Home + Budgettip | De Peppa Big Bloxx sets van Action!

Budgettip | De Peppa Big Bloxx sets van Action!

Vorig jaar kreeg Floris het Peppa Big huis van Bloxx voor zijn verjaardag. Ik schreef toen dat het cadeau een schot in de roos was. Inmiddels zijn we bijna een jaar verder en wordt er nog steeds bijna dagelijks met dat huis gespeeld. Hij wordt afgebroken, we moeten weer helpen met opbouwen en hij bouwt er nog van alles bij. Later kocht ik voor de feestdagen nog wat kleine sets van het merk Bloxx erbij. Destijds waren die bij de Aldi in de aanbieding voor een tientje per set. Een leuke aanbieding, maar het kan nog voordeliger: Action verkoopt nu ook Peppa Big Bloxx sets, en dat voor maar €6,95!

Peppa Big Bloxx bij Action

Deze sets van het merk Bloxx zijn vergelijkbaar met Duplo. Van tevoren twijfelden we. Was het namelijk net zo stevig als echte Duplo? Natuurlijk voel je verschil, maar het is echt leuk en stevig speelgoed. En oké, je moet goed kijken waar je de stickers plakt (en van sommige stickers heb je geen idee waar ze moeten en plak je ze dus maar ergens), maar leuk zijn de sets wel. Ze zijn herkenbaar en vrolijk en staan echt garant voor uren speelplezier. Duplo past er gewoon op waardoor je het kunt combineren.

De kleine sets zoals deze van Action zijn op zichzelf al leuke sets, maar zijn ook een leuke aanvulling op het huis.

Er zijn in totaal vier sets, maar ik kon er zelf maar drie vinden in het filiaal waar wij waren. De onderste met de schommel had Floris al dus we hebben de andere twee gekocht.

Iedere set kost €6,95. Leuk om nu al te geven, maar ook om vast in te slaan voor de feestdagen en verjaardagen.

Verder zijn de sets gemakkelijk in elkaar te zetten. Als je kindje al iets ouder is zou je dit wellicht samen kunnen doen.

SpeelgoedNog meer leuke sets

Als blijkt dat deze kleine sets bij jouw kindje ook in de smaak vallen, dan is er nog meer leuks te koop. Helaas (nog) niet bij Action, maar deze sets heb ik wel voor je gevonden:

Mocht je in de buurt zijn, dit is een bezoek aan de Action wel waard!

liefs

 

 

 

De linkjes op deze pagina zijn zogenoemde affiliate linkjes. Dat betekent dat wanneer jij iets bestelt via deze link bij de betreffende webshop, ik daar een kleine commissie over ontvang. Het maakt niet uit wat je bestelt, het gaat erom dat je via deze link bij die webshop terecht bent gekomen. Dat kost jou niets extra, maar ik ben er erg mee geholpen. Het gaat om kleine bedragen (soms maar enkele centen), en van die kleine bedragen betaal ik onder andere de hosting van Mamablogger en/of shop ik spulletjes die ik jullie kan laten zien of voor een DIY. Ik kan uiteraard niet zien wat jij bestelt. 

 

SpeelgoedSpeelgoed

 

 

 

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *