje of waxinelichtje erin. Leuk om te geven aan familie, vrienden of zelfs aan collega’s. Als bedankje, waardering of gewoon omdat je het fijn vindt om te geven.

Dit zijn onze kleine cadeautjes van dit jaar, geef jij ook kleine cadeautjes aan de mensen om je heen?

liefs

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *