Home + Budget outfit | Lazy saturday

Budget outfit | Lazy saturday

Afgelopen zaterdag was het perfect weer, maar de zaterdag ervoor vielen we nog een beetje tussen wal en schip (gebruikt iemand die uitdrukking nog haha). Het weer werd beter, maar was ook nog niet zo lekker dat we bijvoorbeeld korte mouwen konden dragen. Patrick en mijn (stief)vader waren bij familie een dagje helpen met een vloer leggen en Milan en ik hadden weinig plannen.

Ik koos daarom voor een simpele budget outfit die lekker zat. Lekker basic en lekker simpel. Mijn moeder was nog in de gelegenheid om snel foto’s te maken dus kan ik de outfit vandaag met jullie delen.

De broek/legging is van Mango en kostte €25. Het jurkje is van Primark voor €8 en de lange spijkerblouse is ook van Primark en kost €15. Voor €48 ben je dus alweer klaar. Ik moet overigens wel zeggen dat de blouse echt een koopje is, want ik zie ze in verschillende winkels, maar dan is €50 voor zo’n lange blouse geen uitzondering.

Kijk je mee naar deze budget outfit?

Behind the scenes

Er gaat natuurlijk ook nog weleens het één en ander fout tijdens het maken van de foto’s voor een budget outfit blog. Deze foto’s én andere leuke foto’s van achter de schermen wilde ik ook graag een keer met jullie delen.

Simpel en hip?

Ik wilde graag een outfit die dus lekker zat tijdens zo’n zaterdag en het werd deze. Of ik er heel enthousiast over ben weet ik nog steeds niet. Misschien had ik hem moeten dragen met een effen zwart jurkje. Wat vinden jullie van deze budget outfit? Laat het me weten in de comments hieronder.

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 10 mei 2016 / 06:36

    We hebben volgens mij dezelfde stijl. Vorige keer liet je iets zien dat ik ook heb. En dit jurkje van Primark heb ik ook. Toevallig afgelopen week ook op mijn blog laten zien.
    Ben weer benieuwd naar je volgende outfit!

    • 11 mei 2016 / 14:29

      Toevallig! Het jurkje had ik een tijdje terug al laten zien, maar nog nooit in deze combinatie.