Home + Budgettip | HEMA familieplanner 2023 met maandoverzicht

Budgettip | HEMA familieplanner 2023 met maandoverzicht

Hebben jullie de eerste afspraken van 2023 al in de agenda staan? Wij wel! Ze staan nu in onze digitale agenda op onze telefoons, maar ik vind het ook altijd fijn om een planner in de keuken te hebben. Vorig jaar kreeg ik een familieplanner met een maandoverzicht en dat vond ik veel handiger dan de planners met een weekoverzicht. Natuurlijk was deze een stuk groter, maar wel veel overzichtelijker. Voor 2023 wilde ik weer een familieplanner met een maandoverzicht, maar die we nu hebben was wel wat prijzig. Gelukkig vond ik een heel goed alternatief bij de ‘good old‘ HEMA.

Familieplanner met maandoverzicht 2023 van HEMA

De planner voor 2023 heeft voor elke maand een pagina. Zo’n maandpagina is weer onderverdeeld in weken en dagen en hier kun je alle belangrijke activiteiten in noteren. Heel handig zijn de 4 stickervellen met teksten voor verjaardagen, vakantie, vrije dagen, naar de film, niet vergeten en de blanco stickers. De planner heeft een klem met ophangoog aan de bovenkant en door de spiraal aan de onderkant klappen de maand pagina’s goed open.

Hieronder de praktische gegevens: 

  • binden: spiraal
  • *: FSC Recycled
  • lengte cm: 35
  • breedte cm: 35
  • artikel nummer: 14610226
  • Prijs: €9,25
  • Shoppen: klik hier om de planner te shoppen

 

Wat maakt deze planner zo fijn?

Vooral het duidelijke maandoverzicht, maar ook de stickers waarmee je belangrijke afspraken en ‘to do’s‘ kan benadrukken. Er is per dag voldoende ruimte om voor het hele gezin afspraken op te schrijven. Iedereen binnen het gezin kan zien wat er voor die maand op de planning staat. Verder vind je de schoolvakanties ook terug op deze planner. Handig!

Zijn er dan ook minpuntjes? Ja, ik vond er twee: de feestdagen zijn er niet op voorgedrukt en dat vind ik in geval van Pasen, Pinksteren en Hemelvaart etc. wel handig. Maar goed, dat maakt de planner zeker niet minder fijn. Een ander klein puntje vind ik dat sommige maanden (bijvoorbeeld januari) niet in zijn geheel op het overzicht staan. De laatste twee dagen staan dan bij februari. Vind ik zelf niet zo heel handig, maar het is ook geen ramp.

Het is nog steeds een leuke en fijne familieplanner voor een fijne prijs. Hier gaan we komend jaar veel plezier van hebben. Mocht je nog een planner zoeken voor 2023, dan kan ik je deze zeker aanraden!

Gebruiken jullie naast een (digitale) agenda ook nog een familieplanner?

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *