Home + Diary | Online congres, weer een nieuwe auto voor Patrick en kinderboerderij

Diary | Online congres, weer een nieuwe auto voor Patrick en kinderboerderij

De week is weer voorbij gevlogen! Van een online congres tot weer een nieuwe auto en van een appeltaartje in de stad met Chantal tot de kinderboerderij met Floris. Kijken jullie weer mee naar onze week?

Maandag

De week is weer begonnen, alle tassen staan klaar!

Ik werk de hele dag op kantoor en opa en oma halen de jongens uit school. Mijn moeder kookt dan hier en daarna eten we met zijn allen. Floris is ondertussen aan het “fluiten” op zijn Duplo.

Dinsdag

Ik werk een korte ochtend op kantoor en rijd daarna weer naar huis, omdat ik de hele middag een online congres heb. En natuurlijk kan een open brug foto niet ontbreken haha.

Helemaal geïnstalleerd voor het congres. Een leuke leerzame middag al moest ik tussendoor toch nog wat werken.

Patrick was vandaag vrij en haalde de jongens uit school. Terwijl ik luisterde naar het congres zorgden zij voor de live entertainment haha.

Woensdag

De jongens zijn naar school, ik heb nog even gewerkt en maak snel een pan soep, want ik moet op tijd weer weg. Ik heb namelijk met Chantal afgesproken in de stad.

Ik dweil mijzelf naar buiten en stap daarna op de fiets. Nu maar hopen dat ik droog overkom. Dat lukt gelukkig aardig!

Met Chantal in de stad en heel veel lekkers! Dit past echt bij het druilerige weer van vandaag.

Eenmaal thuis moet er nog even gewerkt worden. Daarna doe ik nog even een wasje en lees ik verder in mijn boek. Vervolgens is het weer tijd om de jongens op te halen van school.

Donderdag

Ik werk de ochtend op kantoor en de middag thuis. Als ik thuis kom zie ik deze cadeaubon op de mat liggen. Komt goed uit, want hier gaan we vaak heen!

Na een lange werkdag kijken Pat en ik ‘Waar doen ze het van?’ terug. Hoewel ik niet het idee heb dat je alles ziet, vind ik dit echt heerlijke tv.

Vrijdag

We zijn ’s morgens vroeg klaar en het huis is al helemaal aan kant. Ik ga nog heel even zitten met mijn boek en zie de jongens samen zitten zo. Dit is toch lief?!

De juf van Floris is weer ziek, maar gelukkig mag hij naar opa en oma. Ik breng hem weg en ga daarna snel door naar kantoor.

Werkoverleg bij Keck. Wat fijn dat dit soort dingen kunnen!

Op het werk hebben we altijd een broodje van de week. Deze week is het een broodje caprese. Dit ziet er heerlijk uit!

De rest van de middag is druk. Aan het einde van de middag fiets ik naar huis en daar zijn de jongens met opa en oma.

Zaterdag

We beginnen vandaag weer met kleutergym. Hij vindt het zo leuk!

Terwijl de jongens ergens gaan carspotten, fiets ik naar de stad. Ik haal alvast eieren en mandjes voor de Pasen en laat mijn nagels doen. Van Floris moesten ze oranje. Nou, dan doen we dat toch!

Het is een lang verhaal (ik vertel er alles over in de spaarblog binnenkort), maar Pat moet weer een nieuwe auto omdat de vorige niet meer te maken is. Gelukkig hebben we ons geld terug gekregen en we gaan naar Occasion Kampioen voor een proefrit. Deze vestiging hoort bij Mulder Mazda (de autodealer waar onze CX5 vandaan komt) en zit ernaast. We zijn bekend met hun service en dit is een leuk, klein en relatief goedkoop autootje voor Pat zijn werk. We besluiten hem te kopen en we kunnen hem volgende week halen.

Daarna gaan we naar mijn ouders waar mijn moeder asperges heeft gekookt, heerlijk! We rijden door onze oude straat terug naar huis en kletsen nog even met onze oude buurtjes. We missen het huis niet, maar hun wel…

Zondag

Een vroeg ontbijt vanwege de vroege Formule 1 race. Een goed begin, maar wat jammer van de crash van Max.

Patrick en Milan zijn vandaag samen op pad en ik fiets met Floris naar de kinderboerderij. Ik geniet van het zonnetje terwijl Floris lekker speelt. Er waren heel veel dieren geboren, zo leuk en dan voelt het echt als lente.

Daarna fietsen we door naar de stad voor een ijsje, maar helaas krijgt Floris weer buikpijn. We fietsen snel naar huis. Hij valt in slaap in de bakfiets en slaapt thuis door. Ik hoop zo dat het morgen weer beter gaat.

Dit was onze week, hoe was die van jullie? Op naar een nieuwe week met een lekker lang Paasweekend, fijne week!

liefs

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *