Home + Christmas Countdown 2021 | Mijn wishlist voor Kerst!

Christmas Countdown 2021 | Mijn wishlist voor Kerst!

Sinterklaas vieren we voor de kinderen met een kleinigheidje voor de volwassenen. Alles is in huis voor Pakjesavond en inmiddels ook voor Kerst. Alhoewel, Patrick gaat van de week voor mij de stad in om nog wat te kopen. Hij vroeg wel om een lijstje, want hij vind het anders heel erg lastig om iets uit te kiezen. Het klinkt misschien gek, maar ik altijd wel wat bedenken, want ik vind veel leuk. Wat er dan op mijn ‘wishlist’ staat lees je hieronder.

Op mijn wishlist deze kerst!

Boek Jill Mansell ‘Tot aan de zon en terug’

Ik ben gek op boeken, maar heb de laatste tijd te weinig tijd om ze te lezen. Toch wil ik dat weer gaan doen met boeken die lekker weglezen zoals de boeken van Jill Mansell. Heerlijke boeken vind ik dat! Ik heb ze bijna allemaal gelezen, maar de nieuwste titels, waaronder deze, niet.

Boek Jill Mansell ‘Vlinders voor altijd’

Ook deze heb ik nog niet gelezen en hij lijkt mij heerlijk. Ik kan mij nu al verheugen op de dagen tussen Kerst en Oud & Nieuw, lekker met een kop thee en een goed boek op de bank.

Kobo Libra H2O e-reader

Lezen is heerlijk, maar die boeken staan hier vervolgens in een kast en nemen ruimte in. Daarom denk ik de laatste tijd steeds vaker aan een e-reader. Ik hoor het vaakst over het merk Kobo en de recensies zijn goed. Daarom ben ik mij vooral in dat merk gaan verdiepen en vooralsnog gaat mijn voorkeur naar de Kobo Libra H2) e-reader. Deze lijkt qua formaat het beste bij mij te passen. Het is alleen wel een vrij prijzig cadeau. Ik reken er niet op, maar als ik alles zou mogen kiezen staat deze zeker op mijn wishlist. En anders vraag ik geld voor mijn verjaardag in januari en koop ik hem misschien daarna.

Cadeaubon om mijn nagels te laten doen

Veel mensen vinden een cadeaubon niet leuk om te geven of te krijgen, maar mij maak je er heel erg blij mee. Zo staat een cadeaubon van de nagelstudio waar ik mijn nagels laat doen ook op mijn wishlist. Ik denk dat Lokale ondernemers zoals zij juist blij zijn wanneer mensen er cadeaubonnen kopen. En voor de ontvanger betekent het een heerlijk uurtje me-time. Win-win!

Cadeaubon favoriete winkel

Waar je mij ook heel blij mee zou maken is een cadeaubon van mijn favoriete winkel. In mijn geval is dat Stekelenburg in Schoonhoven. Hier koop ik graag merken als ZoSo, Only Carmakoma, maar ze verkopen ook jeans van Red Button (die zijn heel erg fijn!). Met een cadeaubon voorzie ik weer een shopsessie 😉.

Nieuwe Nikes

Sinds kort hebben we de SNKRS app van Nike en daar heb ik al een paar te gekke Nikes voor Patrick gekocht (die krijgt hij voor Kerst haha) en voor mijzelf zie ik ook regelmatig toffe voorbij komen. Ik koop ze niet zo snel voor mijzelf, maar vind ze wel heel erg gaaf! Tip: houd je zelf ook van Nikes en zoek je nog een paar dat niet al te duur is? Dan heb ik dé tip voor je!

Zadig & Voltaire eu de parfum

Vorig jaar zocht ik een nieuw luchtje en in de winkel werd deze heerlijke geur van Zadig & Voltaire geadviseerd. Sindsdien ben ik fan! Inmiddels is ‘ie op en heb ik een ander geurtje, maar ook deze staat weer op de wishlist. Mocht je nog een nieuw luchtje zoeken, dan is dit echt een aanrader!

Verder maak je mij ook altijd blij met:

  • Een dagje weg
  • Tijdschriften (vooral de dikke winternummers)
  • Een bon om te lunchen
  • Iets lekkers voor onder de douche van Rituals
  • Notitieboeken

En ach, het feit dat iemand moeite voor je doet is toch al heel erg fijn? Wat staat er op jouw wishlist deze Kerst?

liefs

 

 

 

De linkjes op deze pagina zijn zogenoemde affiliate linkjes. Dat betekent dat wanneer jij iets bestelt via deze link bij de betreffende webshop, ik daar een kleine commissie over ontvang. Het maakt niet uit wat je bestelt, het gaat erom dat je via deze link bij die webshop terecht bent gekomen. Dat kost jou niets extra, maar ik ben er erg mee geholpen. Het gaat om kleine bedragen (soms maar enkele centen), en van die kleine bedragen betaal ik onder andere de hosting van Mamablogger en/of shop ik spulletjes die ik jullie kan laten zien of voor een DIY. Ik kan uiteraard niet zien wat jij bestelt.

 

EreadersEreaders

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Nancy
    2 december 2021 / 08:21

    Heerlijke wishlist!! Op de mijne ook veel boeken: vooral thrillers (ebooks voor op mn ipad en echte), Blond spullen, Rituals, spelletje voor de Switch, leuke panty en geurkaarsen!