Home + Cadeautips | Dit zijn de leukste cadeaubonnen om te geven en te krijgen

Cadeautips | Dit zijn de leukste cadeaubonnen om te geven en te krijgen

Als iemand mij vraagt wat ik voor mijn verjaardag wil hebben antwoord ik steevast met ‘bonnen of geld’. We hebben al zoveel en hoewel ik echt wel een wensenlijstje heb, zijn die dingen vaak duurder. Dan vind ik het juist fijn als ik er bonnen of geld bij kan leggen. Ook mochten wij laatst van de makelaar een cadeaubon kiezen nadat we de verkoop van ons appartement hadden afgerond. We kozen voor een ‘VVV dagje weg’ bon die we in kunnen leveren bij ons favoriete hotel, maar bijvoorbeeld ook in de Efteling. Dit alles zette mij aan het denken. Er zijn zo ontzettend veel cadeaubonnen te koop, maar welke zijn nu echt leuk om te geven? Ook geef ik je nog wat leuke inpak tips, want wie zegt dat cadeaubonnen niet leuk zijn om te geven? 😉

Een bioscoopbon

Zelf ga ik een paar keer per jaar met vriendinnetje Chantal naar de bioscoop. Me-time, bijkletsen, maar vooral heel gezellig. Een  bioscoopbon is daarom een leuk cadeau om te geven. En niet alleen aan die ene vriendin, maar bijvoorbeeld ook aan je neefje of nichtje of voor een kinderfeestje. Milan heeft er ook weleens eentje gekregen en dat soort cadeaus doen het echt goed. Bij Xenos kun je lege popcornbakken kopen. Daar kun je een dichte zak popcorn in doen samen met de bioscoopbon. Inpakken met cellofaan en je hebt een topcadeau!

Een VVV dagje weg bon

Ik noemde hem net al, maar VVV bonnen kun je op heel veel plekken inleveren. Een dagje weg met het gezin, een weekendje naar een hotel, lekker eten. Een bon die je helpt mooie herinneringen te maken, dan zit je toch altijd goed met zo’n cadeau?

Een Fashioncheque

Ik heb warme herinneringen aan de Fashioncheque. Ik accepteerde ze destijds zelf in mijn webshop en daar werd dan ook dankbaar gebruik van gemaakt. Het was een goede zet deze bonnen te accepteren, maar het is ook heel fijn om zo’n bon te krijgen. Destijds vroegen veel mensen zich af of deze bon geen hype was, maar inmiddels is wel gebleken dat dat niet zo is. Het is een bon die in veel winkels wordt geaccepteerd en wat is er nu lekkerder dan shoppen?

Een cadeaubon van een favoriete winkel

Een cadeaubon van de HEMA, parfumerie of zelfs van de Bol.com. Dit soort bonnen vind je allemaal bij Primera en vind ik altijd heel fijn om te krijgen. Zo geef ik de bon van de HEMA vaak als kraamcadeautje en die van de Bol.com aan iemand die graag leest. Ook zijn dit ideale bonnen om cadeau te doen aan een puber. Schoolspullen, spullen voor op de kamer, gadgets, you name it. Alles kan ervan gekocht worden.

Tip: ik liet eerder al de kleine kratjes van de Wibra zien (Zeeman heeft ze overigens ook). Je kunt het kratje vullen met wat lekkers en de cadeaubon. Weer inpakken in cellofaan en zo’n cadeaubon maakt nóg blijer.

Een cadeaubon om lekker te eten

Wij gaan graag uit eten en gaan regelmatig op zaterdag lunchen. Je hebt heel veel cadeaubonnen om een lekkere lunch, een high tea of diner cadeau te doen. Ook nu geef je een mooie herinnering cadeau en die zijn waardevoller dan welk cadeau dan ook.

Ik vind het zonde dat veel mensen nog steeds vinden dat een cadeaubon of geld niet leuk zijn om te geven. Je hebt niet veel nodig om ze op een originele manier in te pakken en je maakt mensen er zo blij mee. Dit zijn de cadeaus die altijd goed zijn. Hieronder een voorbeeld van hoe ik zo’n cadeautje dan inpak:

Geef jij weleens een cadeaubon cadeau en welke cadeaubonnen krijg jij graag? Laat het me weten in de comments hieronder voor cadeau inspiratie.

 

 

 

Volg:
Marisca Kenter

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca Kenter. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Schrijven is mijn grote passie en niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, op Mamablogger vind je alles wat hippe moeders bezig houdt!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *