Home + DIY | Tafelklem voor Pasen en het voorjaar!

DIY | Tafelklem voor Pasen en het voorjaar!

Worden jullie ook zo blij van dit heerlijke weer? ☀️ Ik wel hoor! Ik heb er niet snel last van, maar op een gegeven moment merkte ik wel dat de regen mijn humeur geen goed deed. Gelukkig is dat nu anders, want dit is toch heerlijk?! En dus hang ik onze dekbedden uit het raam, gooi ik de achterdeur open, ben ik lekker bezig in de tuin en in de weer met plantjes én heb ik alvast een tafelklem gemaakt voor de Pasen en het voorjaar! Ik vind hem erg leuk geworden en ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

We haalden de tafelklem weer van stal

De tafelklem is inmiddels onmisbaar geworden bij ons thuis. Althans, dat vind ik ?. Ik haal hem voor verschillende gelegenheden tevoorschijn en vind het leuk er altijd iets anders van te maken. Zo ook deze keer voor Pasen. Ik ging aan de slag met Paas- en Magnoliatakken en eigenlijk ben je dan al een heel eind.

Waarom een tafelklem voor Pasen?

Twee jaar geleden maakte ik in ons oude huis ook een tafelklem voor Pasen. Vorig jaar kwam het er niet van, maar kocht ik Paastakken. Toen ik deze in een vaas zette, bleken de takken niet zo mooi te zijn en niet zo mooi te vallen. Het was een heel gedoe er nog iets moois van te maken. Ik besloot dit jaar weer een tafelklem te maken omdat je de takken dan op jouw manier vast kunt maken met tie-wraps. Lelijke takken knip je gewoon weg zonder vorm te verliezen.

Leuke Paasversiering kopen

Met alleen takken ben je er nog niet, maar waar kun je nou echt leuke Paasversiering kopen zonder dat teveel geel en roze wordt? Ik kocht de glazen hangers met droogbloemen erin voor nog geen euro per stuk bij Action. Volgens mij kostten ze zelfs maar €0,87 of €0,89 cent!

Ik combineerde deze vervolgens met deze leuke hangers:

Deze kocht ik bij Nana Groen-Wonen in Bergambacht. Midden in de polder van Bergambacht vind je deze superleuke winkel (met een stalletje langs de weg) met heel veel leuke en hippe Paasversiering. Naast deze winkel vind je een superleuke kaasboerderij waar je kaas kunt halen en van alles kunt doen. Leuk om te combineren, een superleuk uitje!

Tot slot had ik nog wat leuke hangers van vorig jaar en dat vond ik eigenlijk meer dan voldoende. Het eindresultaat is leuk geworden!

Decoratie voor het Paasontbijt

Weet je wat deze tafelklem zo leuk maakt? Het staat zo gezellig bij het Paasontbijt of de Paasbrunch! Het geeft de gedekte tafel net een beetje extra. Ik vind het in ieder geval heel erg gezellig!

Zelf een tafelklem voor Pasen maken

Wat vind je van deze tafelklem voor Pasen? Laat het me weten in de comments hieronder of op de socials van Mamablogger.

liefs

 

 

 

Mode 2022Mode 2022

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *