Home + Buiten spelen | Wat is het toch fijn als dat kan!

Buiten spelen | Wat is het toch fijn als dat kan!

In onze vorige wijk werd niet echt buiten gespeeld. Op zich was dat niet zo erg, want hij was toen nog een stuk jonger en we waren toch vaak op pad. En op vrije middagen gingen we natuurlijk ook regelmatig met hem naar de speeltuin. Hoe anders is dat in deze wijk? Kinderen spelen hier lekker veel buiten en zijn ook een stuk jonger dan dat we in onze vorige wijk gewend waren. Je merkt dat de kinderen elkaar steeds beter leren kennen en ik hoop op een gezellige zomer waarin de kinderen lekker veel buiten spelen. En dat is een stuk leuker met fijn buiten speelgoed.

Hip speelgoed om buiten te spelen

Maar wat is dan fijn buitenspeelgoed en wat is tegenwoordig hip speelgoed om mee buiten te spelen? Weet je wat ik hiervan zo leuk vindt? Speelgoedtrends komen en gaan, maar wat betreft buitenspeelgoed is er niet zoveel veranderd. Wij hadden vroeger ook steps en skates (en rolschaatsen natuurlijk, al heb ik daar nooit talent voor gehad haha). Je jongens speelden met skateboards en we hadden natuurlijk voetballen en elastieken etc. Dit alles zie ik nu nog voorbij komen. Grappig hoe de tijd op dat gebied stil lijkt te staan al zijn de materialen natuurlijk wel verbeterd en ziet alles er een stuk hipper uit.

Ook Milan heeft een step (al wordt ‘ie daar inmiddels wel te groot voor) en het zal mij niets verbazen als hij over een tijdje met vrienden naar de skatebaan wil. Kortom, je kunt het niet zo snel verkeerd doen als je hip speelgoed zoekt voor het buiten spelen.

Sale! Goed buitenspeelgoed om buiten spelen te stimuleren

Onze zoon is het nog steeds het liefst buiten met vrienden dan dat hij de hele middag op zijn tablet zit. Dat zal over een tijdje wel anders zijn vermoed ik, dus we genieten er nog maar van en stimuleren het buiten spelen. Nu is het natuurlijk wel zo dat buitenspeelgoed sneller stuk gaat. Buiten gaan ze er ruwer mee om waardoor het simpelweg sneller stuk gaat. Super zonde en dus kan ik mij voorstellen dat je voor de komende zomer op zoek naar naar fijne aanbiedingen.

Je kunt stoppen met zoeken, want ik heb een webshop gevonden waar je nu te gek buitenspeelgoed shopt in de sale!

De webshop heet Wheelz4kids en hun online outlet vind je superfijne aanbiedingen. Denk aan rolschaatsen (met lichtjes!), skates, skateboards, steps, loopfietsen etc. En wie weet vind je in outlet nog iets tofs voor in de winter. Je kunt het maar vast in huis hebben toch? Deze tip wilde ik je niet onthouden.

Vind jij buiten spelen net zo belangrijk als wij? Zo ja, wordt er bij jullie veel buiten gespeeld? Klets mee in de comments hieronder of op de social media kanalen van Mamablogger.

liefs

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *