Home + Christmas Countdown 2023 | Bedankje juf en meester Kerst

Christmas Countdown 2023 | Bedankje juf en meester Kerst

Een bedankje voor de juf of meester voor Kerst, de meningen zijn er over verdeeld. De één vindt het niet nodig en de ander vindt het juist leuk om dan nog iets te geven als blijk van waardering. Ik behoor tot die laatste categorie, maar ik vind het ook heel leuk om te maken. Een blijk van waardering én een manier om de leerkrachten fijne feestdagen te wensen. Ik denk dat ook zij even bij moeten komen van die drukte rondom de feestdagen en kinderen die dan behoorlijk uit hun doen kunnen zijn. Ik laat je zien welk bedankje Floris aan zijn juffen geeft, maar ik kwam bij de Blokker nog een aantal leuke budgetproof ideeën tegen. Genoeg inspiratie dus!

Bedankje juf of meester Kerst, dit geeft Floris

Van Cotton Bird mochten we kerstkaarten uitzoeken. Superfijn, want deze collectie is zo ontzettend mooi! De kerstcollectie is enorm uitgebreid, maar de kerstkaarten met bloemzaadjes sprak ons meteen aan, want hiermee heb je in het voorjaar prachtige bloemen in de tuin staan. Een mooie herinnering aan de feestdagen en aan degene van wie je de kaart kreeg. We kozen twee versies uit: één voor onszelf welke we naar familie en vrienden sturen en dus één namens Floris om aan zijn juffen te geven. Hij koos zelf voor deze kaart, maar eigenlijk zijn ze allemaal leuk. Daarna was het een kwestie van de tekst erop zetten en bestellen maar. De kaarten werden geleverd met kraft enveloppen en de zakjes met zaadjes waren al bevestigd aan de kaartjes. Goed om te weten: de kaarten zijn gemaakt van gerecycled papier. Dit is toch super vrolijk?!

En toen kwam Patrick een paar weken geleden op een verkoophoek op Facebook een enorme doos vol notenkrakers tegen voor een prikkie. Er zaten er zo’n 60 in, in allemaal verschillende maten. Hij heeft meteen gereageerd en even later heeft hij de doos opgehaald. Hier kunnen we heel wat leuks mee doen, waaronder een aantal van deze notenkrakers toevoegen aan een cadeautje. Ik had nog foliezakjes van de Wibra in huis waar deze perfect in pasten met de kerstkaart. Tot slot voegde ik nog een candy cane toe (deze hadden we nog) en klaar was het cadeautje voor de juffen! Dit is toch onwijs leuk om te geven 🙂

Tip: kijk zelf ook eens op Marktplaats of verkoophoeken voor notenkrakers. Ook de kringloop heeft er misschien wel een aantal. Wij hebben deze zo goedkoop kunnen kopen dat ze nog geen euro per stuk hebben gekost. Dan is het ook leuk geven en niet te duur. Of wat dacht je van een mooie, oude kerstbal? Er zijn er nu genoeg te vinden in ieder geval en wie weet heb jij net zoveel geluk!

Andere leuke budgetproof ideeën

Je kan natuurlijk ook zelf aan de slag met een leuke kerstkaart en een klein cadeautje erbij. Bij Blokker kwam ik allemaal leuke, kleine cadeautjes tegen zoals deze knoopkaars en schelpkaars. Deze kosten nog geen €3,-. Leuk kaartje eraan, inpakken in cellofaan en je hebt een heel leuk kleinigheidje om te geven!

Datzelfde geldt voor deze te gekke kersthangers. Vooral de koffiehangers van het merk Gusta vind ik echt te gek. Deze kosten €2,49 per stuk en zijn natuurlijk perfect voor de juf of meester die van koffie houdt. De leukste van deze vind ik de meest rechter van de mok. Je zou hier bijvoorbeeld ook een zakje mini marshmallows bij kunnen doen. Tot slot het setje met vier mini hangers. Dit setje kost €2,99.

Dus mocht je de juf of meester toch een kleinigheidje willen geven, dan hoop ik dat ik je wat inspiratie heb kunnen geven.

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *