Home + Budget tip | Trouwspulletjes bij Wibra!

Budget tip | Trouwspulletjes bij Wibra!

Dé tijd van het jaar is weer aangebroken, in deze periode van het jaar worden namelijk de meeste huwelijken gesloten en zeg nu zelf, het is toch ook een fijne tijd? Wij zijn zelf in juli getrouwd en we hadden stralend weer. Toch kan het je niet ontgaan zijn dat steeds meer mensen kiezen voor een budget bruiloft of in ieder geval steeds meer kijken naar waar de kosten omlaag kunnen.

Ik schreef eerder al een blog over low budget trouwen en kwam zelfs met ons verhaal in het AD. En ook de grote hype rondom de trouwjurk van Zeeman kan je niet ontgaan zijn.

Wibra komt nu met spulletjes voor de bruiloft die zo leuk zijn dat ik ze graag met jullie wilde delen!

Trouwspulletjes van Wibra?

Ja, waarom niet? Denk niet alleen aan leuke versieringen en een enveloppendoos (handig!), maar ze hebben zelfs sieraden en een kussentje voor de trouwringen.

Nu moet ik wel eerlijk bekennen dat ik niet alles even leuk vind, maar ze hebben te leuke spulletjes voor trouw bedankjes en wat dacht je van tafelplaatskaartjes? Ook felicitatiekaartjes kunnen niet ontbreken en heb je al nagedacht over envelop stickers (50 stuks voor €1!)

Ik heb screenshots gemaakt van de folder zodat je zelf kunt zien wat je allemaal hebben.

Dus of je nu ceremoniemeester bent of je gaat zelf trouwen en zoekt nog het één en ander, kijk dan vooral eens bij de Wibra. Trouwen is immers als duur genoeg en dan houd jij weer geld over om uit te geven tijdens de huwelijksreis 😉

Had jij dit al gezien van Wibra? En wat vind je ervan? Ik ben heel benieuwd. Laat het me weten in de comments hieronder!

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 Reacties

 1. 10 mei 2016 / 06:15

  Ik zag de folder inderdaad ook voorbijkomen. Ik was vrij verrast om te zien dat Wibra trouw accesoires verkoopt. Leuk dat er steeds meer budgetartikelen op dit gebied bijkomen. Trouwen is al duur genoeg.

 2. 10 mei 2016 / 07:25

  Wibra heeft altijd van die leuke spulletjes! Helaas geen huwelijk in t vooruitzicht hier, andets wist ik t wel! 😉

 3. Sharon
  10 mei 2016 / 07:39

  Ik ga pas 2018 trouwen dus straks me slagje daar maar even slaan

  Mooi goedkoop dus ik ga me wel redden ☺

 4. 10 mei 2016 / 12:30

  Oeh thanks voor de tip! Mijn zus gaat dit jaar trouwen dus ik ga zeker even kijken!

 5. Rilana
  9 juni 2017 / 00:03

  Ik ga 07-07-2017 trouwen en heb me bedankjes zelf gemaakt van de kadodoosjes van de wibra 8 snoephartjes erin( zakjes ook wibra) in een pakketjes van tulle ook van de wibra, hebben wel ergens anders de minikasrtjez gehaald.
  Koste in totaal voor 50 bedankjes 25 euro
  En een leuke enveloppendoos voor 2.99
  Toppie!!