Home + Budgettip| Houten opbergbakken van Hornbach voor de kinderkamer

Budgettip| Houten opbergbakken van Hornbach voor de kinderkamer

Afgelopen weekend waren we bij de Hornbach voor een grote plastic klapkrat (je kunt hem maar nodig hebben ?). Toen we die eenmaal hadden gevonden en terugliepen richting de kassa vonden we in datzelfde gangpad te gekke houten opbergbakken. Ik zag meteen mogelijkheden voor op de kinderkamer, maar je zou er ook superleuke DIY’s mee kunnen maken. Je zou de bakken bijvoorbeeld kunnen verven of beitsen in een bijpassende kleur van de kinderkamer. Het zijn in ieder geval leuke opbergers met mogelijkheden. En, ook niet geheel onbelangrijk, ze zijn leuk geprijsd! Zeker gezien het feit dat ze van hout zijn en ze lekker groot zijn waardoor er veel in past. Ik laat ze aan je zien!

Houten toolbox van Hornbach

Ik heb een ding met toolboxen. Het is een beetje hetzelfde als wat ik met planners en klapkratjes heb: ik kan ze altijd ergens voor gebruiken. Zodra ik er één zie, zie ik mogelijkheden en is het opeens zo onmisbaar dat ik hem wel moet kopen. Dat was nu ook het geval. Floris is momenteel helemaal into de LEGO en speelt steeds meer met kleine onderdeeltjes (we letten natuurlijk wel op). Hij speelt ermee op zijn kamer en aan het einde van de dag liggen er dus overal van die kleine onderdelen. In het verleden zijn er heel veel van die onderdelen in de stofzuiger belandt dus dat probeer ik nu zoveel mogelijk te voorkomen. Deze toolbox staat superleuk op zijn nieuwe kamer en is perfect voor op zijn speelkast. Hier kunnen heel wat onderdelen en poppetjes in. Allemaal netjes opgeborgen én veilig voor de stofzuiger ?.

De toolbox lijkt op de foto’s niet zo groot, maar hij is lekker ruim: 420 mm x 260 mm x 210 mm (b x h x d). Dat maakt deze opberger ook heel erg geschikt voor knutselspullen of op een bureau met allerlei spullen. Wij hebben ervoor gekozen hem niet te beitsen of te verven, want zo vinden we hem ook al erg leuk staan. Deze toolbox kost overigens €9,25. Je vindt deze toolbox hier (geen spon).

Houten opbergkist met deksel

Milan koos voor zijn kamer een houten opbergkist met deksel. Deze gebruikt hij voor de controllers van twee spelcomputers en voor de spelletjes die hij heeft. Het is een stevige, robuuste kist die daarmee ook heel goed past op een tienerkamer. De maat die hij koos was: 400 mm x 150 mm x 300 mm (b x h x d). Dit formaat kost €7,75. We kochten er ook een deksel bij voor €3,85. Je hebt dan wel een kist die heel lang meegaat. Dat maakt hem ook nog eens heel duurzaam. Hetzelfde geldt overigens voor de toolbox.

Het totaalbedrag werd dus wel wat duurder, maar zoals ik al zei is het een grote kist met veel opbergruimte en hij gaat superlang mee.

Deze kisten zijn er in verschillende maten en voor iedere maat is een bijpassende deksel te koop.

De jongens zijn er blij mee en wij ook. Het staat leuk, het is lekker praktisch, duurzaam en de prijs is leuk. Hout is momenteel duur en toolboxen zijn populair wat ze ook duurder maakt bij diverse winkels. Dit vonden we daarom echt een mooie prijs voor dit formaat. Wie had gedacht dat we zoiets leuks zouden vinden bij de Hornbach? En nee, echt geen spon haha.

liefs

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Deel op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *